The Ritual of Samurai

The Ritual of Samurai – Al eeuwen geleden waren de Japanse samoerai krijgers druk met hun uiterlijk. Ze besteedden er enorm veel aandacht aan. Middels zorgvuldige verzorgingsrituelen maakten ze zich op voor de strijd. Ze ervaarde dat door een uiterlijk te creëren dat kracht, controle en zelfvertrouwen uitstraalde, ze sterker stonden. Geïnspireerd door deze mannen maakte Rituals The Ritual of Samurai collectie. Een fantastische set producten voor mannen waarmee ze perfect verzorgd voor de dag kunnen komen. De frisse geur is opgebouwd uit bamboe extract, munt en sandelhout en is hierdoor verzachtend en stimulerend voor de mannen huid.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren
The Ritual of Samurai - Invigorating Treat
UITVERKOCHT
The Ritual of Samurai – Invigorating Treat
Inhoud: 5 artikelen
Voorraad: Uitverkocht
17,00 per stuk
20,57 incl. BTW
The Ritual of Samurai - Invigorating Routine
UITVERKOCHT
The Ritual of Samurai – Invigorating Routine
Inhoud: 5 artikelen
Voorraad: Uitverkocht
28,50 per stuk
34,48 incl. BTW
The Ritual of Samurai - Invigorating Collection
UITVERKOCHT
The Ritual of Samurai – Invigorating Collection
Inhoud: 5 artikelen
Voorraad: Uitverkocht
36,95 per stuk
44,71 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Samurai Rituals; verzorgingsproducten voor mannen

In het Rituals assortiment vindt u naast producten die speciaal voor dames zijn gemaakt ook prachtige mannen pakketten. Zoals The Ritual of Samurai, niet zomaar een Rituals uitvinding, maar een hele mooie en verzorgende lijn voor de mannen! Een fantastisch Rituals samurai pakket is bij uitstek geschikt als kerstpakket voor de man. Vol met verzorgende producten, verrijkt met bamboe, Japanse munt en cederhout. Een weldaad voor huid en haar. Rituals Samurai mannen is speciaal ontwikkeld voor de man en daardoor is de Rituals Samurai voor vrouwen niet geschikt.

De ingrediënten van het The Ritual of Samurai kerstpakket

De prachtige geschenkdoos bevat een doucheschuim en een versterkende shampoo. Tevens is de Samurai Rituals set voorzien van een ice shower gel en een heerlijke Rituals Samarai parfum. De artikelen zijn ontworpen door te kijken naar de Japanse kunst van het geven. In de Japanse cultuur wordt het geven van een cadeau namelijk gezien als een vorm van communicatie tussen de gever en de ontvanger. Daardoor is de cadeauverpakking minstens zo belangrijk als de producten die in de verpakking zitten.

Inhoud Rituals of Samurai pakket

In het Rituals Samurai pakket zijn serie effectieve producten van Rituals mannen Samurai producten opgenomen. Bij de Ritual of Samurai man zijn de Rituals Samurai deodorant, Rituals Samurai douchegel, samurai shampoo en de Rituals Samurai aftershave de hardlopers binnen The Ritual of Samurai pakketten. Vaak is de Rituals samurai doucheschuim ook onderdeel van het pakket evenals de Samurai scheerschuim. Naast de Rituals Samurai parfum heeft deze lijn ook een heerlijke Rituals Samurai bodylotion, echt een lotion speciaal voor mannen. Het is niet te dik en zeker niet plakkerig waardoor het super goed door de huid wordt opgenomen.

The Ritual of Samurai

Waarom Samurai Rituals kopen?

Mannen zijn zich steeds meer bewust van een gezonde leefstijl en een goed uiterlijk. Natuurlijk hoort daar ook uiterlijke verzorging bij. Omdat mannen vaker last dan vrouwen hebben van een vettere huid zijn de cremes uit de Ritual of Samurai man pakketten een welkome aanwinst. De moderne man verzorg zichzelf graag met kwaliteitsproducten. Verras je mannelijke collega’s daarom met de producten van The Ritual of Samurai! Zoekt u ook een Rituals pakket voor de dames, bekijk dan op onze site The Ritual of Ayurveda of The Ritual of Holi pakketten.

Conclusie

Het Ritual of Samurai pakket is de beste keuze als u een kerstpakket zoekt voor uw mannelijke collega’s. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u The Ritual of Samurai pakketten in alle formaten en tegen zeer concurrerende prijzen. Tevens verzorgen wij een snelle levering van het Rituals pakket Samurai in Nederland en België, waardoor u uw medewerkers, personeel en relaties kunt verwennen met een heerlijk Rituals pakket man Samurai.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. The Ritual of Samurai pakketten zijn daar een onderdeel van. Heeft u vragen over een Rituals Samurai aanbieding? Of wilt u meer informatie over een Samurai Rituals mannen? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

The Ritual of Samurai  bestellen