Bourgondisch kerstpakket

Op zoek naar de perfecte kerstcadeaus voor jouw medewerkers? Kies voor bourgondische kerstpakketten! Bourgondisch kerstpakket: De lekkerste kerstcadeaus! – Kerst komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over de kerstcadeaus voor jouw medewerkers. Maar wat geef je ze dit jaar? Je wilt natuurlijk iets geven waar ze écht blij van worden en waar ze ook echt iets aan hebben. Heb je al eens gedacht aan een bourgondisch kerstpakket? Gevuld met de lekkerste hapjes en drankjes! Lekker bourgondisch genieten tijdens de kerstdagen!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een bourgondisch kerstpakket?

Een Kerstpakket Bourgondisch is een uitstekende keuze voor jouw medewerkers. Deze pakketten zijn gevuld met allerlei lekkere producten zoals wijn, kaas, chocolade en worst. Maar wat maakt deze kerstpakketten nu zo bijzonder? Hieronder lees je de voordelen van bourgondische kerstpakketten.

Kerstpakket dat bourgondisch is

Luxe uitstraling
Het Kerstpakket Bourgondisch straalt luxe uit en laat zien dat je als werkgever om je medewerkers geeft. Het is een cadeau waar je medewerkers echt van kunnen genieten.

Heerlijke producten
De kerstpakketten zijn gevuld met de lekkerste producten. Denk bijvoorbeeld aan kaas, worst, wijn en chocolade. Je medewerkers kunnen hiermee heerlijk genieten tijdens de feestdagen.

Geschikt voor iedereen
Een Kerstpakket Bourgondisch is geschikt voor iedereen. Of je nu een grote of kleine organisatie hebt, of je medewerkers jong of oud zijn, deze kerstpakketten zijn voor iedereen een feestje.

Hoe stel je een bourgondisch kerstpakket samen?

Nu je weet waarom deze bijzondere kerstpakketten zo’n goede keuze zijn, is het tijd om te kijken hoe je zelf een bourgondisch kerstpakket kunt samenstellen. Hieronder lees je enkele tips.

Kies lekkere producten
Het allerbelangrijkste bij het samenstellen van een bourgondisch kerstpakket is natuurlijk het kiezen van lekkere producten. Denk hierbij aan kaas, wijn, worst, chocolade, noten en andere lekkernijen. Het is belangrijk om te kiezen voor producten van goede kwaliteit.

Maak het persoonlijk
Een persoonlijk kaartje of een bedrukte verpakking maakt het bourgondisch kerstpakket nog specialer. Schrijf een persoonlijke boodschap of voeg het logo van jouw bedrijf toe aan de verpakking.

Kies voor duurzaamheid
Duurzaamheid is belangrijk, ook bij het samenstellen van kerstpakketten. Kies daarom voor producten met een keurmerk, zoals Fairtrade of biologisch.

Vraag en antwoord

Hoeveel kost een bourgondisch kerstpakket?

De prijs van een kerstpakket varieert. Dit hangt af van de inhoud en de kwaliteit van de producten. Over het algemeen kun je rekening houden met een prijs tussen de €25 en €75 per pakket.

Kan ik mijn eigen producten toevoegen aan het Kerstpakket Bourgondisch?

Ja, dit is zeker mogelijk. Een pakket zelf samenstellen kan al vanaf 100 stuks!

Hoeveel pakketten heb ik nodig?

Dit hangt af van het aantal medewerkers dat je hebt. Houd er rekening mee dat je misschien ook pakketten wilt geven aan bijvoorbeeld zzp’ers of uitzendkrachten. Wij adviseren vaak wat extra pakketten te bestellen/

Kan ik het bourgondisch kerstpakket laten bezorgen?

Ja, Kerstpakkettenplaza.nl biedt de mogelijkheid om het kerstpakket te laten bezorgen op een adres naar keuze. Bekijk alle bezorgopties van kerstpakketten.

Zijn bourgondische kerstpakketten alleen geschikt voor volwassenen?

Nee, deze kerstpakketten zijn geschikt voor iedereen. Wel is het belangrijk om rekening te houden met allergieën of dieetwensen van medewerkers.

Conclusie

Een kerstpakket dat bourgondisch is, is een uitstekende keuze als kerstcadeau voor jouw medewerkers. Deze pakketten stralen luxe uit en zijn gevuld met de lekkerste producten. Daarnaast is het een ontzettend origineel kerstpakket. Door het persoonlijk te maken en te kiezen voor duurzaamheid, maak je het kerstpakket nog specialer. Overleg met onze klantenservice wat de mogelijkheden zijn en verras jouw medewerkers met een heerlijk kerstpakket.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, kijk dan eens naar onze andere aparte kerstpakketten of bijvoorbeeld naar de beauty kerstpakketten. We hebben het allemaal!

Bourgondisch kerstpakket