Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket 10 euro

Ben je op zoek naar een betaalbaar en uniek kerstcadeau voor je medewerkers, vrienden of familie? Dan is het kerstpakket van 10 euro bij Kerstpakkettenplaza.nl de perfecte keuze! Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een breed scala aan betaalbare en mooie kerstpakketten tot 10 euro. Onze betaalbare kerstpakketten bevatten een selectie van heerlijke snacks en drankjes, perfect om te delen tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Magazijn
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Bedankt 0.0%
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat klein geschenk
Kerstpakket is alcoholvrij
Bedankt 0.0%
Inhoud: 7 artikelen
10,- per stuk
11,31 incl. BTW
Merken toppertje
UITVERKOCHT
Kerstpakket zonder geschenk
Kerstpakket is alcoholvrij
Merken toppertje
Inhoud: 24 artikelen
10,- per stuk
11,04 incl. BTW
Vreugdevol
UITVERKOCHT
Kerstpakket zonder geschenk
Kerstpakket is alcoholvrij
Vreugdevol
Inhoud: 11 artikelen
10,- per stuk
11,23 incl. BTW
X-mas Candy Box
UITVERKOCHT
Kerstpakket zonder geschenk
Kerstpakket is alcoholvrij
X-mas Candy Box
Inhoud: 11 artikelen
10,- per stuk
10,90 incl. BTW
Zwart rood toppertje
UITVERKOCHT
Kerstpakket zonder geschenk
Kerstpakket is alcoholvrij
Zwart rood toppertje
Inhoud: 23 artikelen
10,- per stuk
11,05 incl. BTW
Zwart toppertje
UITVERKOCHT
Kerstpakket zonder geschenk
Kerstpakket is alcoholvrij
Zwart toppertje
Inhoud: 21 artikelen
10,- per stuk
11,05 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor het kerstpakket van € 10,- bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Betaalbaarheid: Ons € 10,- kerstpakket biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en is een super optie als je op zoek bent naar een betaalbaar kerstcadeau.

Kerstpakket 10 euro bestellen

Breed scala aan keuzes: Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we ontzettend veel mogelijkheden en keuzes in kerstpakketten van 10 euro, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past.

Gemakkelijk bestellen: Je kunt gemakkelijk en snel je kerstpakketten bestellen via onze website. We bieden ook de optie om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan elk kerstpakket.

Kwaliteit: Onze kerstpakketten zijn van de hoogste kwaliteit en bevatten alleen de beste producten.

Klantenservice: Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte kerstpakket van € 10,-.

Vraag en antwoord

Wat zit erin een kerstpakket van € 10,-?

Ons kerstpakketten van € 10,- bevatten een selectie van lekkere snacks en drankjes die perfect zijn om te delen tijdens de feestdagen. Hier is een overzicht van wat er regelmatig in zo’n pakket zit:

  • Chips
  • Chocolade
  • Koekjes
  • Thee
  • Koffie
  • Frisdrank
  • Nootjes
  • Sapjes
  • Biertjes

Kan ik een kerstpakket van 10 euro helemaal aanpassen aan mijn wensen?

Als je op zoek bent naar een meer gepersonaliseerd kerstpakket of een pakket op maat, verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice en te vragen naar de mogelijkheden. We kunnen een pakket op maat maken vanaf 100 stuks en tot 1 november (zolang de voorraad strekt). U kunt zo de inhoud volledig zelf bepalen. Heeft u toch een ander budget in gedachte, of wilt u inspiratie opdoen, kijk dan bijvoorbeeld bij een kerstpakket van 15 euro of een kerstpakket van 25 euro. Zoals u ziet, heel veel is mogelijk en we hebben kerstpakketten in alle soorten, maten en prijzen!

Conclusie

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u terecht voor de meest uiteenlopende kerstpakketten tot 10 euro, geschikt voor elke smaak en leeftijd. Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak van de feestdagen een onvergetelijke tijd voor u en uw medewerkers!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten op prijs. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch u een stapje hoger qua budget? Dan is een kerstpakket van 55 euro wellicht voor u bestemd!

Kerstpakket tot 10 euro