Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Steun Stichting Nikai 4 Life met uw kerstpakket!

We waren een zeer gezond, sportief en gelukkig gezin. Tot begin 2017 het noodlot toesloeg.

Begin 2017 werd bij onze zoon en broertje Nikai een rhabdoïde tumor geconstateerd rondom de nier met uitzaaiingen naar de lever. Dat juist hij dat kreeg zorgde voor veel ongeloof.

Dit omdat er vrijwel geen enkele jongen van zijn leeftijd zo fit en sportief was. Zo turnde hij op landelijk nivo regelmatig NK finales en was hij tegelijkertijd meervoudig Nederlands Kampioen Kanoën op alle afstanden.

Met een overlevingskans van fors onder de 10% zijn wij de strijd aangegaan.

Na diverse chemokuren, operaties, clinical trial en immunotherapie is Nikai op 4 december 2017 overleden. Hij mocht slechts 12 jaar worden.

Ruim 6 maanden na het overlijden van onze zoon en broertje Nikai is op 22 juni 2018 de naar hem vernoemde stichting Nikai 4 Life opgericht.

De Stichting streeft naar verhoging van de genezingskans van kinderkanker in het algemeen en die van rhabdoïde tumoren in het bijzonder.

Wij willen een bijdrage leveren aan:

  • verhoging van de genezingskans
  • verbetering van de kwaliteit van de behandelingen
  • vermindering van de bijwerkingen
  • overige zaken die daarmee rechtstreeks of zijdelings in verband staan of daartoe bevorderlijk zijn.

100% van de binnengekomen donaties gaat naar onderzoek. Een dergelijk onderzoek is erg kostbaar. Vandaar dat alle hulp waardevol is. De huidige prognose voor kinderen met een rhabdoïde tumoren is erg slecht omdat er geen gerichte behandeling voor is. Met dit onderzoek willen we die kansen verhogen en de strijd die Nikai is aangegaan doorzetten om zo andere gezinnen een dergelijk leed te besparen.

Gegevens:

info@nikai4life.nl

www.nikai4life.nl

ING Bank: NL26 INGB 0008 2549 31

KVK-nummer: 71941770

RSIN Nummer: 858914967

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen, bijvoorbeeld Helen Dowling of Female Cancer Foundation, ook deze Goede Doelen steunt u met de aankoop van kerstpakketten 2024!

Nikai 4 Life