Kerstbrunch pakket

Een kerstbrunch pakket is de ideale manier om de feestdagen te vieren met een heerlijke en ontspannen brunch. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruime selectie van kerstbrunch pakketten aan, gevuld met heerlijke gerechten en lekkernijen om uw kerstochtend extra speciaal te maken.

Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een feestelijke start van de dag

Met een kerstbrunch pakket kunt u uw dag feestelijk beginnen. Laat u verrassen door een scala aan smakelijke en verse producten, waaronder versgebakken broodjes, luxe beleg, hartige en zoete lekkernijen, verse sappen en meer. Creëer een uitgebreide brunchtafel vol lekkers en geniet samen met uw dierbaren van een gezellige en smakelijke start van de dag.

Kerstbrunch pakket: Voor ieder wat wils

Onze kerstbrunch kerstpakketten zijn samengesteld met oog voor diversiteit en smaak. Of u nu houdt van hartige broodjes met kaas en vleeswaren, zoete croissants en muffins, gezonde salades of verse fruitsalades, er is voor ieder wat wils. Met onze kerstbrunch geschenken kunt u genieten van een gevarieerde selectie van heerlijke gerechten en lekkernijen die perfect passen bij een feestelijke brunch. Mocht u liever een kerstpakket met kaas, of vlees willen, dan is dit ook mogelijk.

Gemak en genot in één kerstbrunch pakket

Een kerstbrunch cadeaupakket biedt u niet alleen een culinair genot, maar ook het gemak van een compleet samengesteld pakket. Alles wat u nodig heeft voor een smakelijke brunch is zorgvuldig geselecteerd en verpakt, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw kerstochtend. Het kerstbrunch pakket bevat een assortiment van hoogwaardige producten die met zorg zijn gekozen om uw brunchervaring compleet te maken.

Kerstbrunch pakket

Stel uw eigen kerstbrunch samen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we ook de mogelijkheid om uw eigen kerstbrunch samen te stellen. Met ons ruime assortiment aan producten kunt u een gepersonaliseerd kerstbrunch pakket creëren dat precies past bij uw smaak en voorkeuren. Voeg uw favoriete broodjes, beleg, drankjes en andere lekkernijen toe en maak van uw kerstbrunch een unieke en onvergetelijke ervaring.


Veelgestelde vragen

Welke gerechten zitten er meestal in een kerstbrunch pakket?

In een kerstbrunch geschenkpakket vindt u vaak een assortiment van verse broodjes, zoals croissants en mini-broodjes, verschillende soorten beleg zoals kaas, vleeswaren en spreads, hartige en zoete lekkernijen, zoals quiches, muffins, fruitsalades en yoghurt, en drankjes zoals verse sappen en warme dranken. De exacte inhoud kan variëren afhankelijk van het specifieke kerstbrunch pakket dat u kiest.

Kan ik mijn kerstbrunch pakket aanpassen aan dieetwensen of allergieën?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om aan verschillende dieetwensen en allergieën tegemoet te komen. Neem contact met ons op en bespreek uw specifieke vereisten, zodat we kunnen kijken naar mogelijkheden om uw kerstbrunch kerstpakket aan te passen aan uw dieetwensen of allergieën. We doen ons best om een geschikt alternatief te bieden dat aan uw behoeften voldoet.

Kan ik een kerstbrunch pakket bestellen voor een grotere groep mensen?

Absoluut! Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunnen we kerstbrunch pakketten leveren voor zowel kleine als grote groepen. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen en het aantal personen, zodat we u kunnen helpen bij het samenstellen van een kerstbrunch kerstpakket dat perfect past bij uw groepsgrootte en smaakvoorkeuren.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over een kerstbrunch pakket of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch op +31 (0)24 303 1166. Ons toegewijde klantenserviceteam staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie. Kijkt u ook gerust eens rond bij onze vegetarische kerstpakketten!

Kerstbrunch pakket bestellen