Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten van € 35 tot € 40

Kerstpakketten van € 35 tot € 40. Bent u op zoek naar kerstpakketten die bij iedereen in de smaak vallen? Maak dan in deze categorie uw keuze! U kiest hier het leukste kerstpakket in een mooie prijsklasse, gegarandeerd een schot in de roos. Met een geweldige collectie traditionele kerstpakketten is het eenvoudig om het juiste kerstpakket voor uw medewerkers en/of relatie(s) te kiezen! Wacht dus niet langer en kies uw prachtige kerstpakketten snel hieronder!

DE WINTER? TIJD VOOR KERSTPAKKETTEN

Zoekt u een leuk kerstpakket voor de decembermaand? Nou, dan bent u bij ons aan zeker aan het juiste adres! Met keuze uit 1.300 kerstpakketten en tal van ander kerstgeschenk mogelijkheden zit u bij ons zeker goed. Al jaren onbetwist de grootste online kerstpakkettenleverancier van Nederland en België. We zijn er trots op! Onze medewerkers kunnen u adviseren in het bestellen van alle soorten en maten kerstpakketten van € 35 tot € 40. Dit doen we graag! Neem voor advies gerust contact met ons op via onze klantenservice.

KERSTPAKKETTEN van € 35 tot € 40; TIJDLOOS GENIETEN

Kerstpakketten van € 35 tot € 40 zijn het soort kerstpakketten waar bedrijf meestal uit kiezen als ze denken aan kerstpakketten. Vandaar dat deze groep kerstpakketten steevast een van de favorieten keuzes zijn! Kerstpakketten rijkelijk gevuld en in alle kleuren. De lekkerste producten die we kunnen vinden verpakken we zeker mee. Maar er is meer! Kijk maar gezellig rond en vindt het kerstpakket van uw keuze!

STEUN MET UW KERSTPAKKETTEN VAN € 35 tot € 40 UW GOEDE DOEL

Ook bij kerstpakketten van € 35 tot € 40 doneren wij automatisch een deel van de opbrengst aan uw Goede doel. De keuze voor het Goed doel is natuurlijk aan u. We doneren een vast bedrag, de hoogte is afhankelijk van de prijs van uw kerstpakket. Hoe duurder het kerstcadeau, hoe hoger de donatie! Lees bijvoorbeeld alles over kerstpakketten en Goede doelen hier. Daarnaast steunen we ook dit jaar weer een aantal extra speciale Goede doelen. Voor deze Goede doelen hebben we kerstpakketten geselecteerd, waarbij €2 per kerstgeschenk wordt gedoneerd. Door kerstpakketten te bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl, ondersteunt uw Goede doel extra en steunt u indirect tal van maatschappelijke verantwoorde initiatieven. Wij zijn er trots op dat we al 19 jaar lang, samen met u, met kerstpakketten goede doelen steunen! Doet u weer mee?