Beauty kerstpakket

Beauty kerstpakket: Maak je medewerkers blij met deze geschenken tijdens de feestdagen. Ben je op zoek naar het perfecte kerstgeschenk voor je medewerkers? Overweeg dan eens om een beauty kerstpakket te geven. Deze geschenken zullen je medewerkers zeker blij maken en zorgen voor een feestelijke sfeer op de werkvloer.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voordelen van een beauty kerstpakket

Het geven van een beauty kerstpakket heeft verschillende voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

Beauty kerstpakket bestellen

Waardering: Door het geven van een kerstpakket laat je als werkgever zien dat je je medewerkers waardeert en hun harde werk tijdens het afgelopen jaar erkent. Dit kan bijdragen aan een positieve werksfeer en zorgen voor meer motivatie en betrokkenheid.

Persoonlijk: Een beauty kerstpakket is persoonlijk en kan op maat worden samengesteld. Hierdoor kan je als werkgever rekening houden met de persoonlijke voorkeuren en interesses van je medewerkers.

Ontspanning: Beauty producten zoals gezichtsmaskers, scrubs en badproducten zorgen voor ontspanning en kunnen bijdragen aan een betere nachtrust. Dit kan weer bijdragen aan een hogere productiviteit op de werkvloer.

Positieve uitstraling: Door het geven van een beauty kerstpakket kan je als werkgever een positieve uitstraling creëren naar buiten toe. Dit kan bijvoorbeeld bijdragen aan het aantrekken van nieuwe medewerkers of het versterken van de relatie met bestaande klanten.

Tips voor het samenstellen van het perfecte beauty kerstpakket

Nu je op de hoogte bent van de voordelen van beauty kerstpakketten, is het tijd om het perfecte beauty geschenk te bekijken of samen te stellen. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

  • Maak het persoonlijk: Zoals eerder genoemd, is het belangrijk om het kerstpakket persoonlijk te maken. Denk hierbij aan de interesses van je medewerkers en stel het pakket op maat samen.
  • Kies voor kwaliteit: Kies voor kwalitatieve beauty producten die ook daadwerkelijk bijdragen aan ontspanning en welzijn. Kies bijvoorbeeld voor producten van bekende merken.
  • Verpakking: Besteed ook aandacht aan de verpakking van het kerstpakket. Kies bijvoorbeeld voor een mooie, feestelijke doos of mand.
  • Thema: Kies voor een bepaald thema bij het samenstellen van het pakket. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thema als ‘relaxen’, waarbij je producten selecteert die bijdragen aan ontspanning en rust.
  • Inclusiviteit: Houd bij het samenstellen van het pakket rekening met inclusiviteit. Kies bijvoorbeeld voor producten die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen en vermijd producten met een stereotype genderverdeling.
  • Duurzaamheid: Kies voor duurzame beauty producten en verpakkingen. Hiermee draag je bij aan een beter milieu en laat je zien dat je als werkgever oog hebt voor maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Vraag en antwoord

Kan ik als werkgever zelf de producten selecteren voor het beauty kerstpakket?

Ja, als werkgever kan je zelf de producten selecteren voor het beauty kerstpakket. Het is echter wel aan te raden om rekening te houden met de persoonlijke voorkeuren van je medewerkers en eventueel advies in te winnen bij ons als kerstspecialist. U kunt uw beauty kerstpakket al volledig op maat maken vanaf 100 stuks!

Zijn beauty kerstpakketten duurder dan andere kerstpakketten?

Beauty kerstpakketten kunnen duurder zijn dan andere kerstpakketten, maar dit hangt af van de geselecteerde producten. Door slimme keuzes te maken en bijvoorbeeld te kiezen voor duurzame producten, kan je de kosten van deze mooie kerstpakketten beperken.

Hoe kan ik als werkgever zorgen dat het kerstpakket niet alleen tijdens de feestdagen gewaardeerd wordt?

Je kan als werkgever bijvoorbeeld kiezen voor producten die het hele jaar door gebruikt kunnen worden, zoals verzorgingsproducten of geurkaarsen. Ook kan je ervoor kiezen om het kerstpakket te personaliseren en rekening te houden met de persoonlijke voorkeuren van je medewerkers. Beauty kerstpakketten worden altijd gewaardeerd!

Conclusie

Een beauty kerstpakket is het perfecte geschenk voor je medewerkers tijdens de feestdagen. Het geeft blijk van waardering en kan bijdragen aan een positieve werksfeer. Door het kerstpakket persoonlijk en duurzaam te maken, kan je als werkgever een positieve indruk achterlaten. Maak gebruik van de tips in dit artikel om het perfecte beauty kerstpakket samen te stellen en zorg ervoor dat je medewerkers zich gewaardeerd voelen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een beauty kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch liever een andere invalshoek, kijk dan eens bij de kerstpakketten voor vrouwen!

Beauty kerstpakketten