Kerstattentie

Kerstattentie voor personeel – Kerst komt eraan en het is tijd om na te denken over het juiste cadeau voor uw mensen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van een hoogwaardige kerstattentie die indruk maakt en een blijvende impact heeft. In dit artikel laten we u zien waarom Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze is voor een kleine kerstattentie voor uw personeel. En daarnaast hoe wij u kunnen helpen de concurrentie te overtreffen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestellen van een kerstattentie die indruk maakt

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we dat een kleine kerstattentie niet zomaar een cadeau is. Het is een kans om waardering te tonen en een blijvende indruk achter te laten. Daarom bieden we een super uitgebreid assortiment aan kerstattenties. Allemaal zorgvuldig zijn geassembleerd om aan de diverse behoeften van uw medewerkers of zakelijke relaties te voldoen. Onze kerstpakketten zijn gevuld met hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Ze variëren van heerlijke voedingsmiddelen en dranken tot praktische gadgets en prachtige cadeau-artikelen.

Kerstattentie kiezen; Kwaliteit boven alles

Bij Kerstpakkettenplaza.nl stellen we de hoogste eisen aan de kwaliteit van een kerstattentie voor uw personeel (of personeelsgeschenk). We selecteren zorgvuldig de producten die we opnemen in een kleine kerstattentie. Zo kunt u erop vertrouwen dat u alleen de beste kwaliteit ontvangt. Onze producten zijn vers en van topkwaliteit. En we streven ernaar om de nieuwste trends en innovaties op te nemen in onze . We werken samen met gerenommeerde leveranciers en producenten. Hierdoor zorgen we ervoor dat onze kerstpakketten voldoen aan de hoogste normen en verwachtingen.

Kerstattentie aanpassen? Kies voor maatwerk Kerstattenties!

We begrijpen dat een persoonlijke touch het verschil kan maken bij het kiezen van een kerstattentie. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakketten aan te passen aan uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu een kleine kerstattentie zakelijk wilt aanpassen of originele kerstattentie wilt laten maken, alles kan! U kunt kiezen uit verschillende thema’s, stijlen en prijsklassen. Zo zorgt u ervoor dat uw kleine kerstattentie perfect aansluit bij uw bedrijfscultuur. Door kundig te kiezen bewaakt u uw merkidentiteit en budget. Uw logo of een persoonlijke boodschap toevoegen aan de verpakking? We regelen het! Met u zorgen we ervoor dat het kerstcadeau een blijvende indruk achterlaat bij uw ontvangers. We leveren al maatwerk kerstattenties vanaf 100 stuks! Vraag onze klantenservice naar de uitgebreide mogelijkheden of plan een afspraak in onze showroom. Kleine kerstattentie voor personeel bestellen is bij Kerstpakkettenplaza.nl super eenvoudig!

Unieke kerstattentie voor uw klanten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat het ook belangrijk is om uw klanten te waarderen tijdens de feestdagen. Met ons unieke kerstattentie kunt u uw klanten verrassen en bedanken voor hun loyaliteit. Hieronder vindt u meer informatie over hoe u een unieke kerstattentie kunt kiezen voor uw klanten.

Kerstattentie voor klanten personaliseren

Kerstattenties

Wilt u een kerstattentie die echt opvalt en aansluit bij uw bedrijf en uw klanten? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om uw kerstattenties te personaliseren. U kunt kiezen uit verschillende thema’s, stijlen en prijsklassen en uw logo of een persoonlijke boodschap toevoegen aan de verpakking. Op deze manier kunt u een unieke kerstattentie creëren die de waardering en dankbaarheid van uw klanten weerspiegelt.

Ruime keuze

Ons assortiment kerstattenties is zeer uitgebreid en biedt voor elk wat wils. Van luxe geschenksets en culinaire lekkernijen tot praktische gadgets en gepersonaliseerde cadeau-artikelen, u vindt zeker iets dat past bij uw klanten en hun interesses. We werken samen met gerenommeerde merken en leveranciers om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van een kerstattentie hoog is en dat uw klanten echt iets bijzonders ontvangen.

Betrouwbaarheid en gemak

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar betrouwbaarheid en gemak in het bestelproces en de levering van uw kerstattentie voor uw klanten. Onze website is gebruiksvriendelijk en biedt een eenvoudig bestelproces. We werken samen met betrouwbare bezorgdiensten om ervoor te zorgen dat uw kerstattentie voor uw klanten op tijd en in perfecte staat wordt afgeleverd bij uw klanten. Bovendien staat onze klantenservice altijd klaar om u te helpen bij vragen of speciale verzoeken.

Gemak en betrouwbaarheid van Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat tijd kostbaar is, vooral tijdens de drukke kerstperiode. Daarom streven we ernaar om het bestellen van uw kerstattenties zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Niet in de laatste plaats zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Kerstpakkettenplaza.nl is gebruiksvriendelijk en biedt een eenvoudig bestelproces, zodat u snel en moeiteloos uw kerstattentie’s kunt bestellen. We zorgen ook voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstattenties. We werken met betrouwbare bezorgdiensten. Zij zorgen er voor dat uw kerstpakketten op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd. Dit kan op uw bedrijfsadres of bij uw medewerkers of bij zakelijke relaties op het privéadres. Daarnaast bieden we uitstekende klantenservice binnen onze groothandel. We zorgen ervoor dat al uw vragen en verzoeken snel en professioneel worden afgehandeld. Vergelijken, kiezen en Kerstattentie bestellen? We regelen het graag en snel!

Conclusie

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van hoogwaardige kerstattenties die indruk maken. Met onze kwaliteit, personalisatie, gemak, breed assortiment en uitstekende klantenservice, zijn we uw beste keuze voor uw kleine kerstattentie. Geschenken die uw medewerkers of zakelijke relaties zullen waarderen. Wacht niet langer en bestel een kerstattentie voor uw personeel!

Vragen of meer informatie over kerstattentie bestellen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstattentie’s. Heeft u vragen over een kleine kerstattentie voor uw personeel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstattenties personeel bestellen