Champagne kerstpakket

Champagne kerstpakket – Maak de feestdagen extra sprankelend met een champagne kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl. Ontdek ons exclusieve assortiment pakketten gevuld met heerlijke champagnes en luxe lekkernijen. Lees verder om te ontdekken hoe u uw medewerkers, vrienden of familie kunt verwennen met een feestelijk champagne kerstpakket.

Geen filters gekozen
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Champagne kerstpakket

Geniet van luxe champagne en verfijnde lekkernijen

Een champagne kerstpakket biedt een luxe ervaring met verfijnde champagnes en heerlijke lekkernijen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl stellen we met zorg pakketten samen met exclusieve champagnemerken en bijpassende delicatessen. Laat uw ontvangers genieten van een onvergetelijke en feestelijke beleving tijdens de kerstdagen.

Ontdek een selectie van champagnes

Onze champagne kerstpakketten bevatten een selectie van hoogwaardige champagnes. We werken samen met gerenommeerde champagnemerken om de beste kwaliteit te garanderen. Zo kunt u een exclusief tintje geven aan de feestdagen van uw ontvangers. Hieronder vind u een overzichtelijke tabel die de verschillende soorten champagne toelicht.

Type ChampagneBeschrijvingAanbevolen delicatesse
BrutDroog en verfrissend met complexe aroma’sKaasplankje, zeevruchten, lichte kipgerechten
Extra BrutZeer droog met subtiele fruitigheid en hoge zuurgraadOesters, sushi, tapas
Demi-SecHalfdroog met zoete ondertoonFruitdesserts, foie gras, paté
RoséFruitig en fris met tonen van rood fruitCharcuterie, gegrilde zalm, chocoladedesserts

Elke champagne biedt een unieke ervaring die perfect aansluit bij diverse culinaire delicatessen. Dit kunt u gebruiken om een compleet kerstpakket samen te stellen of net even wat extra te doen. Zo toont u waardering naar uw werknemers op een luxueuze en onvergetelijke manier.

Vier de feestdagen met champagne

Een champagne kerstpakket is een geweldige manier om de feestdagen te vieren en uw waardering te tonen aan uw medewerkers, vrienden of familie. Het sprankelende karakter van champagne en de luxe uitstraling van het pakket zorgen voor een feestelijke sfeer. Geef een geschenk dat indruk maakt en een blijvende herinnering creëert. We hebben ook bier kerstpakketten voor u!

Veelgestelde vragen

Bevatten de champagne kerstpakketten alcohol?

Ja, de champagne pakketten bevatten alcohol. Ze zijn samengesteld met heerlijke champagnes van verschillende merken. We raden aan om verantwoordelijk om te gaan met het nuttigen van alcohol en de wettelijke leeftijdsgrenzen in acht te nemen.

Kan ik het champagne kerstpakket personaliseren?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we personalisatiemogelijkheden voor uw champagne kerstpakket. Neem contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en uw pakket op maat aan te passen, zoals het toevoegen van een gepersonaliseerde boodschap of logo.

Zijn de champagnes in het pakket van hoge kwaliteit?

Ja, we streven ernaar om champagnes van hoge kwaliteit te selecteren voor onze kerstpakketten. We werken samen met gerenommeerde champagnemerken om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een smaakvolle en verfijnde champagne-ervaring.

Kan ik het champagne kerstpakket laten bezorgen bij mijn medewerkers of relaties?

Ja, we bieden de mogelijkheid om het champagne kerstpakket rechtstreeks te laten bezorgen bij uw medewerkers of relaties. Tijdens het bestelproces kunt u de gewenste bezorgadressen invoeren. Zo zorgen we ervoor dat uw geschenken op tijd en op de juiste plek worden afgeleverd.

Wat is de prijsklasse van de champagne kerstpakketten?

De prijsklasse van de champagne pakketten varieert, afhankelijk van de geselecteerde champagnes en de samenstelling van het pakket. We bieden diverse opties aan die passen bij verschillende budgetten. Neem een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden. Op zoek naar wijn in plaats van champagne? Bekijk ons assortiment wijn kerstpakketten.

Bestel uw champagne kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het eenvoudig om uw champagne kerstpakket te bestellen. Ontdek ons assortiment, kies uw favoriete pakket en plaats uw bestelling online. We zorgen ervoor dat uw champagne pakket op tijd wordt geleverd, zodat u kunt proosten op een feestelijke en sprankelende kerst.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten en bierpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Liever een koffie kerstpakket? Dat is ook allemaal mogelijk!

Kerstpakket met champagne