Kook kerstpakket

Een kook kerstpakket kenmerkt zich vooral door de smakelijke inhoud en handige non-food producten. Ze zijn gericht op het thuis of buiten koken. Verse kruiden, kookboeken, recepten enzovoorts zijn producten die in een kook kerstpakket voorkomt. Ook staat het thuis bakken van bijvoorbeeld cakes en taarten centraal. Bakproducten, bakvormen en ovenschalen zijn items die u in een speciaal kerstpakket voor het koken terugvindt. Het zijn ideale geschenken voor mensen die van culinair koken, bakken en braden houden!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket voor koken

Spannend; wat zit er in het kerstpakket van dit jaar! Zal het dit jaar een heerlijk foodpakket zijn, misschien een rood kerstpakket, of een kerstpakket met energieke producten.

Een kerstpakket om te koken en bakken is ideaal voor de feestelijke tijd van het jaar. Iedereen wilt natuurlijk wel iets lekkers in huis hebben. Geeft u uw medewerkers een kerstpakket om te koken? Dan zit hier altijd wel voor iedereen iets lekkers bij, of het nou lekkere zoutige crackertjes met smeersels zijn, of een recept met bloem voor lekkere kerstkoekjes die nog gemaakt moeten worden. Met een kerstpakket om te koken doen uw medewerkers inspiratie op om wat lekkers op tafel neer te zetten met kerst.

Wilt u liever iets compleet anders in uw kerstpakketten dan food producten? Leg dan uw collega in de watten met een beauty kerstpakket. Deze kerstpakketten bestaan uit producten die u collega volledig laten ontspannen tijdens de feestdagen.

Een kook kerstpakket; super lekker en gezellig en culinair

Kook kerstpakket bestellen

Een heerlijk kook kerstpakket zit vol met handige kookgerei, zoals bijvoorbeeld een mesje voor het snijden van luxe kazen, maar ook bakvormen voor lekker kerstmuffins en noem zo maar op. Een kook kerstpakket zou natuurlijk geen kook pakket zijn als er geen eten in zat. Maar wat kunt u allemaal verwachten van een kook kerstpakket? Al onze kerstpakketten worden onderverdeeld in verschillende thema’s en zijn dus ook gevuld met verschillende soorten artikelen en lekkernijen. Afhankelijke van wat u uw medewerkers wilt geven kunt u een pakket naar keuze uitkiezen. Het ene pakket is gevuld met artikelen voor het maken van een lekker oven pizza, het andere kook kerstpakket komt met een compleet kookboek waarin de heerlijkste recepten in staan die niet alleen met kerst maar ook alle andere dagen te maken zijn.
Via Kerstpakkettenplaza.nl kunt u ook nog eens heel eenvoudig zoeken op artikelen en natuurlijk op de prijs. Zo wordt uw zoektocht naar het perfecte kook pakket vergemakkelijkt. Vind u het kerstpakket voor het koken niet helemaal bij u passen? Kies dan bijvoorbeeld voor een boerderij kerstpakket.

Nog veel meer kerstpakketten

Wij van Kerstpakkettenplaza.nl hebben onze webshop zo ingericht dat uw zoektocht naar kerstpakketten zeer makkelijk wordt. Alle kerstpakketten zijn namelijk onderverdeeld in een categorie, deze categorie geeft grotendeels aan wat u in het kerstpakket kunt verwachten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse thema’s waar u ook het favoriete kook kerstpakket aantreft. Neem een kijkje in onze webshop en kies het kerstpakket dat bij uw medewerkers past!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket koken