Limited Edition kerstpakketten

Helemaal nieuw in 2024 zijn onze Limited Edition Kerstpakketten. Het zijn kerstpakketten die natuurlijk goedgevuld zijn en voor zich spreken qua uitstraling, inhoud en prijs. We hebben, zoals de naam al doet vermoeden, van deze pakketten een beperkte voorraad en hiervoor geldt dan ook het principe op=op! Zelf zijn we enorm trots dat we deze mooie kerstgeschenken tot onze kerstpakkettencollectie mogen rekenen. We zijn erg benieuwd wat u en de rest van Nederland en België ervan zal vinden!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Limited Edition kerstpakketten; schot in de roos!

Limited edition kerstpakket bestellen

Deze speciale kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl zijn van een ander niveau. Verrast u uw medewerkers hiermee, dan zullen ze zich dat nog lang herinneren. Door onze jaren aan expertise weten wij inmiddels wel wat goed werkt en dus ook wat snel uitverkocht is… Deze top kerstpakketten zijn gewild, dus wees er snel bij!

Personaliseer uw kerstpakketten; een unieke touch voor uw medewerkers!

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in het belang van persoonlijke betrokkenheid. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om uw Limited Edition kerstpakketten een unieke touch te geven. Laat uw bedrijfslogo opnemen in de verpakking, voeg een persoonlijke boodschap toe of kies specifieke producten die aansluiten bij de interesses van uw medewerkers. Met ons maatwerkprogramma kunt u de kerstpakketten afstemmen op de individuele ontvangers, waardoor u een blijvende indruk achterlaat. Geef dit jaar een geschenk dat niet alleen gewaardeerd wordt, maar ook een warm gevoel van verbondenheid en erkenning teweegbrengt.

Duurzaamheid en Limited Edition kerstpakketten; een groen gebaar voor een betere wereld!

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zetten we ons niet alleen in voor uw tevredenheid, maar ook voor een betere wereld. Onze Limited Edition kerstpakketten zijn nu nog specialer omdat ze bijdragen aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor elk verkocht Limited Edition kerstpakket doneren we een percentage van de opbrengst aan geselecteerde goede doelen die zich inzetten voor het milieu en sociale initiatieven. Zo kunt u niet alleen uw medewerkers verblijden met een uniek en hoogwaardig kerstpakket, maar draagt u ook bij aan een positieve impact op het milieu en de samenleving. Doe dit jaar iets bijzonders met uw kerstpakketten en maak samen met ons een verschil! Kies bijvoorbeeld een duurzaam vers kerstpakket!

Limited Edition kerstpakketten & Goede doelen; wauw!

Een kerstpakkettenbedrijf welke middels kerstpakketten goede doelen steunt. Daarin is Kerstpakkettenplaza.nl de koploper. De afgelopen twintig jaar hebben wij samen met u talloze organisaties in binnen- en buitenland gesteund. Prachtige kerstpakketten waarmee u niet alleen uzelf, uw personeel, maar ook een ander verblijdt. Daar staan wij voor.

Beste kerstpakketten van Nederland; Limited Edition kerstpakketten!

Naast ‘kant-en-klare’ kerstpakketten zoals bijvoorbeeld de foodpakketten of de drankpakketten, is Kerstpakkettenplaza.nl ook gespecialiseerd in maatwerk. Vanaf 100 stuks, voor 1 november besteld, is er ontzettend veel mogelijk met betrekking tot inhoud, verpakking en levering. Een maatwerk kerstpakket, speciaal voor u ontworpen zijn kerstpakketten voor elke medewerker. Bekijk ook eens onze Eigen keuze kerstpakketten genaamd Kerstcomplimenten. Dat is hét all-in Eigen keuze kerstpakketten concept van Kerstpakkettenplaza.nl waarmee u uw medewerkers, collega’s en relaties de mogelijkheid biedt zelf één of meerdere passende geschenk(en) te kiezen uit het uitgebreide assortiment.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een Limited Edition kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Kijk ook eens bij de leukste home kerstpakketten.

Limited Edition kerstpakketten