Travel kerstpakketten

Ervaar de opwinding van reizen tijdens de feestdagen met onze geweldige travel kerstpakketten. Ontdek hoe deze pakketten de reiziger in u wakker maken en uw vakantiegeest versterken. De feestdagen zijn een tijd van vreugde, samenzijn en het delen van cadeaus. Wat is er nu mooier dan een cadeau ontvangen dat uw liefde voor reizen stimuleert? Travel kerstpakketten zijn een geweldige manier om de avontuurlijke geest in u te voeden. En natuurlijk om uw verlangen naar nieuwe bestemmingen aan te wakkeren. In dit artikel ontdekt u alles wat u moet weten over travel kerstpakketten. Wat ze zijn, waarom ze geliefd zijn en hoe ze uw reis ervaringen nog specialer kunnen maken. Dus pak uw koffers en ga mee op een reis om de magie van travel kerstpakketten te ontdekken!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zijn travel kerstpakketten?

Travel kerstpakketten zijn ontworpen om de liefhebbers van reizen te verrassen en te verwennen tijdens de feestdagen. Ze bevatten handige reis gerelateerde items en accessoires, die perfect zijn voor avontuurlijke zielen die graag de wereld willen verkennen. Deze kerstpakketten zijn samengesteld met zorg en aandacht voor detail, en ze bieden een scala aan producten die de travel ervaring van de ontvanger kunnen verbeteren. Van praktische reis benodigdheden tot inspirerende reisboeken en heerlijke snacks voor onderweg. Travel kerstpakketten zijn een geweldige manier om de reiziger te verwennen!

Waarom travel kerstpakketten bestellen

Travel kerstpakketten zijn geliefd omdat ze een combinatie zijn van travel gerelateerde items die zijn samengesteld in een feestelijke verpakking. Het bestellen van deze pakketten is een doordachte manier om uw waardering te tonen aan medewerkers, klanten of zakenrelaties. Wat maakt travel kerstpakketten zo bijzonder? Hier zijn enkele redenen:

Handige travel producten: travel kerstpakketten bevatten veel producten die speciaal zijn geselecteerd om de travel ervaring van de ontvanger te verbeteren. Dit kunnen praktische artikelen zijn, zoals een reiskussen of een bagagelabel, die van pas komen tijdens het reizen. Ook bevatten ze vaak reis boeken of reistips, die de ontvanger helpt bij het plannen van hun volgende avontuur. Deze handige producten maken deze travel kerstpakketten onderscheidend van andere kerstpakketten.

Feestelijke verpakking: travel kerstpakketten zijn vaak prachtig verpakt in feestelijke en aantrekkelijke verpakkingen. Ze zijn ontworpen om de feestelijke sfeer van de kerstperiode te weerspiegelen. Het zal de ontvanger verrassen bij het openen van het pakket. De feestelijke verpakking voegt een extra vleugje opwinding en verwachting toe aan het cadeau, waardoor het nog specialer wordt.

Persoonlijke touch: travel kerstpakketten kunnen ook worden aangepast aan de voorkeuren en interesses van de ontvanger. Dit kan door bijvoorbeeld het toevoegen van persoonlijke notities of een handgeschreven kaartje om het cadeau extra speciaal te maken. Deze persoonlijke touch maakt de travel kerstpakketten persoonlijker en laat zien dat u echt om de ontvanger geeft.

Verrassingsfactor: Een ander aspect van travel kerstpakketten is de verrassingsfactor. De ontvanger zal verrast zijn als hij of zij de kerstpakketdoos open maakt. Dit voegt een element van avontuur toe aan het cadeau en maakt het nog specialer. Het zijn echt altijd verrassend warme kerstpakketten!

De voordelen van travel kerstpakketten

Travel kerstpakketten bieden tal van voordelen voor zowel de ontvangers als de gever. Hier zijn enkele voordelen van het geven en ontvangen van reiskerstpakketten:

Voor de ontvanger:

  • Handige reis producten die de travel ervaring kunnen verbeteren.
  • Inspiratie en motivatie om nieuwe bestemmingen te ontdekken.
  • Feestelijke verpakking en verrassingsfactor voor een speciale cadeau-ervaring.
  • Persoonlijke touch en waardering van de gever.

Voor de gever:

  • Doordacht cadeau-idee voor travel liefhebbers.
  • Mogelijkheid om waardering te tonen aan medewerkers, klanten of zakenrelaties.
  • Gelegenheid om de ontvanger te inspireren en aan te moedigen om te reizen.
  • Mogelijkheid om een blijvende indruk achter te laten met een uniek cadeau.

Veelgestelde vragen

Wat voor soort producten kunnen er in een reis kerstpakket zitten?

Een travel kerstpakket is vaak een kerstpakket zonder alcohol. Het bevat wel een scala aan producten, vooral artikelen die handig zijn voor reizigers. Het zijn vaak grote kerstpakketten. Een travel oftewel reis kerstpakket bevat vaak een handige trolley, een adapter, een bagagelabel of een rugzak. Daarnaast kunnen er ook inspirerende reisgidsen en snacks voor onderweg in het pakket zitten.

Kan ik een kerstpakket aanpassen aan de voorkeuren en interesses van de ontvanger?

Ja, vanaf 100 stuks bieden we de mogelijkheid om het travel pakket aan te passen. Dit kan variëren van het kiezen van een pakket o.b.v. een artikel, tot het toevoegen van persoonlijk kaartje. Alles om het cadeau extra speciaal te maken. Het aanpassen van een kerstpakket zorgt voor een persoonlijke touch en maakt het cadeau nog specialer.

Travel kerstpakketten

Zijn travel kerstpakketten alleen geschikt voor reis liefhebbers?

Hoewel travel kerstpakketten perfect zijn voor travel liefhebbers, zijn ze niet beperkt tot alleen deze groep mensen. Deze kerstpakketten kunnen ook geschikt zijn voor anderen medewerkers, klanten of zakenrelaties die op reis gaan voor werk of plezier. Ze kunnen ook dienen als inspiratie en motivatie om nieuwe bestemmingen te ontdekken, zelfs voor mensen die niet veel reizen. Reis kerstpakketten zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan verschillende interesses en voorkeuren.

Zijn travel kerstpakketten geschikt voor zakelijk gebruik?

Ja, deze kerstpakketten kunnen zeker geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Ze bevatten namelijk ook vaak een prachtige reiskoffer of een handige rugzak. Het zijn fantastische cadeau’s om te geven aan aan medewerkers en ook zeker aan klanten of zakenrelaties tijdens de kerstperiode. Zo zult u zeker een positieve indruk achter te laten en zakelijke relaties te versterken.

Conclusie

Travel kerstpakketten vallen onder de gave kerstpakketten, daarom zijn ze juist zo speciaal om tijdens de kerstperiode te geven. Ze bieden vaak een scala aan handige reis producten waardoor ze zich onderscheiden van andere kerstpakketten. Ze zijn geschikt voor reisliefhebbers, maar ook voor anderen, zoals medewerkers, klanten of zakenrelaties. Ook deze kerstpakketten kunnen worden aangepast aan de voorkeuren en interesses van de ontvanger. Ze zijn ook geschikt voor zakelijk gebruik en dus om als kerstpakket aan een relatie te geven. Door een travel kerstpakket te geven, toont u uw waardering, inspireert u anderen om te reizen. U een blijvende indruk achter dit cadeau. Of het nu gaat om een reisfanaat, een zakelijke relatie of een medewerker, een travel kerstpakket zal zeker gewaardeerd worden tijdens de feestdagen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Travel kerstpakketten bestellen