Kerstpakket van € 20 tot € 25

Kerstpakketten van € 20 tot € 25. Kerstpakketten die voortreffelijk van tarief en samenstelling zijn! In deze zeer ruime prijsklasse treft u een enorm gevarieerd aanbod van meer dan 150 voordelige kerstpakketten. U ziet het direct; een kerstgeschenk hoeft zeker niet duur te zijn. Top kerstpakketten vind je namelijk in elke prijsklasse!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket van 20 tot 25 euro; voordelig een waardevol kerstcadeau

Met een budget 20 tot 25 euro slaat u de plank niet mis en bedankt u uw personeel voor haar inzet het afgelopen jaar. Als u op zoek bent naar een geschenkpakket voor uw medewerkers, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben kerstgeschenken in alle prijsklassen. Een kerstattentie geven gaat niet om de prijs, maar om het gebaar dat u maakt naar uw mensen.

Voordelig kerstpakket kiezen

Door ons enorm ruime aanbod aan kerstpakketten kan het voor u lastig zijn om het meest geschikte kerstgeschenk voor uw medewerkers direct te vinden. Daarom zoekt u het makkelijkst op prijs en kiest u de prijscategorie die aansluit bij uw budget. Kerstpakketten van 20 tot 25 euro zijn altijd populair en herbergt een ruim aanbod.

Kerstpakketten 20 tot 25 euro

Wanneer u het meest geschikte kerstpakket van 20 euro tot 25 euro voor uw werknemers heeft gevonden, is het tijd om bij ons te bestellen. Dit kan heel eenvoudig en snel online. U kunt precies aangeven hoeveel kerstpakketten u wenst te ontvangen, waar en wanneer u ze geleverd wilt hebben. U kunt zelfs direct alles in orde maken en uw bestelling definitief maken. Kijk ook eens naar de kerstpakketten van € 30 – € 35!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Wenst u meer informatie over een product of specifiek over kerstpakketten van 20 tot 25 euro? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Geeft u de voorkeur aan een wat kleiner geschenk, kijk dan eens bij de kerstpakketten onder de 20 euro of heeft u meer te besteden, dan raden wij u aan om naar de kerstpakketten vanaf 35 euro te gaan. In elke prijscategorie vindt u een zeer ruime keuze!

Kerstpakketten van €20 tot € 25