Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakketten Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar kerstpakketten in Alphen aan den Rijn? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan kerstpakketten van hoge kwaliteit die perfect passen bij de feestdagen in Alphen aan den Rijn. Of u nu op zoek bent naar traditionele, luxe, of duurzame kerstpakketten, wij hebben voor elk wat wils. Ontdek ons assortiment en verras uw medewerkers en relaties met een bijzonder kerstgeschenk.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kwaliteit en diversiteit in kerstpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar kwaliteit en diversiteit in onze kerstpakketten. We begrijpen dat elk bedrijf en elke ontvanger uniek is. Daarom bieden we een ruime keuze aan kerstpakketten, zodat u altijd een passend pakket kunt vinden. Onze kerstpakketten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten van hoogwaardige kwaliteit. Of u nu kiest voor een pakket met heerlijke delicatessen, een pakket met luxe wellnessproducten, of een pakket met duurzame en biologische producten, wij hebben het allemaal. Zo kunt u uw medewerkers en relaties in Alphen aan den Rijn verwennen met een kerstpakket dat past bij hun smaak en voorkeuren.

Bestellen en leveren van kerstpakketten in Alphen aan den Rijn

Kerstpakketten Alphen aan den Rijn

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar een eenvoudig en soepel bestelproces. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om door ons assortiment te bladeren en uw favoriete kerstpakketten te selecteren. Vervolgens plaatst u eenvoudig uw bestelling en zorgen wij voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakketten. Wij begrijpen dat een tijdige levering belangrijk is, zodat u uw medewerkers en relaties tijdig kunt verrassen tijdens de feestdagen.

Ook voor een kerstpakket Almere kunt u bij ons terecht!

Veelgestelde vragen over kerstpakketten in Alphen aan den Rijn

Als specialist in kerstpakketten krijgt Kerstpakkettenplaza.nl regelmatig vragen van bedrijven in Alphen aan den Rijn. Hier zijn enkele veelgestelde vragen en de passende antwoorden namens Kerstpakkettenplaza.nl:

Kan ik maatwerk kerstpakketten bestellen voor mijn bedrijf in Alphen aan den Rijn?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we maatwerkopties voor kerstpakketten. Wij begrijpen dat u uw kerstpakketten wilt afstemmen op uw bedrijf en uw medewerkers in Alphen aan den Rijn. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen en voorkeuren, zodat wij een maatwerk kerstpakket kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij uw bedrijfscultuur en de smaak van uw medewerkers.

Kan ik de kerstpakketten op locatie laten bezorgen?

Ja, wij zorgen voor een betrouwbare levering van uw kerstpakketten op de gewenste locatie in Alphen aan den Rijn. Onze professionele transporteurs kennen de omgeving goed en zorgen ervoor dat uw kerstpakketten op de juiste tijd en plaats worden afgeleverd. U kunt erop vertrouwen dat uw kerstgeschenken veilig en op tijd bij uw medewerkers en relaties aankomen.

Kan ik ook kleine aantallen kerstpakketten bestellen voor mijn bedrijf?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u zowel kleine als grote aantallen kerstpakketten bestellen. Of u nu een klein bedrijf bent of een grote organisatie in Alphen aan den Rijn, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie en wij helpen u graag verder.

Conclusie

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u terecht voor kwalitatieve kerstpakketten in Alphen aan den Rijn. Met ons ruime assortiment, variatie in pakketten en maatwerkopties zorgen wij ervoor dat u het perfecte kerstgeschenk kunt vinden voor uw medewerkers en relaties. Bestel eenvoudig via onze website en vertrouw op een snelle en betrouwbare levering op uw gewenste locatie.

Vragen of meer informatie over kerstpakketten Alphen aan den Rijn?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over kerstpakketten in Alphen aan den Rijn? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch op +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag verder!

Wat denkt u van een Kerstpakket Achterhoek of een Kerstpakket Den Haag. We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Alphen aan den Rijn bestellen