Kerstpakketten groothandel

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is om na te denken over de jaarlijkse geschenken voor uw medewerkers. Het is belangrijk om hen te bedanken voor hun harde werk en inzet. Een populair en gewaardeerd geschenk zijn kerstpakketten. Maar waar kunt u de beste kerstpakketten vinden? Een goede optie is bij onze kerstpakketten groothandel Kerstpakkettenplaza.nl. In 2024 is Kerstpakkettenplaza.nl opnieuw verkozen tot de beste en grootste online kerstpakketten groothandel van Nederland! Dit doen wij door meer dan 1.300 verschillende kerstpakketten aan te bieden en dat al meer dan 23 jaar.

Kerstpakkettenplaza.nl is dé grootste kerstpakket groothandel in Nederland en België. Alles in eigen beheer! Daarbij valt te denken aan inkoop, productie, verpakken, transport, verkoop, alles onder één dak. U koopt kerstpakketten dus écht direct bij de kerstpakkettenspecialist en dat heeft grote voordelen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Alle voordelen van Kerstpakkettenplaza.nl als Kerstpakketten groothandel op een rij:

 • Alle kerstpakketten uit eigen voorraad
 • Volledig gecertificeerd o.a Thuiswinkelwaarborg
 • Transport in eigen beheer
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Beste service
 • Laagste prijsgarantie
 • 24/7 bereikbaarheid
 • Meerdere showrooms in Nederland
 • 20+ jaar ervaring
 • Meer dan 35.000 klanten
 • Eerlijke en betaalbare kerstpakketten
 • Altijd de beste prijs
 • Gratis en automatisch uw Goede doelen steunen
 • Grootste collectie van Nederland en België
 • Mogelijkheid tot maatwerk vanaf 100 stuks
 • Levering van kerstpakketten t/m 24 december

Kerstpakketten groothandel in hart en nieren; Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten groothandel online

Bij ons kerstpakketten bedrijf vraagt u gemakkelijk en snel uw online (vrijblijvende) offerte aan en wij sturen u heel snel een offerte op maat toe. Direct afrekenen kan natuurlijk ook, zie daarvoor onze betaalmethoden.
Als groothandel zijn wij al meer dan 23 jaar actief in het vervaardigen en verkopen via het internet van kerstpakketten en andere geschenken. Onze gebruiksvriendelijke website is er ook in 2024 op gericht u het meest complete kerstpakketten overzicht van Nederland en België te presenteren. De kerstpakketten 2024 zijn op prijscategorie gesorteerd om het zoeken makkelijker te maken. Wat uw budget ook is, u heeft een enorme keuze. Vaak kunt u kiezen uit meer dan 100 soorten per prijscategorie, dat is de kracht van kerstpakketten groothandel Kerstpakkettenplaza.nl!
Naast onze grote variëteit aan kerstpakketten zijn wij tevens groothandel op het gebied van Eigen keuze Kerstpakketten, foodpakketten, Sinterklaaspakketten, Rituals en drankpakketten. Natuurlijk kunt u bij ons, als kerstpakket groothandel, ook kerstpakketten samenstellen!

Voordelen van het kiezen van een online kerstpakketten groothandel:

 1. Groot assortiment: Bij onze kerstpakketten groothandel heeft u de keuze uit een groot assortiment van verschillende soorten pakketten. U kunt o.a. kiezen uit verschillende thema’s, milieubewuste pakketten maar ook uit pakketten met verschillende soorten bier. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende prijsklassen, zodat u altijd een pakket vindt dat past binnen uw budget.
 2. Kwaliteit: Bij onze groothandel bent u verzekerd van goede kwaliteit. Vaak zijn de pakketten samengesteld uit producten van gerenommeerde merken en van hoogwaardige kwaliteit.
 3. Gemak: Wij nemen als groothandel veel werk voor u uit handen. Zo hoeft u niet zelf de pakketten samen te stellen en in te pakken. Wij als kerstpakketten bedrijf regelen dit allemaal voor u.
 4. Kostenbesparend: Bij Kerstpakkettenplaza.nl profiteert u van groothandel prijzen. Doordat wij grote hoeveelheden inkopen, kunnen we de pakketten voordeliger aanbieden dan wanneer u zelf de producten zou kopen.

Hoe kiest u de beste kerstpakketten groothandel?

 1. Goede reputatie: Bekijk de reviews en ervaringen van andere klanten. Als groothandel staan we bekend om goede kwaliteit en service.
 2. Uitstekend transport: Kijk goed hoe en met welke vervoerder ze de kerstpakketten laten bezorgen. Bij ons weet u zeker dat we dat goed geregeld hebben en uw pakketten tijdig geleverd worden.
 3. Een goede prijs-kwaliteitverhouding: Kerstpakketten vergelijken op prijs en kwaliteit daarmee kiest u voor goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Vraag en antwoord

Wat is een kerstpakketten groothandel?

Een kerstpakketten groothandel is een bedrijf dat kerstpakketten samenstelt, produceert en verkoopt aan bedrijven die deze willen geven aan hun medewerkers of relaties.

Is het duurder om kerstpakketten bij een groothandel te kopen?

Nee, vaak zijn kerstpakketten juist voordeliger bij een groothandel. Doordat we grote hoeveelheden produceren, kunnen we de pakketten voordeliger aanbieden dan wanneer u zelf de producten zou kopen. En bij ons kunt u de kerstpakketten zakelijk betalen.

Kan ik zelf kiezen wat er in een kerstpakket van de kerstpakketten groothandel zit?

Met onze collectie van meer dan 1.300 kerstpakketten is er zeker altijd een kerstpakket dat bij u past. Wanneer u toch een andere samenstelling wenst, kunt u ook een pakket op maat laten maken vanaf 100 stuks! Kerstpakkettenplaza.nl is dé kerstpakket groothandel voor iedereen!

Bij kerstpakketten groothandel Kerstpakkettenplaza.nl kunt u ook kiezen uit verschillende pakketten die zijn samengesteld op basis van een bepaald thema of kleur. Bekijk ook onze kerstpakketten ideeën.

Conclusie:

Groothandel kerstpakketten? Kerstpakkettenplaza.nl – de beste kerstpakketten groothandel! Een geweldige keus voor bedrijven die hun medewerkers willen verrassen met een passend kerstpakket. U heeft de keuze uit een groot assortiment van verschillende pakketten van goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Kerstpakkettenplaza.nl heeft een hele goede reputatie en bestaat al meer dan 23 jaar. Zo weet u zeker dat uw medewerkers blij zijn met hun kerstpakketten en dat u hen op een passende manier bedankt voor hun inzet en harde werk gedurende het afgelopen jaar.

Vragen of meer informatie over groothandel kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakketten groothandel