Vegetarisch kerstpakket

Vegetarisch kerstpakket – Bent u op zoek naar een kerstpakket dat perfect aansluit bij een vegetarische levensstijl? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we uitgebreide opties voor een vegetarisch kerstpakket samengesteld. Onze pakketten zitten boordevol heerlijke en voedzame producten, zodat u tijdens de feestdagen kunt genieten van een smaakvolle maaltijd zonder vlees. Of u nu zelf vegetarisch bent of iemand wilt verrassen met een verantwoord en culinair geschenk, een vegetarisch kerstpakket biedt voor elk wat wils.

Geen filters gekozen
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een verrukkelijke vegetarische ervaring

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat vegetarisch eten veel meer is dan alleen het weglaten van vlees. Het is een culinaire reis vol smaken, texturen en creativiteit. Daarom hebben we met zorg een selectie gemaakt van vegetarische kerstpakketten die u een verrukkelijke vegetarische ervaring bieden. Onze pakketten zitten vol met hoogwaardige en smaakvolle vegetarische producten, zoals heerlijke vleesvervangers, verse groenten, gezonde granen, smakelijke sauzen en nog veel meer. Geniet van een feestelijke maaltijd zonder vlees, maar met volop smaak en plezier.

Vegetarisch kerstpakket geven

Duurzaam en bewust genieten

Naast het smaakvolle aspect van ons vegetarisch kerstpakket, streven we ook naar duurzaamheid en bewust genieten. Onze pakketten zijn samengesteld met oog voor het milieu en de planeet. We werken samen met leveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en kiezen voor biologische en verantwoorde producten. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw vegetarisch kerstpakket, wetende dat het ook een positieve impact heeft op de wereld om ons heen.

Voor elk wat wils: kerstpakket vegetarisch

We begrijpen dat iedereen zijn eigen voorkeuren en smaken heeft als het gaat om vegetarisch eten. Daarom bieden we een breed scala aan vegetarische kerstpakketten aan, zodat u een pakket kunt kiezen dat perfect bij uw smaak en voorkeuren past. Of u nu houdt van traditionele gerechten, wereldse smaken, gezonde opties of zoete lekkernijen, ons assortiment heeft voor elk wat wils. Laat uw smaakpapillen verwennen met ons heerlijke kerstpakket vegetarisch en geniet van een feestelijke en vleesvrije kerstviering.

Veelgestelde vragen

Zijn de vegetarische kerstpakketten geschikt voor veganisten?

Ons kerstpakket vegetarisch geen vlees of vis, maar kunnen wel zuivelproducten en eieren bevatten. Ze zijn dus niet geschikt voor veganisten. We raden veganisten aan om ons assortiment fruit kerstpakketten te bekijken.

Is een kerstpakket vegetarisch ook geschikt voor mensen met allergieën?

We doen ons best om rekening te houden met allergieën en intoleranties bij het samenstellen van onze kerstpakketten. In de productomschrijvingen vermelden we de ingrediënten, zodat u zelf kunt beoordelen of het pakket geschikt is voor uw specifieke allergieën. We raden altijd aan om de ingrediëntenlijst zorgvuldig te controleren.

Kan ik de inhoud van het vegetarisch pakket aanpassen?

Uiteraard! Vanaf 100 stuks is personalisatie bij ons een mogelijk. Voor meer vragen over maatwerk vegetarische pakketten, raadpleeg onze klantenservice.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over een kerstpakket fruit of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Ons klantenserviceteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch op +31 (0)24 303 1166. We staan voor u klaar om u te assisteren bij het vinden van het perfecte kerstpakket fruit.

Op zoek naar een ander geschenk? Bekijk onze chocolade fondue of pizza kerstpakketten ook eens!

Vegetarisch kerstpakket