Kerstpakket voor vrienden

Ben je op zoek naar een bijzonder kerstcadeau voor je vrienden? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we het perfecte antwoord: een kerstpakket voor vrienden. Met dit geschenk kun je je waardering tonen en de vriendschap vieren tijdens de feestdagen. Of je nu op zoek bent naar een gezellig borrelpakket, een culinair genot of een ontspannend verwenpakket, ons assortiment biedt volop keuze om een pakket samen te stellen dat perfect past bij de interesses en smaak van je vrienden. Ontdek ons aanbod en maak van de kerst een bijzondere gelegenheid om je vriendschap te vieren.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Samen genieten van een kerstpakket voor vrienden

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van samenzijn en genieten met vrienden tijdens de feestdagen. Onze kerstpakketten voor vrienden zijn zorgvuldig samengesteld om een gezellige en plezierige ervaring te bieden. Denk aan heerlijke delicatessen, lekkernijen en drankjes om samen van te genieten. Of het nu gaat om een kaasplankje met een fles wijn, een bierpakket met ambachtelijke snacks of een assortiment van zoete lekkernijen, ons assortiment biedt diverse mogelijkheden om samen te proosten en te genieten van het goede leven.

Een persoonlijk tintje aan het kerstpakket voor vrienden

Kerstpakket voor vrienden kopen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in het geven van persoonlijke cadeaus die een blijvende indruk achterlaten. Daarom bieden we de mogelijkheid om het kerstpakket voor vrienden te personaliseren. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap, een foto of een ander speciaal item toe om het cadeau nog persoonlijker te maken. Zo laat je je vrienden zien dat je aandacht hebt besteed aan het samenstellen van een uniek en betekenisvol kerstcadeau. Zijn jouw vrienden ook jouw Dream Team? Bekijk ons assortiment Dream Team kerstpakketten.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket voor vrienden

Kan ik het kerstpakket voor vrienden aanpassen aan hun interesses?

Ja, we bieden de mogelijkheid om het cadeaupakket voor vrienden aan te passen aan hun specifieke interesses. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag bij het samenstellen van een kerstpakket dat perfect aansluit bij de voorkeuren en smaak van je vrienden. Heb je bijvoorbeeld een handige Harry als vriend? Kies dan voor ons doe het zelf kerstpakket!

Kan ik het kerstpakket voor vrienden laten bezorgen op een ander adres?

Ja, het is mogelijk om het kerstpakket voor vrienden op een ander adres te laten bezorgen. Tijdens het bestelproces kun je het gewenste afleveradres opgeven, zodat het pakket direct naar je vrienden wordt gestuurd. Een verrassing die ze zeker zullen waarderen.

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan het kerstpakket?

Ja, we bieden de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het kerstpakket voor vrienden. Tijdens het bestelproces kun je een boodschap invoeren die we op een kaartje bij het pakket zullen plaatsen. Zo kun je je gevoelens en waardering op een speciale manier overbrengen.

Kan ik een kerstpakket voor vrienden bestellen in verschillende prijscategorieën?

Ja, we hebben pakketten voor vrienden in verschillende prijscategorieën, zodat je een cadeau kunt kiezen dat past bij je budget. Of je nu op zoek bent naar een klein gebaar of een luxueus geschenk, ons assortiment biedt diverse opties om aan je behoeften te voldoen.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over het bestellen van een kerstpakket of wil je meer informatie? Onze klantenservice staat voor je klaar om je verder te helpen. Je kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of een e-mail sturen naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al je vragen en helpen je bij het kiezen van het perfecte kerstpakket voor je vrienden. Maak van de kerst een speciale gelegenheid om je vriendschap te vieren met een kerstpakket dat zorgt voor mooie herinneringen.

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld kerstpakketten voor de horeca? We hebben het allemaal!

kerstpakket voor vrienden