Ambachtelijk kerstpakket

Ambachtelijk kerstpakket – Ben je op zoek naar een kerstpakket met een ambachtelijk karakter? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruime selectie aan ambachtelijke pakketten, waarbij authenticiteit en hoogwaardige producten centraal staan. Met onze ambachtelijke kerstgeschenken kun je genieten van traditionele smaken en vakmanschap. Lees verder en ontdek hoe je met een ambachtelijk kerstpakket een bijzondere en smaakvolle beleving kunt creëren tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat maakt een kerstpakket ambachtelijk?

Ambachtelijke kerstpakketten bestellen

Ambachtelijke producten: Een ambachtelijk kerstpakket bevat hoogwaardige producten die met vakmanschap en toewijding zijn gemaakt. Denk aan ambachtelijke lekkernijen, zoals versgebakken brood, handgemaakte bonbons, ambachtelijke kazen en huisgemaakte jams. Ook kunnen er ambachtelijke lifestyle-items in het pakket zitten, zoals handgemaakte zeep of authentieke decoratieve voorwerpen.

Geeft u graag een ander kerstpakket? We bieden ook stoere kerstpakketten aan!

Wat zijn de voordelen van een ambachtelijk kerstpakket?

  • Traditionele smaken: Ambachtelijke kerstpakketten bieden vaak traditionele smaken die teruggrijpen naar de traditionele keuken. Denk aan ouderwetse recepten en ambachtelijke bereidingswijzen die zorgen voor een nostalgische en authentieke culinaire ervaring. Deze smaken brengen de sfeer van vroeger terug en geven een gevoel van warmte en gezelligheid.
  • Authenticiteit: Een ambachtelijk pakket straalt authenticiteit uit. Het is een cadeau dat met zorg en vakmanschap is samengesteld, waardoor het een waardevol en bijzonder geschenk is om te ontvangen. Het laat zien dat je aandacht hebt besteed aan het selecteren van hoogwaardige producten en dat je wilt dat de ontvanger optimaal kan genieten van een ambachtelijke beleving.
  • Unieke smaakbeleving: Met een ambachtelijk kerstgeschenk geef je de ontvanger de mogelijkheid om te genieten van unieke smaakcombinaties en traditionele lekkernijen. Het brengt een nieuwe dimensie in de culinaire ervaring tijdens de feestdagen en zorgt voor een bijzondere smaakbeleving die lang bijblijft.

Ambachtelijke kerstpakketten op maat

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we ook de mogelijkheid om ambachtelijke kerstpakketten op maat samen te stellen. Hiermee kun je de ambachtelijke beleving nog verder personaliseren en aanpassen aan de wensen van de ontvangers. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en een ambachtelijk pakket op maat te laten maken.

Veelgestelde vragen

Wat voor soort producten kan ik verwachten in een ambachtelijk pakket?

In een ambachtelijk kerstpakket kun je een variatie aan hoogwaardige producten verwachten. Denk aan ambachtelijke lekkernijen zoals versgebakken brood, handgemaakte bonbons, ambachtelijke kazen, huisgemaakte jams en traditionele recepten. Daarnaast kunnen er ook ambachtelijke lifestyle-items in het pakket zitten, zoals handgemaakte zeep of authentieke decoratieve voorwerpen. Het assortiment van ambachtelijke producten kan per pakket verschillen, maar ze zullen altijd de nadruk leggen op vakmanschap en traditionele smaken.

Specifiek op zoek naar een kerstpakket met A-merken producten? Bekijk ons assortiment.

Kan ik specifieke wensen doorgeven bij het samenstellen van een ambachtelijk kerstpakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om kerstpakketten op maat samen te stellen. Hiermee kun je specifieke wensen doorgeven en het pakket personaliseren naar jouw voorkeuren. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en jouw specifieke wensen door te geven. Ons team staat klaar om je te helpen bij het creëren van het perfecte ambachtelijke kerstpakket.

Zijn ambachtelijke kerstpakketten ook geschikt voor mensen met dieetwensen of allergieën?

Ja! We houden rekening met verschillende dieetwensen en allergieën. We bieden een divers assortiment aan ambachtelijke producten, waaronder ook opties die geschikt zijn voor mensen met specifieke dieetwensen of allergieën. Neem contact op met onze klantenservice om jouw dieetwensen of allergieën door te geven, zodat we een passend ambachtelijk kerstpakket kunnen samenstellen.

Kan ik een ambachtelijk kerstpakket in grotere aantallen bestellen?

Ja, het is mogelijk om kerstpakketten in grotere aantallen te bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Of je nu één enkel ambachtelijk kerstpakket wilt bestellen of een grotere hoeveelheid voor jouw medewerkers of zakenrelaties, wij kunnen aan jouw behoeften voldoen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en een bestelling te plaatsen voor de gewenste aantallen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld travel kerstpakketten of onze outdoor kerstpakketten? We hebben het allemaal!

Ambachtelijk kerstpakket