Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Creatieve kerstpakketten

Ben je op zoek naar creatieve kerstpakketten die zich onderscheiden van de traditionele geschenken? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een breed assortiment aan unieke en inspirerende kerstpakketten die de creativiteit prikkelen. Of je nu op zoek bent naar een kunstzinnig pakket, een DIY-pakket of een pakket met creatieve materialen, wij hebben de perfecte creatieve kerstpakketten om jouw ontvangers te verrassen en te inspireren tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Creatieve kerstpakketten: Een bron van inspiratie

Onze creatieve kerstpakketten zijn een bron van inspiratie voor de ontvangers. Ze bevatten bijzondere en verrassende items die de creativiteit stimuleren. Van knutselmateriaal en DIY-projecten tot kunstzinnige cadeaus en creatieve workshops, onze cadeaupakketten zorgen voor een unieke en memorabele ervaring. Met onze creatieve geschenken geef je niet alleen een geschenk, maar ook een creatieve uitdaging en een moment van ontspanning en plezier. Daarnaast zijn ze vaak ook nog erg goed betaalbaar.

Creatieve kerstpakketten

Unieke creatieve kerstpakketten

Onze creatieve pakketten bieden unieke creativiteit in elke vorm. Van artistieke materialen en kleurrijke schilderbenodigdheden tot DIY-kits en ambachtelijke workshops, elk pakket is zorgvuldig samengesteld om de creativiteit van de ontvanger te prikkelen. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon plezier wilt hebben met creatieve activiteiten, onze kerstgeschenken bieden eindeloze mogelijkheden om te verkennen, te creëren en te genieten van de kunst van het leven.

Veel gestelde vragen

Kan ik specifieke creatieve items toevoegen aan een creatief kerstpakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om specifieke creatieve items toe te voegen aan een creatief kerstpakket. Neem contact op met onze klantenservice en bespreek je wensen en voorkeuren. Ons team helpt je graag bij het samenstellen van een uniek kerstpakket dat aansluit bij jouw ideeën en behoeften. Zo bieden we bijvoorbeeld speciaal kerstpakket voor de horeca!

Zijn de creatieve kerstpakketten geschikt voor alle leeftijden?

Ja, onze creatieve pakketten zijn geschikt voor alle leeftijden. We bieden een breed scala aan creatieve items en activiteiten die zowel kinderen als volwassenen kunnen inspireren en vermaken. Of je nu op zoek bent naar een creatief kerstpakket voor het hele gezin of specifiek voor volwassenen of kinderen, bij ons vind je geschikte opties.

Kan ik een creatief kerstpakket personaliseren?

Ja, het is mogelijk om een creatief pakket te personaliseren. Bespreek je wensen en ideeën met onze klantenservice, en we kijken graag naar de mogelijkheden om het kerstpakket te voorzien van een persoonlijk tintje. Of het nu gaat om het toevoegen van een gepersonaliseerde boodschap, het verpakken van het pakket in een speciale verpakking of het op maat maken van de inhoud, we streven ernaar om jouw creatieve kerstpakket een persoonlijke touch te geven.

Klantenservice en ondersteuning

Heb je vragen over onze kerstpakketten of heb je behoefte aan meer informatie? Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via telefoon op +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. We beantwoorden graag al je vragen, bieden advies en ondersteunen je bij het vinden van een creatief kerstpakket dat aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.

Wenst u een ander kerstpakket? Bekijk dan ons assortiment glutenvrije kerstpakketten eens.

Creatief kerstpakket geven