Kerstpakket familie

Dit kerstpakket is voor de hele familie! Het zijn grote kerstpakketten met veel artikelen. Aan het hele gezin is gedacht! Ze zitten vol met eten en drinken: van snoep tot hapjes en van limonade tot wijn. Deze geschenken zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd of geslacht. Vaak zitten er in een kerstpakket voor familie spelletjes om met zijn allen te spelen of een apparaat om gezellig samen te tafelen. Een dergelijk apparaat is bijvoorbeeld een (tafel)grill, raclette, fondue stel, pizza fun om pizza op tafel te bakken enzovoorts enzovoorts.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Gouden Genot
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat klein geschenk
Kerstpakket bevat alcohol
Gouden Genot
Inhoud: 25 artikelen
Voorraad: Uitverkocht
25,00 per stuk
28,85 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een familie kerstpakket?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een kerstpakket voor familie is dat men vaak het kerstpakket samen uitpakt. Hoe gaaf is het dan als er voor iedereen wat cadeautjes in het pakket te vinden zijn. Goed gaat de waardering voor uw medewerkers en personeel verder dat een eenvoudig geschenk. U heeft er immers extra moeite voor gedaan!

Familie kerstpakket bestellen

Kerstpakket voor familie; lekker & duurzaam

Ons kerstpakket dat gericht is op de hele familie of het gezin bevat artikelen en producten die geschikt zijn voor jong en oud en zijn daarnaast geschikt voor alle leeftijden. De kans dat er iets overblijft, is daarmee erg klein. Op die manier zal er een stuk minder afval ontstaan en dat is natuurlijk super duurzaam.

Alle soorten en maten kerstpakketten voor het hele gezin

Met een collectie van meer dan 1.300 kerstpakketten zijn we er opnieuw uitstekend in geslaagd om de beste familie kerstpakketten samen te stellen. We hebben al een familie kerstpakket vanaf 25 euro!

Familie kerstpakket: Een beleving voor het hele gezin

Bij ons, als toonaangevende aanbieder van kerstpakketten in Nederland, begrijpen we het belang van een bijzondere kerstbeleving voor het hele gezin. Daarom bieden we een uitgebreide collectie aan familie kerstpakketten aan die garant staan voor gezelligheid, samenzijn en plezier tijdens de feestdagen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op onze aanpak en waarom ons kerstpakket voor familie zich onderscheidt van andere aanbieders.

Samen genieten van de Feestdagen

De feestdagen zijn een tijd om samen te genieten van gezelligheid en warmte. Ons kerstpakket voor familie is speciaal samengesteld om aan de wensen en behoeften van het hele gezin te voldoen. Of het nu gaat om ouders met kinderen, grootouders met kleinkinderen, of andere familieleden die samenkomen tijdens de kerstperiode, onze kerstpakketten zijn ontworpen om voor iedereen iets bijzonders te bieden.

Ruime Keuze in thema’s en inhoud

Kerstpakkettenplaza.nl biedt u de keuze uit een breed scala aan thema’s en kant en klare kerstpakketten voor de familie. Van traditionele kerstpakketten met lekkernijen en decoraties, tot pakketten met culinaire hoogstandjes, spelletjes en entertainment voor het hele gezin, er is voor elk wat wils. Onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld om te zorgen voor een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod dat de verwachtingen van uw gezin zal overtreffen.

Kwaliteit en duurzaamheid voorop

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Ons kerstpakket voor familie bevat hoogwaardige producten van gerenommeerde merken die met zorg zijn geselecteerd. We streven ernaar om producten aan te bieden die niet alleen lekker zijn, maar ook goed voor het milieu. Hierdoor kunt u met een gerust hart genieten van uw kerstpakketten, wetende dat u bijdraagt aan een beter milieu.

Persoonlijke Touch én maatwerk is mogelijk

We begrijpen dat elke familie anders is, en daarom bieden we de mogelijkheid om uw familie kerstpakket te personaliseren. Met onze customisatie-opties kunt u uw kerstpakketten aanpassen aan de specifieke wensen en behoeften van uw gezin. Of het nu gaat om het toevoegen van een persoonlijke boodschap, het kiezen van specifieke producten of het aanpassen van de verpakking, we zorgen ervoor dat uw kerstpakket voor familie een persoonlijke touch krijgt die uw gezin zal waarderen.

Voordelen van een kerstpakket voor familie van Kerstpakkettenplaza.nl

  • Uitgebreide collectie aan thema’s en inhoud voor het hele gezin.
  • Hoogwaardige producten van gerenommeerde merken.
  • Duurzaam en milieuvriendelijk aanbod om bij te dragen aan een beter milieu.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten familie kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld grote kerstpakketten of wellness kerstpakketten. We hebben het allemaal!

Kerstpakket voor familie