Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket gastouder

Bent u op zoek naar een speciaal kerstpakket voor een gastouder? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een hartverwarmend assortiment samengesteld om uw gastouder te bedanken voor de zorg en toewijding die zij bieden. Met onze kerstpakketten kunt u een speciaal gebaar maken en laten zien hoezeer u hun inzet waardeert. Ontdek ons assortiment kerstpakketten voor gastouders en maak deze feestdagen extra speciaal voor degenen die uw kinderen met liefde opvangen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een kerstpakket voor een gastouder?

Een gastouder speelt een belangrijke rol in het leven van uw kinderen. Ze bieden een veilige en liefdevolle omgeving waarin uw kinderen kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen. Het geven van een kerstpakket aan een gastouder is een mooie manier om uw dankbaarheid te tonen en waardering te uiten voor het waardevolle werk dat zij verrichten. Met een kerstpakket kunt u uw gastouder in het zonnetje zetten en laten zien dat hun inzet wordt gewaardeerd. Voor hem en voor haar.

Wat zit er in een kerstpakket voor een gastouder?

Kerstpakket gastouder

Onze kerstpakketten voor gastouders zijn met zorg samengesteld en bevatten een scala aan producten die perfect zijn voor een moment van ontspanning en genot. Denk aan heerlijke lekkernijen, zoals luxe chocolade, ambachtelijke snacks en verfijnde thee of koffie. Daarnaast kunnen er ook verzorgingsproducten, zoals badschuim of handcrème, in het kerstpakket zitten om uw gastouder te verwennen. We zorgen ervoor dat het kerstpakket voor een gastouder een echte verwennerij is, waarmee u uw dankbaarheid kunt tonen.

Een persoonlijk tintje toevoegen aan het kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat u het kerstpakket voor uw gastouder persoonlijk wilt maken. Daarom bieden we diverse mogelijkheden om een persoonlijk tintje toe te voegen aan het kerstpakket. U kunt bijvoorbeeld een kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap of het cadeaupakket laten bedrukken met de naam van uw gastouder. Op deze manier kunt u het kerstpakket nog specialer maken en laten zien dat u echt heeft nagedacht over het cadeau voor uw gastouder. Specifiek op zoek naar een kerstpakket voor opa en oma? We helpen u graag verder.

Waarom bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het samenstellen van kerstpakketten van hoge kwaliteit. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl:

  • Ruime keuze: We bieden een breed scala aan pakketten voor gastouders, zodat u altijd iets kunt vinden dat past bij de smaak en voorkeuren van uw gastouder.
  • Kwaliteitsproducten: Onze kerstpakketten bevatten alleen hoogwaardige producten van bekende merken. We streven naar uitmuntendheid en zorgen ervoor dat elk kerstpakket een bijzondere ervaring biedt.
  • Persoonlijke service: Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen en samenstellen van het perfecte kerstpakket voor uw gastouder. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat het kerstpakket aan al uw verwachtingen voldoet.
  • Snelle en betrouwbare levering: We zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van uw cadeaupakket voor de gastouder. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat het cadeau op tijd bij uw gastouder aankomt.

Veelgestelde vragen

Wat maakt een kerstpakket voor een gastouder speciaal?

Een kerstpakket voor een gastouder is speciaal omdat het een manier is om uw dankbaarheid en waardering te tonen voor het belangrijke werk dat zij doen. Het is een gebaar van erkenning voor de zorg en toewijding die zij tonen aan uw kinderen. Een pakket voor een gastouder biedt hen de mogelijkheid om tijdens de feestdagen te genieten van heerlijke lekkernijen en momenten van ontspanning.

Kan ik het kerstpakket voor de gastouder aanpassen aan haar voorkeuren?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om het kerstpakket voor een gastouder zo persoonlijk mogelijk te maken. Hoewel we standaardpakketten aanbieden, bieden we ook maatwerkopties vanaf 100 stuks waarbij u bepaalde producten kunt aanpassen aan de voorkeuren van de gastouder. Neem contact met ons op en bespreek uw specifieke wensen, zodat we een pakket kunnen samenstellen dat perfect past bij uw gastouder.

Hoe kan ik mijn gastouder bedanken met een kerstpakket?

Het geven van een pakket aan uw gastouder is een mooie manier om uw dankbaarheid te tonen. U kunt ervoor kiezen om het kerstpakket persoonlijk te overhandigen tijdens een feestelijke gelegenheid of het bij haar thuis te laten bezorgen. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan het kerstpakket om uw waardering extra kracht bij te zetten. Een kerstpakket is een warm gebaar dat uw gastouder zal laten zien dat haar inzet wordt gewaardeerd.

Vragen of meer informatie?

Heeft u nog vragen over onze kerstpakketten voor gastouders of wilt u meer informatie? Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We beantwoorden graag al uw vragen en assisteren u bij het kiezen van het perfecte kerstpakket voor uw gastouder.

Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk ook eens bij onze kerstpakketten voor uzelf!

Kerstpakket gastouder bestellen