Kerstpakket hout

Bent u op zoek naar een kerstpakket met een warme en natuurlijke uitstraling? Ontdek dan ons kerstpakket met hout, waarbij we de schoonheid van hout combineren met sfeervolle en smaakvolle producten. Met ons pakket van hout brengen we de warmte van de natuur naar uw kerstviering en laten we u genieten van een gezellige en bijzondere kerst.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket met hout

Een natuurlijk kerstpakket met duurzame materialen

Ons kerstpakket van hout is samengesteld met aandacht voor duurzaamheid. We maken gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke materialen, waaronder prachtige houten producten. Denk aan houten serveerplanken, theelichthouders, besteksetjes en andere mooie accessoires voor in huis. Met ons kerstpakket met hout haalt u niet alleen een stukje natuur in huis, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld.

Een uniek kerstpakket voor elke ontvanger

Of het nu voor uw medewerkers, relaties of vrienden is, ons kerstpakket van hout is geschikt voor elke ontvanger. Met een breed scala aan producten en een natuurlijke uitstraling, creëren we een uniek kerstpakket dat aansluit bij de smaak en wensen van uw ontvangers. Met zorgvuldig geselecteerde houten producten en heerlijke lekkernijen maken we van uw pakket een bijzonder geschenk. Toch meer op zoek naar een kerstpakket zonder alcohol, of juist een kerstpakket zonder eten? We hebben het allemaal!

Een bewuste keuze voor een groenere toekomst

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in de kracht van duurzaamheid en daarom presenteren we met trots ons kerstpakket van hout. Deze unieke collectie van natuurlijke en milieuvriendelijke materialen biedt een bewuste keuze voor een groenere toekomst. Met zorgvuldig geselecteerde houten producten, ambachtelijke lekkernijen en sfeervolle accessoires, straalt ons pakket warmte en verbondenheid uit.

Vraag en antwoord

Bevat het kerstpakket alleen houten producten?

Hoewel ons kerstpakket met hout voornamelijk is samengesteld met houten producten, bevat het ook andere sfeervolle items die de natuurlijke uitstraling compleet maken. Denk aan ambachtelijke lekkernijen, theelichten en andere gezellige accessoires.

Kan ik mijn kerstpakket van hout personaliseren?

Ja, we bieden de mogelijkheid om uw kerstpakket met hout te personaliseren met uw eigen logo, boodschap of bedrijfsnaam. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw kerstpakket een persoonlijk tintje te geven.

Is het kerstpakket met hout geschikt voor elke gelegenheid?

Ja, ons pakket van hout is geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals kerstvieringen, jubilea en bedankmomenten. Met zijn natuurlijke en warme uitstraling is het altijd een passend en gewaardeerd geschenk.

Stap naar een groenere kerst met ons houten kerstpakket

Dit jaar nodigen we u uit om samen met Kerstpakkettenplaza.nl een stap te zetten naar een groenere kerst. Ons houten kerstpakket combineert kwaliteit, stijl en duurzaamheid om een warme en betekenisvolle sfeer te creëren tijdens de feestdagen. Geef uw kerstviering een milieubewuste twist en bestel nu ons kerstpakket van hout. Samen kunnen we een positief verschil maken en genieten van een kerst vol harmonie en bewustzijn.

Vragen of meer informatie?

Bestel nu een kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl en laat uw medewerkers, relaties of vrienden genieten van de warmte van natuurlijke materialen. Met ons kerstpakket zorgt u voor een bijzondere en sfeervolle kerstviering. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar. Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Wij helpen u graag verder om van uw kerstpakket van hout een groot succes te maken!

Maar ook voor goedkope of bourgondische kerstpakketten kunt u bij ons terecht.

Kerstpakket hout