Kerstpakket Den Haag

Kerstpakketten kopen en bestellen voor medewerkers en relaties van bedrijven in Den Haag en omgeving. Welkom bij Kerstpakkettenplaza.nl – De specialist in kerstpakketten met 23 jaar ervaring! Als de feestdagen naderen, is het tijd om na te denken over de perfecte manier om je waardering te tonen aan je mensen. Een kerstpakket is een traditioneel en populair cadeau dat altijd goed ontvangen wordt. Bij Kerstpakkettenplaza.nl, dé specialist in kerstpakketten, ben je aan het juiste adres voor het kopen van een kerstpakket voor bedrijven in Den Haag en omgeving. Met onze ruime ervaring van 23 jaar zijn we een betrouwbare keuze. We leveren kerstpakketten van hoge kwaliteit en indien gewenst met een persoonlijke touch.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Jouw betrouwbare partner voor kerstpakketten in Den Haag en omgeving

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we trots op onze expertise in kerstpakketten en de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met bedrijven in Den Haag en omgeving. We begrijpen dat een kerstpakket meer is dan alleen een cadeau. Het is een blijk van waardering en dankbaarheid aan je medewerkers en relaties voor hun inzet en samenwerking. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment van kerstpakketten in diverse thema’s en prijsklassen, zodat er altijd een passend kerstpakket te vinden is.

Maatschappelijk verantwoord kerstpakketten Den Haag bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl gaan we verder dan alleen het aanbieden van kerstpakketten. Wij geloven in maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarom doneren wij bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel. Wij doneren vanuit onze omzet, zonder dat dit onze klanten iets extra’s kost. Zo draag je als bedrijf ook bij aan het welzijn van anderen in de samenleving. Het is een mooie manier om een positieve impact te maken tijdens de feestdagen en het hele jaar door.

Kerstpakket Den Haag

Leuke weetjes over Kerstpakkettenplaza.nl

  • Wist je dat Kerstpakkettenplaza.nl al 23 jaar ervaring heeft in het leveren van kerstpakketten aan bedrijven in Den Haag? Dat betekent dat we weten wat bedrijven nodig hebben en hoe we ze kunnen verrassen met unieke en kwalitatieve kerstpakketten.
  • Wist je dat Kerstpakkettenplaza.nl een ruim assortiment heeft van meer dan 1.300 kerstpakketten? Van traditionele kerstpakketten met heerlijke delicatessen tot moderne kerstpakketten met food producten en trendy artikelen. Er is voor ieder wat wils te vinden!
  • Wist je dat Kerstpakkettenplaza.nl ook aandacht besteedt aan duurzaamheid? We hebben hiervoor een speciale categorie samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten die bijdragen aan een betere wereld. Zo kun je niet alleen je waardering tonen aan je medewerkers en relaties, maar ook bijdragen aan een duurzamere samenleving.

Vragen en antwoorden over kerstpakketten Den Haag

Als bedrijf uit Den Haag en omgeving heb je wellicht enkele vragen over het kopen en bestellen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl. Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden:

Wat maakt Kerstpakkettenplaza.nl specialist in kerstpakketten?

Wij hebben een brede ervaring in het leveren van kerstpakketten aan bedrijven, zo ook bij bedrijven in Den Haag. We hebben een uitgebreid assortiment van meer dan 1.300 kerstpakketten, met diverse thema’s en prijsklassen. We bieden een grote diversiteit kerstpakketten aan en doneren we bij iedere bestelling aan een goed doel, zonder extra kosten. Hierdoor kunnen bedrijven bij Kerstpakkettenplaza.nl rekenen op professionele service, hoogwaardige kerstpakketten en maatschappelijke betrokkenheid.

Wat gebeurt er met de donatie aan het goede doel?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl mag u namens uw bedrijf zelf een goed doel kiezen waaraan wij een bedrag doneren bij iedere bestelling. Dit kan bijvoorbeeld een lokaal goed doel in Den Haag zijn. Maar het mag ook een goed doel zijn dat aansluit bij de waarden en missie van uw bedrijf. De donatie wordt rechtstreeks overgemaakt aan het gekozen goede doel, zonder extra kosten voor u. Zo heeft u naast het bestellen van pakketten ook een positieve impact op de maatschappij.

Hoe zit het met de bezorging van kerstpakketten in Den Haag en omgeving?

Kerstpakkettenplaza.nl werkt met professionele transporteurs die bekend zijn met de weg in Den Haag en omgeving. Hierdoor kunnen we de kerstpakketten snel en betrouwbaar bezorgen op het gewenste adres. We leveren dagelijks in Den Haag en ook in omliggende plaatsen zoals Berkel en Rodenrijs. Daarnaast leveren we ook kerstpakketten in Tilburg en andere plaatsen in Nederland. Zo kunnen bedrijven uit Den Haag en omgeving rekenen op een efficiënte en tijdige bezorging van hun kerstpakketten.

Conclusie

Kerstpakkettenplaza.nl is dé specialist in kerstpakketten voor bedrijven uit Den Haag en omgeving. Met 23 jaar ervaring, een ruim assortiment kerstpakketten en het steunen van een goed doel, bieden wij een complete kerstpakketten ervaring. Onze professionele transporteurs kennen de weg in Den Haag en omliggende plaatsen, waardoor de bezorging snel en betrouwbaar verloopt. We leveren tijdens de kerstperiode dagelijks in Den Haag. Trouwens ook in Rotterdam en Tilburg. Bedrijven uit Den Haag kunnen bij Kerstpakkettenplaza.nl rekenen op hoogwaardige kerstpakketten, uitstekende service en maatschappelijke betrokkenheid.

Kies voor de beste kerstpakketten Den Haag bij Kerstpakkettenplaza.nl!

Heeft u vragen over kerstpakketten? Neem dan contact met ons op via [contactgegevens]. Onze professionele medewerkers helpen u graag verder. Maak van de feestdagen een bijzondere en waarderende tijd voor uw medewerkers en relaties met de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl. Bestel nu en ervaar de kwaliteit, keuze en service die wij te bieden hebben!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over het kerstpakket Den Haag? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket Den Haag bestellen