Steun KiKa met uw kerstpakket!

KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.

Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.
KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen
Doelstellingen

KiKa heeft als doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting.
Meer specifiek streeft KiKa naar:
1.    Verhoging van de genezingskans.
2.    Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).
3.    Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).

Extra geld zet de vaart erin
Meer dan 95% van de bestaande fondsen richten zich op alle vormen van kanker bij volwassenen. Kanker bij kinderen is veel zeldzamer dan bij volwassenen. Gelukkig maar! Dit is tegelijkertijd een probleem want hierdoor richten deze fondsen zich niet speciaal op kinderkanker. Vernieuwend onderzoek voor kinderkanker vereist een aanpak die gericht is op specifieke genetische eigenschappen voor kinderkanker. KiKa vraagt voor dit onderzoek extra steun. Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket aan ons af.

Contactinformatie

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)
Groen van Prinstererlaan 99
1181 TR Amstelveen
Postbus 325
1180 AH AMSTELVEEN

Telefoon: 0900 4000888
(€ 0,20 p.m., tijdens kantooruren)
E-mailadres:  info@kika.nl
Website: www.kika.nl

Rekeningnummer: GIRO 8118
IBAN: NL89INGB0000008118
BIC: INGBNL2A
Kamer van Koophandel: 34173893
BTW nummer: 811549914

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen, bijvoorbeeld Nikai 4 Life of Stichting Kanker in Beeld, ook deze Goede Doelen steunt u met de aankoop van kerstpakketten 2024!

Kika
KiKa