The Ritual of Karma

The Ritual of Karma – de producten zijn geïnspireerd op het begrip Wie goed doet, goed ontmoet! Deze Rituals producten staan voor positiviteit en vriendelijkheid, waarmee het een perfect cadeau is om te geven tijdens de kerstdagen. De Ritual of Karma is een enorm populaire lijn van Rituals die ook uitstekend bij de lente en zomer past en geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Rituals of Karma pakketten bestellen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om uit het Rituals kerstpakketten assortiment The Ritual of Karma producten te bestellen. Naast de Karma Rituals is het gehele assortiment Rituals eenvoudig online te bestellen. De bestelde The Rituals of Karma worden verpakt in stevige omdozen teneinde de producten onbeschadigd te kunnen afleveren.

De geschenkdoos van Karma Rituals

The Ritual of Karma bestellen

Het perfecte cadeau om aan uw medewerkers of relaties te overhandigen is toch wel een Rituals kerstgeschenk. En zeker niet in de laatste plaats de The Ritual of Karma 2024 kerstpakketten. De producten zijn van een hele hoogwaardige kwaliteit en de verpakking is top. Ze zijn herbruikbaar en de luxe opbergdoos is geschikt om een tweede leven in te gaan 🙂 Ze zijn handig om bijvoorbeeld je foto’s of ansichtkaarten in te bewaren. De geschenkdoos hoeft niet verborgen te worden, het is een juweeltje dat overal in huis gezien mag worden, zelfs in de woonkamer.

The Ritual of Karma gift set verkrijgbaar in diverse maten

De Rituals gift sets zijn stuk voor stuk verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo ook de Rituals Karma pakketten, ze zijn gemaakt in de uitvoeringen small, medium en large.

Inhoud Ritual of Karma cadeauset

In de Karma Ritual cadeauset zijn de meest geliefde producten opgenomen. Dit zijn onder andere de karma body cream, karma body mist, karma shampoo. Sommige Karma pakketten zijn ook uitgerust met The Ritual of Karma geurstokjes. De karma geur heeft een lichtzoete bloemengeur van lotus en bergamot. Deze ingrediënten zijn voedend voor de huid waardoor deze zijdezacht aanvoelt. The Ritual of Karma set is een mooi geschenk voor zowel de man als de vrouw.

Conclusie

The Ritual of Karma is zeer geschikt om als kerstpakket aan uw medewerkers of relaties te geven. Kerstpakkettenplaza.nl heeft alle soorten Rituals voor u beschikbaar, handig gesorteerd op naam en prijs. Rituals Karma: Zorg goed voor jezelf en voor anderen en kies voor dit thema binnen de Rituals producten. Heeft u een andere Rituals geur in gedachte, zoals The Ritual of Jing of The Ritual of Sakura? Geen probleem, we hebben ze allemaal!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit alle soorten Rituals kerstpakketten. Heeft u specifiek vragen over The Ritual of Karma pakketten of Ritual of Karma sale? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

The Ritual of Karma