Pizza kerstpakket

Op zoek naar een verrassend en smakelijk kerstpakket? Ontdek het pizza kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl! Met dit unieke geschenk geef je een heerlijke pizza-ervaring cadeau tijdens de feestdagen. Of het nu voor je medewerkers, zakenpartners of vrienden is, dit kerstpakket zal zeker in de smaak vallen. Lees verder en ontdek alle heerlijke details van het kerstpakket voor pizza!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket voor pizza: Een culinaire beleving

Het pizza kerstpakket biedt een culinaire beleving vol smaak en plezier. Met dit kerstpakket geef je niet alleen een smakelijk cadeau, maar ook een bijzondere ervaring. Het pakket bevat hoogwaardige ingrediënten en accessoires om zelf een heerlijke pizza te maken. Van de authentieke Italiaanse bodem tot de smaakvolle toppings, elk element is zorgvuldig geselecteerd om een authentieke en smaakvolle pizza-ervaring te creëren.

Een persoonlijk pizza kerstpakket

Kerstpakket pizza

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in persoonlijke aandacht en maatwerk. Daarom bieden we de mogelijkheid om het pizza kerstgeschenk een persoonlijk tintje te geven. Voeg bijvoorbeeld een gepersonaliseerde boodschap toe aan het pakket of voeg extra ingrediënten toe die perfect passen bij de ontvanger. Zo maak je van het pizza pakket een uniek en gepersonaliseerd geschenk dat aansluit bij de smaak en voorkeuren van de ontvanger.

Pizza kerstpakket – een feestelijke beleving

Met het kerstpakket voor pizza creëer je een feestelijke beleving tijdens de kerstdagen. Het bereiden van de pizza’s samen met familie, vrienden of collega’s zorgt voor gezelligheid en samenzijn. Het is een activiteit waar iedereen van kan genieten en die een feestelijke sfeer brengt. Daarnaast is het pizza cadeaupakket ook geschikt voor diverse gelegenheden, zoals een bedrijfsfeest of een kerstborrel. Het zorgt voor een unieke en smakelijke toevoeging aan het evenement. In plaats daarvan op zoek naar een kerstpakket met chocolade fondue? Ook deze bieden we u graag aan.

Veelgestelde vragen

Wat zit er precies in het pakket voor pizza?

Het kerstpakket voor pizza bevat hoogwaardige ingrediënten en accessoires om zelf pizza’s te maken. Denk hierbij aan een authentieke Italiaanse pizzabodem, smaakvolle sauzen, heerlijke toppings en handige pizzasnijders. Daarnaast kan het pakket nog worden aangevuld met extra lekkernijen of gepersonaliseerde items, afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant.

Is het pizza kerstpakket geschikt voor vegetariërs?

Ja, het pizza pakket kan worden samengesteld om tegemoet te komen aan verschillende dieetwensen en voorkeuren. We bieden ook vegetarische opties aan, zodat ook vegetariërs kunnen genieten van een heerlijke pizza-ervaring tijdens de feestdagen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en het pizza kerstpakket aan te passen aan specifieke dieetwensen.

Hoe lang blijven de ingrediënten van het pakket houdbaar?

De ingrediënten in het pizza kerstpakket zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben een goede houdbaarheid. De exacte houdbaarheidsdatum kan variëren, afhankelijk van de specifieke ingrediënten en de bewaarcondities. Raadpleeg altijd de verpakking van de producten voor de houdbaarheidsinformatie en bewaar de ingrediënten volgens de instructies op de verpakking.

Kan ik het pizza kerstgeschenk laten bezorgen op een ander adres?

Ja, het is mogelijk om het pizza kerstpakket te laten bezorgen op een ander adres. Tijdens het bestelproces kun je het gewenste bezorgadres invoeren. Zo kun je het kerstpakket direct naar de ontvanger sturen of naar een ander locatie naar keuze. Een handige en gemakkelijke manier om een smakelijke verrassing te bezorgen!

Kan ik het kerstpakket met pizza ook aanpassen aan speciale wensen of voorkeuren?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid tot maatwerk vanaf 100 stuks. We denken graag met je mee om het pizza pakket aan te passen aan speciale wensen of voorkeuren. Neem contact op met onze klantenservice en bespreek jouw ideeën en wensen. Samen creëren we een uniek en gepersonaliseerd kerstpakket dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

Conclusie

Met het pizza pakket geef je een verrassend en smakelijk cadeau tijdens de feestdagen. Of het nu voor familie, vrienden, collega’s of zakenpartners is, dit pakket zorgt voor een bijzondere pizza-ervaring. Bestel nu het kerstpakket met pizza bij Kerstpakkettenplaza.nl en geniet van een smakelijke en feestelijke kerst!

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over het kerstpakket met pizza of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch op +31 (0)24 303 1166. We helpen je graag bij het samenstellen van het perfecte pizza pakket!

Toch op zoek naar een ander geschenk? Bijvoorbeeld een kerstpakket met snoep of met chips? We zijn u graag van dienst!

Pizza kerstpakket bestellen