Gepersonaliseerd kerstpakket

Het belang van een gepersonaliseerd kerstpakket – Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekent dat het tijd is om na te denken over kerstpakketten voor medewerkers. Kerstpakketten zijn een belangrijk onderdeel van de beloningsstructuur van een bedrijf en worden enorm gewaardeerd door medewerkers. Maar waarom zou je kiezen voor een standaard kerstpakket, terwijl je het ook kunt personaliseren? Op deze pagina leggen we uit waarom het personaliseren van een kerstpakket zo belangrijk is en waarom Kerstpakkettenplaza.nl de perfecte partner is voor een gepersonaliseerd kerstpakket.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gepersonaliseerd kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakkettenplaza.nl is al jarenlang dé specialist in kerstpakketten en heeft een ruim assortiment aan standaard kerstpakketten. Maar we begrijpen ook dat bedrijven zich willen onderscheiden en daarom bieden we de mogelijkheid om kerstpakketten te personaliseren. We kunnen kerstpakketten personaliseren met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Dit doen we al vanaf 100 stuks en we bieden binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel met foto. Daarnaast kunnen bedrijven onze showrooms bezoeken om te personaliseren onder begeleiding van onze kerstpakkettenspecialisten.

Gepersonaliseerd kerstpakket

Voordelen van een gepersonaliseerd kerstpakket

Maar waarom zou je kiezen voor een gepersonaliseerd kerstpakket? Hieronder vind je enkele voordelen:

Waardering: medewerkers voelen zich extra gewaardeerd als ze een gepersonaliseerd kerstpakket ontvangen. Het laat zien dat het bedrijf moeite heeft gedaan om iets persoonlijks te creëren en dat wordt zeker gewaardeerd.

Betrokkenheid: door het personaliseren van kerstpakketten creëer je betrokkenheid bij medewerkers. Het laat zien dat het bedrijf oog heeft voor de individuele medewerker en dat er wordt geluisterd naar hun wensen.

Onderscheidend vermogen: met gepersonaliseerde kerstpakketten onderscheid je je van andere bedrijven. Het laat zien dat het bedrijf creatief is en bereid is om extra moeite te doen voor medewerkers.

Reclame: door het bedrijfslogo te verwerken in het kerstpakket, maak je ook nog eens reclame voor het bedrijf. Zo wordt het bedrijf ook buiten de werkvloer gezien en herkend.

Milieuvriendelijk: gepersonaliseerde kerstpakketten zijn vaak beter voor het milieu dan standaard kerstpakketten. Er wordt namelijk vaak bewust gekozen voor producten die minder belastend zijn voor het milieu.

Gepersonaliseerde kerstpakketten bestellen

Kerstpakkettenplaza.nl biedt de mogelijkheid om kerstpakketten te personaliseren, bijvoorbeeld door het toevoegen van een bedrijfslogo, vanaf 100 stuks. Dit kan zowel op de verpakking als op de producten in het kerstpakket. Door het personaliseren van kerstpakketten krijgt het cadeau een persoonlijk tintje en voelen medewerkers zich extra gewaardeerd. Dit kan weer bijdragen aan een positieve werksfeer en hogere motivatie van werknemers.

Zelf samenstellen van een gepersonaliseerd kerstpakket

Onze kerstpakkettenspecialisten hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van kerstpakketten en weten precies wat er in een kerstpakket moet zitten. We houden daarbij rekening met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van food en non-food artikelen. Door het personaliseren van kerstpakketten kunnen we een extra stap zetten om ervoor te zorgen dat het cadeau perfect aansluit bij de wensen van jouw bedrijf en medewerkers.

Wij verzorgen snel en vrijblijvend een voorstel inclusief foto. Op deze manier heb je goed beeld van hoe het gepersonaliseerde kerstpakket eruit zal komen te zien. Daarnaast kunnen bedrijven onze showrooms bezoeken om samen met onze kerstpakkettenspecialisten het kerstpakket te personaliseren. Hierbij kunnen we advies geven over de producten en verpakkingen die het beste aansluiten bij het bedrijf en de medewerkers. Wist u dat we ook extra grote kerstpakketten hebben en specialist zijn in kant-en-klare kerstpakketten?

Pluspunten van gepersonaliseerde kerstpakketten

Het personaliseren van kerstgeschenken biedt diverse pluspunten voor bedrijven en medewerkers. Hieronder hebben we enkele voordelen op een rijtje gezet:

Persoonlijke aandacht: Door het personaliseren van kerstpakketten wordt het cadeau persoonlijker en voelen medewerkers zich extra gewaardeerd.

Hogere betrokkenheid: Medewerkers voelen zich meer betrokken bij het bedrijf wanneer het kerstpakket aansluit bij hun wensen en behoeften.

Positieve werksfeer: Het geven van gepersonaliseerde kerstpakketten kan bijdragen aan een positieve werksfeer en hogere motivatie van werknemers.

Marketingtool: Een gepersonaliseerd cadeaupakket kan ook dienen als marketingtool voor het bedrijf. Het bedrijfslogo op de verpakking of producten kan zorgen voor meer naamsbekendheid.

Onderscheidend vermogen: Met een gepersonaliseerd kerstpakket onderscheidt het bedrijf zich van andere bedrijven die standaard kerstpakketten geven. Hierdoor kan het bedrijf zich positief profileren.

Vragen en antwoorden

Kan ik mijn eigen producten in het gepersonaliseerde kerstpakket plaatsen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om eigen producten in het gepersonaliseerde kerstpakket te plaatsen. Overleg wel tijdig met ons voor het beste resultaat! Het is namelijk maatwerk.

Kan ik de verpakking van het kerstpakket ook personaliseren?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om niet alleen de inhoud, maar ook de verpakking van het kerstpakket te personaliseren. De kerstpakketverpakking personaliseren kan vanaf 1.000 stuks mits tijdig aangegeven!

Vanaf hoeveel stuks kan ik een gepersonaliseerd kerstpakket bestellen?

Bij ons is het mogelijk om vanaf 100 stuks een gepersonaliseerd pakket te bestellen.

Wat zijn de voordelen van het bestellen van gepersonaliseerde kerstpakketten?

Het personaliseren van kerstpakketten zorgt voor extra waardering bij de medewerkers en versterkt de band tussen het bedrijf en de medewerkers. Daarnaast is het een manier om het bedrijfsimago te versterken en onderscheid te maken ten opzichte van andere bedrijven.

Conclusie

Het personaliseren van kerstpakketten is een effectieve manier om de relatie met medewerkers te versterken en waardering te tonen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om kerstpakketten te personaliseren, zowel wat betreft de inhoud als de verpakking. Met de mogelijkheid om vanaf 100 stuks te personaliseren en de begeleiding van kerstpakkettenspecialisten in de showrooms, biedt Kerstpakkettenplaza.nl een uitgebreide service aan bedrijven die hun medewerkers willen verrassen met een gepersonaliseerd kerstpakket.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Gepersonaliseerd kerstpakket bestellen