Hippe kerstpakketten

Hippe kerstpakketten: de trend van dit jaar! Als de feestdagen naderen, is het weer tijd om na te denken over kerstpakketten. En als je op zoek bent naar iets speciaals, is een hip kerstpakket de perfecte keuze. Deze hippe kerstpakketten zijn gevuld met leuke, verrassende en duurzame cadeaus. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over deze bijzondere kerstpakketten.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerst is de tijd van het jaar om dankbaarheid te tonen en waardering te uiten voor de mensen om ons heen. En wat is een betere manier om dit te doen dan met een geschenk? Een kerstpakket is een mooie manier om je medewerkers te bedanken voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar. En als je op zoek bent naar iets hips, dan zijn deze gave kerstpakketten een geweldige keuze.

Wat is een hip kerstpakket?

Hippe kerstpakketten zijn geschenkpakketten die gevuld zijn met hippe en duurzame cadeaus. Denk aan items zoals duurzame drinkflessen, herbruikbare koffiebekers, sokken, eco-vriendelijke verzorgingsproducten, fairtrade chocolade en nog veel meer. Deze geschenkpakketten zijn perfect voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en willen bijdragen aan een betere wereld.

Waarom zijn hippe kerstpakketten zo populair?

De populariteit is de afgelopen jaren sterk gestegen. Er zijn een aantal redenen waarom steeds meer bedrijven kiezen voor deze hippe geschenkpakketten:

Duurzaamheid: De kerstpakketten zijn vaak gevuld met duurzame cadeaus die bijdragen aan een betere wereld. Dit sluit aan bij de toenemende behoefte van consumenten en bedrijven om duurzaam te leven en te werken.

Originaliteit: Net als stoere kerstpakketten is een hip kerstpakket vaak origineler dan een traditioneel pakket. Het is een geschenk waar medewerkers nog lang over zullen praten.

Waardering: Een hip kerstpakket is een mooie manier om waardering te tonen voor je medewerkers. Door te kiezen voor een uniek en hip geschenk laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan hun wensen en behoeften.

Diversiteit: Hippe kerstpakketten zijn er in allerlei soorten en maten. Hierdoor is er voor elk budget en elke doelgroep een geschikt geschenk te vinden.

Hippe kerstpakketten trends 2024

Duurzaamheid blijft ook dit jaar een belangrijke trend op het gebied van onze best verkochte kerstpakketten. Steeds meer bedrijven kiezen voor geschenken die gemaakt zijn van duurzame materialen en bijdragen aan een betere wereld. Denk hierbij aan biologische en fairtrade producten, herbruikbare en recyclebare producten en producten die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Door te kiezen voor duurzame kerstpakketten laat je als bedrijf zien dat je verantwoordelijkheid neemt en een bijdrage wilt leveren aan een betere wereld.

Hippe kerstpakketten bestellen

Lokaal en ambachtelijk: Ook lokale en ambachtelijke producten zijn dit jaar een populaire trend. Door te kiezen voor producten van lokale producenten en ambachtelijke makers draag je bij aan de lokale economie en steun je kleine ondernemers. Denk hierbij aan producten zoals ambachtelijk gebakken koekjes, streekgebonden kaas, honing van de lokale imker en zelfgemaakte jam.

Gezondheid en welzijn: Gezondheid en welzijn zijn altijd belangrijk, maar zeker in deze tijden van corona zijn deze thema’s extra relevant. Dit zie je terug in hippe kerstpakketten, waarbij steeds meer aandacht wordt besteed aan gezonde en ontspannende producten. Denk hierbij aan yoga-matten, aromatherapie-diffusers, gezonde snacks en biologische thee. Denk ook bijvoorbeeld aan een verzorging kerstpakket.

Beleving: Naast duurzaamheid, lokaal en ambachtelijk en gezondheid en welzijn, is ook beleving een belangrijke trend dit jaar. Steeds meer bedrijven kiezen voor een hip kerstpakket waarbij de ontvanger een bepaalde ervaring kan opdoen. Denk hierbij aan een online wijnproeverij, een digitale kookworkshop of een voucher voor een sportieve activiteit. Door te kiezen voor een belevenis geef je als bedrijf een uniek en persoonlijk cadeau waar de ontvanger nog lang van kan genieten.

Hip kerstpakket bestellen

Ben je overtuigd van de voordelen van deze top kerstpakketten en wil je ook graag een duurzaam en hip geschenk geven aan je medewerkers? Dan kun je eenvoudig online hippe pakketten bestellen. Er zijn diverse aanbieders die gespecialiseerd zijn in hippe kerstpakketten en die een ruim assortiment aan duurzame, lokale en ambachtelijke en gezonde en welzijnsproducten bieden. Door te kiezen voor een hip kerstpakket draag je bij aan een betere wereld én toon je je waardering voor je medewerkers.

Vragen en antwoorden over hippe kerstpakketten

Wat is een hip kerstpakket?

Hippe kerstpakketten zijn geschenkpakketten die gevuld zijn met hippe en duurzame cadeaus. Deze pakketten zijn perfect voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en willen bijdragen aan een betere wereld.

Waarom zijn hippe kerstpakketten zo populair?

Hippe kerstpakketten zijn populair omdat steeds meer bedrijven aandacht besteden aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door te kiezen voor een hip kerstpakket laat je als bedrijf zien dat je verantwoordelijkheid neemt en een bijdrage wilt leveren aan een betere wereld. Daarnaast zijn hippe pakketten ook geliefd omdat ze vaak gevuld zijn met hip en originele cadeaus die aansluiten bij de interesses en behoeftes van de ontvanger.

Kan ik zelf een hip kerstpakket samenstellen?

Ja, zeker is dat mogelijk. We bieden deze mogelijkheid al aan vanaf 100 stuks en tot 15 oktober (Zolang de voorraad strekt) Op deze manier kun je het pakket volledig afstemmen op de wensen en behoeftes van je medewerkers en kun je zelf kiezen welke duurzame en hippe producten je wilt opnemen in het pakket. Kerstpakket dat hip is? Kies voor Kerstpakkettenplaza.nl.

Zijn deze soort kerstpakketten duurder dan reguliere kerstpakketten?

Dat hangt af van de samenstelling van het pakket en de aanbieder waar je het pakket bestelt. Over het algemeen zijn de kerstpakketten wel iets duurder dan reguliere kerstpakketten, omdat er vaak gebruik wordt gemaakt van duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten. Echter, door te kiezen voor een dit soort kerstpakket draag je bij aan een betere wereld en toon je je waardering voor je medewerkers.

Zijn de kerstpakketten geschikt voor alle medewerkers?

Ja, deze kerstpakketten zijn geschikt voor alle medewerkers. Door te kiezen voor een hip kerstpakket kun je het pakket volledig afstemmen op de interesses en behoeftes van je medewerkers, waardoor het pakket persoonlijk en uniek wordt.

Conclusie

Hippe kerstpakketten zijn dé trend van dit jaar. Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame, lokale en ambachtelijke, gezonde en welzijnsproducten en belevenissen om hun medewerkers te verrassen tijdens de feestdagen. Door te kiezen voor een hip pakket toon je als bedrijf verantwoordelijkheid en draag je bij aan een betere wereld. Bovendien zijn de kerstpakketten gevuld met originele cadeaus die aansluiten bij de interesses en behoeftes van de ontvanger. Bestel daarom vandaag nog een hip kerstpakket en verras je medewerkers tijdens de feestdagen!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket dat hip is? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch liever een ander geschenk, zoals bijvoorbeeld onze tapas kerstpakketten!

Hippe kerstpakketten