Bourgondische kerstpakketten

Op zoek naar de perfecte kerstcadeaus voor jouw medewerkers? Kies voor bourgondische kerstpakketten! Bourgondische kerstpakketten: De lekkerste kerstcadeaus! – Kerst komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over de kerstcadeaus voor jouw medewerkers. Maar wat geef je ze dit jaar? Je wilt natuurlijk iets geven waar ze écht blij van worden en waar ze ook echt iets aan hebben. Heb je al eens gedacht aan bourgondische kerstpakketten? Gevuld met de lekkerste hapjes en drankjes! Lekker bourgondisch genieten tijdens de kerstdagen!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Waarom bourgondische kerstpakketten?

Bourgondische kerstpakketten zijn een uitstekende keuze voor jouw medewerkers. Deze pakketten zijn gevuld met allerlei lekkere producten zoals wijn, kaas, chocolade en worst. Maar wat maakt deze kerstpakketten nu zo bijzonder? Hieronder lees je de voordelen van bourgondische kerstpakketten.

Bourgondische kerstpakketten bestellen

Luxe uitstraling
Het kerstpakket straalt luxe uit en laat zien dat je als werkgever om je medewerkers geeft. Het is een cadeau waar je medewerkers echt van kunnen genieten.

Heerlijke producten
De kerstpakketten zijn gevuld met de lekkerste producten. Denk bijvoorbeeld aan kaas, worst, wijn en chocolade. Je medewerkers kunnen hiermee heerlijk genieten tijdens de feestdagen.

Geschikt voor iedereen
Bourgondische kerstpakketten zijn geschikt voor iedereen. Of je nu een grote of kleine organisatie hebt, of je medewerkers jong of oud zijn, deze kerstpakketten zijn voor iedereen een feestje.

Hoe stel je een bourgondisch kerstpakket samen?

Nu je weet waarom deze bijzondere kerstpakketten zo’n goede keuze zijn, is het tijd om te kijken hoe je zelf een bourgondisch kerstpakket kunt samenstellen. Hieronder lees je enkele tips.

Kies lekkere producten
Het allerbelangrijkste bij het samenstellen van een bourgondisch kerstpakket is natuurlijk het kiezen van lekkere producten. Denk hierbij aan kaas, wijn, worst, chocolade, noten en andere lekkernijen. Het is belangrijk om te kiezen voor producten van goede kwaliteit.

Maak het persoonlijk
Een persoonlijk kaartje of een bedrukte verpakking maakt het bourgondische kerstpakket nog specialer. Schrijf een persoonlijke boodschap of voeg het logo van jouw bedrijf toe aan de verpakking.

Kies voor duurzaamheid
Duurzaamheid is belangrijk, ook bij het samenstellen van kerstpakketten. Kies daarom voor producten met een keurmerk, zoals Fairtrade of biologisch.

Vraag en antwoord

Hoeveel kost een bourgondisch kerstpakket?

De prijs van een kerstpakket varieert. Dit hangt af van de inhoud en de kwaliteit van de producten. Over het algemeen kun je rekening houden met een prijs tussen de €25 en €75 per pakket.

Kan ik mijn eigen producten toevoegen aan het kerstpakket?

Ja, dit is zeker mogelijk. Een pakket zelf samenstellen kan al vanaf 100 stuks!

Hoeveel pakketten heb ik nodig?

Dit hangt af van het aantal medewerkers dat je hebt. Houd er rekening mee dat je misschien ook pakketten wilt geven aan bijvoorbeeld zzp’ers of uitzendkrachten. Wij adviseren vaak wat extra pakketten te bestellen/

Kan ik het bourgondisch kerstpakket laten bezorgen?

Ja, Kerstpakkettenplaza.nl biedt de mogelijkheid om het kerstpakket te laten bezorgen op een adres naar keuze. Bekijk alle bezorgopties van kerstpakketten.

Zijn bourgondische kerstpakketten alleen geschikt voor volwassenen?

Nee, deze kerstpakketten zijn geschikt voor iedereen. Wel is het belangrijk om rekening te houden met allergieën of dieetwensen van medewerkers.

Conclusie

Bourgondische kerstpakketten zijn een uitstekende keuze als kerstcadeau voor jouw medewerkers. Deze pakketten stralen luxe uit en zijn gevuld met de lekkerste producten. Daarnaast is het een ontzettend origineel kerstpakket. Door het persoonlijk te maken en te kiezen voor duurzaamheid, maak je het kerstpakket nog specialer. Overleg met onze klantenservice wat de mogelijkheden zijn en verras jouw medewerkers met een heerlijk kerstpakket.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, kijk dan eens naar onze andere aparte kerstpakketten of bijvoorbeeld naar de Beauty kerstpakketten. We hebben het allemaal!

Bourgondische kerstpakketten

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht