Kerstpakket chocolade fondue

Op zoek naar een heerlijk en gezellig kerstpakket? Kies voor het kerstpakket met chocolade fondue en geniet samen van een smakelijke en sfeervolle ervaring tijdens de feestdagen. Met dit bijzondere geschenk kunt u uw medewerkers, vrienden of familie verrassen met een unieke en culinaire belevenis. Het pakket met chocolade fondue is ideaal om te delen en zorgt voor gezelligheid en plezier tijdens de kerstdagen.

Geen filters gekozen
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een feest van smaak met kerstpakket met chocolade fondue

Het kerstpakket met chocolade fondue bevat alle ingrediënten voor een heerlijke chocolade-ervaring. Met een luxe fondue set, heerlijke chocolade en een assortiment van lekkernijen om te dippen, creëert u eenvoudig een feest van smaak en gezelligheid. Laat uw medewerkers, vrienden of familie genieten van deze heerlijke traktatie en maak van de kerstdagen een onvergetelijke ervaring.

De perfecte cadeaukeuze voor de zoetekauwen

Kerstpakket met chocolade fondue

Kent u iemand die dol is op zoetigheid? Dan is het kerstpakket met chocolade fondue de perfecte cadeaukeuze! Of het nu gaat om vrienden, familieleden, collega’s of relaties, dit smakelijke geschenk zal zeker in de smaak vallen. De combinatie van verleidelijke chocolade en een gezellige fondue-ervaring maakt dit kerstgeschenk een uniek en geliefd cadeau voor de zoetekauwen onder ons. We bieden ook een pakket met wijn en chocolade, voor de liefhebbers!

Hoe te genieten van het kerstpakket met chocolade fondue

Met het kerstpakket voor chocolade fondue is het eenvoudig om te genieten van deze heerlijke lekkernij. Volg eenvoudig de instructies in de bijgevoegde handleiding om de chocolade te smelten en begin met het dippen van verschillende lekkernijen. Denk aan vers fruit, marshmallows, koekjes en nog veel meer. De fondueset zorgt voor een gemakkelijke en leuke manier om samen te genieten van deze smaakvolle traktatie.

Een kerstpakket om samen van te genieten

Het kerstpakket voor chocolade fondue is niet alleen een cadeau, maar ook een beleving. Samen genieten van heerlijke chocolade, gezelligheid en elkaars gezelschap zorgen voor onvergetelijke momenten tijdens de feestdagen. Of het nu gaat om een kerstfeest met collega’s, een familiereünie of een gezellig samenzijn met vrienden, het pakket met chocolade fondue voegt een bijzondere touch toe aan de feestelijke dagen.

Veelgestelde vragen

Kan het kerstpakket met chocolade fondue worden aangepast aan speciale dieetwensen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om aan diverse dieetwensen tegemoet te komen. Indien gewenst, kunnen we het kerstpakket met chocolade fondue aanpassen aan specifieke dieetvereisten, zoals vegetarisch, glutenvrij, of lactosevrij. Neem gerust contact op met onze klantenservice om uw wensen te bespreken, zodat we een passende oplossing kunnen bieden.

Is het pakket met chocolade fondue geschikt voor grote groepen?

Ja, het kerstpakket voor chocolade fondue is uitermate geschikt voor grote groepen. Met een ruime hoeveelheid chocolade en diverse lekkernijen om te dippen, is het een perfect geschenk voor kerstfeesten, bedrijfsevenementen of andere gelegenheden waar veel mensen samenkomen om te genieten van heerlijke chocolade en gezelligheid.

Kan ik mijn eigen boodschap toevoegen aan het pakket met chocolade fondue?

Ja, het is mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het kerstpakket met chocolade fondue. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de optie om een kerstkaart toe te voegen aan uw bestelling. Hierdoor kunt u uw medewerkers, vrienden of familie een warme en persoonlijke boodschap sturen, om ze te laten weten hoeveel ze gewaardeerd worden tijdens de feestelijke periode.

Bestel uw kerstpakket met chocolade fondue eenvoudig online

Wilt u uw medewerkers, vrienden of familie verrassen met het chocolade fondue pakket? Bestel dit smakelijke en gezellige geschenk dan eenvoudig online bij Kerstpakkettenplaza.nl. Met ons ruime assortiment aan pakketten en de mogelijkheid tot personalisatie, kunt u het perfecte chocolade fondue kerstpakket vinden dat bij uw wensen past. Maak van de feestdagen een heerlijke en sfeervolle gelegenheid met het pakket met chocolade fondue.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over het kerstpakket of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via e-mail (klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl) of telefonisch (+31 (0)24 303 1166). Ons deskundige team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het perfecte chocomel kerstpakket voor uw medewerkers en relaties.

Toch op zoek naar iets anders? Kies voor onze pizza kerstpakketten of juist onze kerstbrunch pakketten!

Kerstpakket chocolade fondue bestellen