Kerstpakket lokaal

Bent u op zoek naar een kerstpakket met een lokale producten? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we de perfecte oplossing voor u: een kerstpakket lokaal. Met deze geschenken ondersteunt u lokale ondernemers en ontdekt u de culinaire en ambachtelijke hoogstandjes uit uw eigen regio. Laat uw medewerkers, vrienden of familie genieten van de smaken en producten die kenmerkend zijn voor uw lokale gemeenschap. Ontdek onze opties voor een pakket met lokale producten en geef een uniek en betekenisvol cadeau tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Authentieke smaken en producten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in de kracht van lokale producten. Onze lokale cadeaupakketten bevatten een selectie van authentieke smaken en ambachtelijke producten uit uw regio. Denk aan heerlijke streekproducten, zoals lokale kazen, jams, honing, speciaalbieren, wijnen, chocolade en andere culinaire lekkernijen. Met een kerstpakket lokaal kunt u uw waardering tonen voor de lokale producenten en genieten van de unieke smaken en producten die uw regio te bieden heeft.

Ondersteun lokale ondernemers

Kerstpakket lokaal

Met een kerstpakket lokaal geeft u niet alleen een heerlijk cadeau, maar ondersteunt u ook de lokale economie en ondernemers. Door te kiezen voor producten uit uw eigen regio, draagt u bij aan duurzaamheid en het behoud van ambachtelijke tradities. Bovendien draagt u bij aan het versterken van de lokale gemeenschap en het creëren van werkgelegenheid. Een pakket met lokale producten is dus niet alleen een cadeau met smaak, maar ook een gebaar van betrokkenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Veelzijdige lokale kerstpakketten

Ons assortiment lokale kerstpakketten biedt een veelzijdige selectie om aan verschillende smaken en voorkeuren te voldoen. Van een ambachtelijk samengesteld streekpakket tot een culinair verrassingspakket met lokale specialiteiten, er is voor elk wat wils. Of u nu kiest voor een kerstpakket met lokale delicatessen, biologische producten, fairtrade items of duurzame cadeaus, wij hebben diverse opties beschikbaar. Maak van uw cadeaupakket een lokale beleving en laat uw medewerkers, vrienden of familie kennismaken met de smaakvolle streekproducten.

Veelgestelde vragen

Bevatten de lokale kerstpakketten producten van hoge kwaliteit?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om een kerstpakket met lokale producten van hoge kwaliteit aan te bieden. We werken samen met lokale producenten die bekend staan om hun ambacht, vakmanschap en gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Zo bent u verzekerd van authentieke en smaakvolle producten in uw kerstpakket. Bourgondisch genieten!

Kan ik een kerstpakket lokaal aanpassen aan mijn specifieke regio?

Ja, we bieden de mogelijkheid om uw kerstpakket lokaal aan te passen aan uw specifieke regio. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen samenwerken om een selectie te maken van lokale producten die kenmerkend zijn voor uw regio. Op die manier creëren we een uniek en persoonlijk kerstpakket dat perfect aansluit bij de smaken en tradities van uw lokale gemeenschap.

Zijn er lokale pakketten voor verschillende budgetten?

Ja, we hebben een kerstpakket met lokale producten in verschillende prijscategorieën, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar kerstpakket met lokale producten of een luxere variant met exclusieve streekproducten, wij hebben diverse opties beschikbaar. Laat ons weten wat uw voorkeuren zijn en wij helpen u graag bij het vinden van het juiste pakket binnen uw budget.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over een kerstpakket of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en adviseren u bij het kiezen van het perfecte kerstpakket voor uw medewerkers, vrienden of familie. Maak van de feestdagen een smaakvolle gelegenheid met een kerstpakket met lokale producten die de rijkdommen van uw regio viert.

Lokale kerstpakketten