Kerstpakket jeugd

Kerstpakket voor jeugd: Een feestelijk cadeau voor de jonge generatie werknemers of vakantiekrachten – Maak dit het kerstfeest extra speciaal voor de jonge generatie met unieke en feestelijke kerstpakketten voor jeugd. Het kerstfeest is een feest waar iedereen naar uitkijkt. De gezelligheid, de warmte, de cadeaus en de lekkere hapjes maken het een van de meest geliefde feestdagen van het jaar. Maar voor de jongere generatie is kerst nog specialer. Ze kijken ernaar uit om cadeaus te krijgen, lekkernijen te eten en vooral om met familie en vrienden samen te zijn. Om deze kerst het nog feestelijker te maken voor de jeugd, zijn er nu speciale kerstpakketten voor jongeren ontworpen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is kerstpakket voor jeugd?

Een kerstpakket voor jeugd zijn speciaal ontworpen pakketten die de doelgroep jongere en jeugdige medewerkers aanspreken en cadeaus en lekkernijen bevatten die speciaal op hen gericht zijn. Deze kerstpakketten zijn zo samengesteld dat ze een glimlach op het gezicht van de jongere generatie toveren en hun kerstfeest nog specialer maken. Deze kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en prijsklassen, waardoor er voor iedereen een passend pakket te vinden is. Belangrijk is te weten dan we iedere medewerker onder de 18 jaar scharen binnen deze doelgroep en dat we geen alcoholische drank verpakken. Gelukkig zijn er voldoende lekkere alternatieve te bedenken; zo hebben we ook alcoholvrij bier en de lekkerste vruchtensappen ruim op voorraad! U ziet we kunnen voor de jeugdige personeelsleden alle kanten op!

Kerstpakket voor jongeren bestellen

Hoe kiest u een kerstpakket voor jeugd?

Jongeren hebben hun eigen unieke interesses en bezigheden. Daarom zou het een leuke verassing zijn om een kerstpakket te geven dat aansluit op hun persoonlijkheid en interesses:

  1. Cadeaus: Voor jeugd die zowel van activiteiten als van ontspanning houden, bieden onze kerstpakketten een breed assortiment aan opties. Sportliefhebbers zullen genieten van een avontuurlijk kerstpakket met een sport bidon of een pakket met een dartbord. Voor muziekliefhebbers hebben we pakketten met een boombox, terwijl de hippe jongeren kunnen kiezen voor een pakket met een led-rugtas. Voor jongeren die van gezelligheid houden zijn onze kerstpakketten met bordspellen of kaartspellen de perfecte keuze.
  1. Lekkernijen: Jongeren zijn vaak liefhebbers van zoetigheden en snacks. Voor de echte zoetekauwen bieden we kerstpakketten aan die ruim gevuld zijn met snoep, chocolade, koekjes. Daarnaast hebben we voor de liefhebbers van hartige snacks ook diverse opties met chips en andere knapperige lekkernijen.
  1. Food: Jongeren zijn dol op lekker eten. Daarom bieden we een brede selectie aan food kerstpakketten die zeker in de smaak vallen bij jonge fijnproevers. Voor de jongere die houdt van een gezellige avond met vrienden, kunt u kiezen voor een kerstpakket met BBQ. Als de jongere van gerechten bereiden houdt, kan een kerstpakket met wokpan en receptenboek de juiste keuze zijn.
  2. Drankjes: Voor jongeren hebben we kerstpakketten samengesteld met alcoholvrije drankjes. Voor de jongeren die van verfrissing houden, bieden we pakketten met frisdranken. Voor de liefhebber van warme dranken raden we een kerstpakket met een selectie van thee aan. Voor de jongere die de voorkeur geeft aan bier, bieden we kerstpakketten met alcoholvrije bieren.

Kerstpakket voor de jeugd met een thema

Ten slotte willen we u nog de tip geven om te kiezen voor een kerstpakket met een leuk thema dat past bij uw bedrijf. Voor een jong, actief bedrijf is sport en beweging bijvoorbeeld een ontzettend trendy thema, kijk maar eens bij onze hippe kerstpakketten. Of wellicht denkt u een blender voor smoothies en een gezond kookboek. Dan kunt u heel goed terecht bij onze kerstpakketten culinair en koken. Er zijn ontzettend veel leuke ideeën te bedenken wanneer u kiest voor een kerstpakket met een thema.

Waar moet je op letten bij het kopen van een kerstpakket voor jongeren?

Als je op zoek bent naar een kerstpakket voor jeugd, zijn er enkele dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je het perfecte pakket koopt:

Leeftijd: Zorg ervoor dat je het juiste pakket koopt voor de leeftijd van het kind. Sommige pakketten zijn geschikt voor jongere kinderen, terwijl andere pakketten beter geschikt zijn voor tieners.

Interesses: Houd rekening met de interesses van de jongeren bij het kopen van een kerstpakket.

Allergieën: Controleer of er in het pakket geen producten zitten waar men allergisch voor is.

Budget: Bepaal van tevoren het budget dat je wilt besteden aan het kerstpakket.

Kerstpakket voor jeugd met extra attentiewaarde

Wilt u de jongeren bewust maken van milieu- en dierenwelzijn? Kies dan voor een Fairtrade kerstpakket, zo krijgen de feestdagen extra diepgang.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket voor jeugd

Is een kerstpakket voor jongeren duurder dan gewone kerstpakketten?

Een kerstpakket voor jongeren is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, net als gewone kerstpakketten. Er zijn betaalbare opties beschikbaar, maar er zijn ook luxe pakketten die duurder zijn.

Kan ik zelf een kerstpakket voor jongeren samenstellen?

Zeker! U kunt al een kerstpakket voor jonge personeelsleden volledig op maat laten samenstellen vanaf 100 stuks!

Conclusie:

Een kerstpakket voor jeugd is een geweldige manier om het kerstfeest nog specialer te maken voor de jonge generatie. Ze bevatten cadeaus en lekkernijen die speciaal zijn gericht op jongeren en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket voor jongeren? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket voor jeugd