Kerstpakket met windlicht

Kerstpakketten met windlicht zijn er in alle soorten en maten. Windlichten, klein en/of groot, zijn vaak cilindervormig met meestal een uitstulping in het midden en een opening aan beide uiteinden. Het geheel wordt over een kaars geplaatst om de vlam te beschermen tegen tocht. Zo geeft u uw tuin, terras of woonkamer extra sfeer! Ze hebben vaak een hoge decoratieve waarde en staan dan ook leuk in elk interieur. Vele zijn zowel staand als hangend te gebruiken en dat geldt ook voor zowel binnen als buiten. Zo creëert u met een simpel kaarsje al direct een aangename sfeer. Ze staan meestal centraal in kerstpakketten en hieromheen wordt dan een compleet kerstpakket samengesteld.

Onderstaand een aantal voorbeelden van een kerstpakket met een windlicht. Op de site treft u nog veel meer soorten aan.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een kerstpakket met een windlicht?

Een kerstpakket met een windlicht is immers een super origineel cadeau waar jouw medewerkers echt van zullen genieten. En het is een cadeau dat men niet snel zal vergeten en waar ze nog lang plezier van zullen hebben.

Het past bij de feestdagen

Met kerst zijn we vaak gezellig samen met familie en vrienden. Wat is er dan leuker dan samen gezellig bij het kaarslicht te vertoeven? Dit kerstpakket past daarom perfect bij de feestdagen want ze zorgen voor sfeer en gezelligheid in en buitenshuis.

Kerstpakket met een windlicht bestellen

Het is een cadeau voor het hele gezin

Een windlicht kerstpakket is niet alleen een cadeau voor jouw medewerker, maar ook voor zijn of haar gezin. Het is om die reden een cadeau waar de hele familie plezier van zal hebben.

Het is duurzaam

Een kerstpakket met windlicht is een duurzaam cadeau waar jouw medewerkers nog lang plezier van zullen hebben. Bovendien is het een milieuvriendelijk cadeau, omdat er minder stroom of gas nodig is om gezellig licht te creëren.

Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen

Een kerstpakket met een windlicht is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Werkelijk iedereen kan een sfeervol windlicht kerstpakket waarderen. Het is echt een cadeau dat bij iedereen in de smaak zal vallen.

Wat zit er in een kerstpakket met een windlicht?

Een kerstpakket bestaat altijd uit verschillende items die allemaal bijdragen aan een gezellige avond. Wat er precies in een kerstpakket zit, verschilt per pakket. In een windlicht kerstpakket tref je naast een windlicht ook vaak waxinelichtjes of één of meerdere kaarsen aan.

Vragen en antwoorden over een windlicht kerstpakket

Wat is een kerstpakket met een windlicht?

Dit windlicht kerstpakket is een cadeau voor jouw medewerkers waarbij het windlicht centraal staat. Het pakket bestaat uit verschillende items die passen bij het windlicht-thema! Derhalve zijn het sfeervolle pakketten.

Waarom is een kerstgeschenk met een windlicht een goed cadeau?

Een kerstpakket met een windlicht oftewel een kerstpakket met een lantaarn, is een perfect cadeau omdat het origineel is en gewaardeerd wordt. Het is een cadeau waar jouw medewerkers en hun gezin echt jaren van kunnen genieten, daardoor staat het vaak bovenaan de lijst van goede cadeaus. Bovendien is het een duurzaam cadeau dat milieuvriendelijk is.

Kun je het kerstpakket met een windlicht aanpassen aan de wensen van de medewerkers?

Ja, het is mogelijk om vanaf 100 stuks en tot uiterlijk 1 november (zolang de voorraad strekt) het pakket met windlicht aan te passen aan uw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld items toevoegen die passen bij de interesses van jouw medewerkers of bijvoorbeeld een extra windlicht accessoire erbij doen.

Is een kerstpakket met een windlicht duur?

De prijs van dit type kerstpakketten variëren per pakket, vaak heeft het verschil in prijs met de kwaliteit van de windlicht te maken of met de grootte van het geschenk. We hebben kerstpakketten voor ieder budget en dus is de kans van slagen groot!

Conclusie

Een kerstpakket met windlicht is een origineel en gewaardeerd cadeau dat perfect past bij de feestdagen. Het is een cadeau waar jouw medewerkers en hun gezin echt van zullen genieten. Bovendien is het een duurzaam cadeau dat milieuvriendelijk is. Je kunt het windlicht kerstpakket uitbreiden met extra items die passen bij de interesses van jouw medewerkers. Zo maak je het cadeau nog persoonlijker en waardevoller voor jouw medewerkers. Kies daarom dit jaar voor een sfeervol kerstpakket en verras jouw medewerkers met een uniek en waardevol cadeau.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Of wilt u meer informatie over een windlicht kerstpakket? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, kijk dan eens bij een kerstpakket met een vuurkorf of een kerstpakket met een mand! We hebben het allemaal!

Windlicht kerstpakket