Escape Room Kerstpakket

Kerstpakket Escape Room – Maak de feestdagen extra spannend en avontuurlijk met ons Escape Room Kerstpakket. Dit unieke en uitdagende kerstgeschenk biedt een onvergetelijke ervaring waarbij de ontvangers worden uitgedaagd om samen te werken, puzzels op te lossen en mysteries te ontrafelen. Het Escape Kerstpakket zorgt voor een gezellige en adrenaline-verhogende activiteit die de feestvreugde naar een hoger niveau tilt.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een avontuurlijk kerstpakket

Met het Escape Room Kerstpakket geef je een avontuurlijke twist aan de feestdagen. Dit unieke kerstcadeau daagt de ontvangers uit om hun probleemoplossende vaardigheden te gebruiken, samen te werken en de mysteries van de escape room te ontrafelen. Het zorgt voor een spannende en interactieve ervaring die het traditionele kerstpakket naar een hoger niveau tilt. Laat de ontvangers genieten van een kerstavontuur dat hen nog lang zal bijblijven.

Maak de feestdagen onvergetelijk met een Escape Kerstpakket

Geef een escape room kerstpakket

Stel je voor: je bent omringd door vrienden, familie of collega’s, en jullie bevinden je in een mysterieuze ruimte vol raadsels en uitdagingen. Samenwerken, puzzels oplossen en de tijd tegen jullie voelen tikken terwijl jullie proberen te ontsnappen. Het Escape Kerstpakket biedt een unieke gelegenheid om de feestdagen op een bijzondere manier te vieren. Het creëert een onvergetelijke herinnering en zorgt voor een band die verder reikt dan de puzzels zelf. Ontdek de opwinding en het plezier van een escape room-ervaring en maak van de feestdagen een avontuurlijke en betekenisvolle tijd samen.

Tips voor het organiseren van een Escape Room Kerstpakket

  • Creëer de juiste sfeer: Zorg voor een mysterieuze en spannende sfeer door de ruimte waarin de escape room wordt opgezet te decoreren. Gebruik bijvoorbeeld gedempt licht, enigma’s en cryptische aanwijzingen om de spanning te verhogen. Hiermee wordt de beleving nog intenser.
  • Teamindeling: Verdeel de ontvangers in teams en zorg ervoor dat de teams een mix zijn van verschillende persoonlijkheden en vaardigheden. Dit bevordert de samenwerking en maakt de activiteit extra uitdagend.
  • Bespreek de ervaring: Na afloop van de escape room kunnen de teams de ervaring delen en bespreken. Laat hen vertellen welke puzzels ze hebben opgelost, hoe ze hebben samengewerkt en welke uitdagingen ze zijn tegengekomen. Dit zorgt voor een gezellige nabespreking en het delen van successen.

Vraag en antwoord

Moet je ervaring hebben met escape rooms om deel te nemen aan het Escape Kerstpakket?

Nee, ervaring met escape rooms is niet nodig. Het Escape Room Kerstpakket is ontworpen voor zowel beginners als ervaren spelers. Het bevat uitdagende puzzels die door iedereen kunnen worden opgelost. Het draait vooral om teamwork, creativiteit en plezier.

Hoe lang duurt een gemiddelde escape room-ervaring in het Kerstpakket Escape Room?

De duur van een escape room-ervaring kan variëren, maar gemiddeld duurt het ongeveer 60 tot 90 minuten. Dit omvat de tijd die nodig is om de puzzels op te lossen en te ontsnappen uit de kamer. Het is een spannende en intensieve activiteit die zorgt voor een adrenalineverhogende ervaring.

Kunnen deelnemers het Escape Room Kerstpakket meerdere keren spelen?

Het Escape Kerstpakket is ontworpen als een eenmalige ervaring, waarbij de puzzels en raadsels eenmalig worden opgelost. Dit zorgt voor een unieke beleving en spanning. Mocht je echter de escape room opnieuw willen spelen, dan kunnen we andere escape rooms of varianten aanbevelen voor een nieuwe uitdaging.

Is het Escape Room Kerstpakket geschikt voor grote groepen?

Ja, het Kerstpakket Escape Room is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Het kan worden aangepast aan het aantal deelnemers door de teams in groepen te verdelen en meerdere escape rooms op te zetten. Op deze manier kan iedereen deel uitmaken van de spannende escape room-ervaring.

Kan het Escape Room Kerstpakket ook op locatie worden georganiseerd?

Ja, het is mogelijk om het Kerstpakket Escape Room op locatie te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden. We helpen graag bij het creëren van een unieke escape room-ervaring op jouw gewenste locatie.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie over het Escape Room Kerstpakket of andere exclusieve kerstpakketten? Ons team staat klaar om je te helpen. Neem gerust contact op met onze klantenservice via telefoon op +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. We kijken ernaar uit om je te assisteren bij het organiseren van een spannende en memorabele escape room-ervaring tijdens de feestdagen.

Kerstpakket Escape Room