Gezond kerstpakket

Bent u op zoek naar een kerstpakket voor tijdens de feestdagen? Met een gezond kerstpakket verrast u uw medewerkers en relaties. Een ideaal geschenk om op een gezonde manier te genieten tijdens de kerstdagen. En daarna met een goede gezonde start het nieuwe jaar in! Met een gezond pakket bent u helemaal trendy en klaar voor de goede voornemens van het nieuwe jaar. Kerstpakket dat gezond is, is een ware trend!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gezond kerstpakket bestellen; kies een saladeschaal

Kerstpakket met een saladeschaal! Wat een geweldig kerstpakket! Al jaren een trouw en vast onderdeel van onze kerstpakkettencollectie en dat is niet voor niks! Meestal zijn de saladeschalen of saladebowls uitgevoerd in aardewerk of hout. Regelmatig aangevuld met prachtige saladecouvert! Een echte eyecatcher op de (kerst)tafel! Kerstpakketten met saladeschaal zijn een aanwinst voor uw medewerkers, collega’s of relaties tijdens de kerstdagen! Kerstpakket dat gezond is? Doen!

Duwtje in de rug met een gezond kerstpakket

Er zijn veel mensen die met dezelfde voornemen het nieuwe jaar in gaan: gezonder leven. Met een gezond cadeaupakket kunt u uw medewerker of relaties net dat extra duwtje in de rug geven. De kerstpakketten zijn zo samengesteld, dat genieten en gezonder leven samen kunnen gaan, vooral als het ecologische kerstpakketten betreft. Een ideaal gezond kerstpakket voor tijdens de kerstdagen en het nieuwe jaar dus!

Gezond kerstpakket kopen

Kerstpakket dat gezond is; Een goede start van het nieuwe jaar

Met dit kerstgeschenk gaat u goed de feestdagen en het nieuwe jaar in. Een goed begin is het halve werk. Deze kerstpakketten bevatten niet alleen veel lekkernijen, maar zijn ook nog eens gezond! Heeft u het perfecte kerstpakket nog niet gevonden? Wij van kerstpakkettenplaza.nl helpen u graag bij het vinden van een kerstpakket dat gezond is! Met een gezond pakket lekker het nieuwe jaar in!

Ruime keuze in gezonde kerstpakketten

Wist u dat we in onze kerstpakkettencollectie meer dan 40.000 verschillende artikelen verwerken? Steeds meer producten zijn geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Een gezond kerstpakket op maat maken behoort dan ook al jaren tot de mogelijkheden. Om binnen de MVO kerstpakketten te blijven, kunt u ook kijken naar bijvoorbeeld een sportief kerstpakket. We hebben een ruime keuze!

Tips om eenvoudig het juiste kerstpakket te kiezen!

Een gezond kerstpakket samenstellen gaat verder dan alleen het kiezen van items waar weinig calorieën in zitten. Een gezond kerstpakket moet aansluiten op de levensstijl van de ontvangers. Wat betekent ‘gezond’ voor uw team? Ligt de focus op fysieke activiteiten, mentaal welzijn, of is het voeding dat uw medewerkers een gezond gevoel geeft?

Het maken van een goede keuze begint bij in te zien dat gezondheid voor iedereen iets anders betekent, ook binnen het bedrijf. Voor actieve medewerkers kunt u denken aan een pakket gevuld met sportaccessoires zoals een springtouw of yoga mat. Hierbij kunnen gezonde snacks ook een goede aanvulling zijn om energie te geven en herstel te bevorderen.

Voor de medewerker die mentaal welzijn belangrijk vindt, kunt u een pakket overwegen dat ontspanning en zelfverzorging bevordert. Denk hierbij aan kalmerende thee of een boek om te ontspannen na een lange dag.

Een gezond kerstpakket biedt een kans om de persoonlijke doelen op gebied van gezondheid te steunen. Zo toont u waardering en bevordert u de levensstijl binnen uw organisatie.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust of kijk dan even bij onze meest gestelde vragen. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Weet u wat vindt het voedingscentrum gezond vindt?

Gezond kerstpakket