Stoer kerstpakket

Op zoek naar een kerstpakket dat stoer en krachtig is? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we het ideale geschenk voor mannen: een stoer kerstpakket. Dit pakket zit boordevol robuuste en mannelijke producten die de ontvanger zullen aanspreken. Of het nu gaat om avontuurlijke gadgets, smaakvolle lekkernijen of stoere accessoires, ons stoere pakket laat mannen zich speciaal voelen tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Deze pakketten zijn helaas al (bijna) uitverkocht!

Bekijk alle kerstpakketten die nog op voorraad zijn hier.

Alle kerstpakketten
Geen producten gevonden
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Robuust en avontuurlijk

Onze stoere kerstpakketten zijn samengesteld met oog voor robuustheid en avontuur. We bieden een gevarieerd assortiment aan, gevuld met producten die mannen aanspreken. Denk aan survival gear, gereedschap, stoere barbecue accessoires, sportieve items en andere avontuurlijke gadgets. Met een stoer pakket geeft u een cadeau dat perfect past bij de mannelijke ontvanger.

Stoer kerstpakket bestellen

Smaakvolle verwennerij – Lekkernijen in een stoer kerstpakket

Naast avontuurlijke producten bieden we ook smaakvolle lekkernijen in onze stoere pakketten. Denk aan heerlijke snacks, krachtige bieren, stoere wijnen en andere culinaire verwennerijen. Met een stoer kerstpakket kunt u mannen laten genieten van lekkernijen die perfect passen bij hun robuuste smaakpapillen.

Het stoere kerstpakket op maat

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in maatwerk en personalisatie. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw stoere pakket op maat samen te stellen. U kunt kiezen uit verschillende producten en accessoires om het pakket aan te passen aan de specifieke voorkeuren en interesses van de ontvanger. Zo creëert u een uniek en persoonlijk cadeau dat perfect aansluit bij zijn stoere karakter.

Veelgestelde vragen

Kan ik het stoere kerstpakket aanpassen aan mijn wensen?

Ja, we bieden de mogelijkheid om stoere pakketten aan te passen aan uw specifieke wensen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag bij het samenstellen van een stoer kerstpakket dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en aansluit bij de smaak en interesses van de ontvanger.

Is een stoer kerstpakket geschikt voor alle mannen?

Ja, onze stoere kerstpakketten zijn geschikt voor alle mannen. We bieden diverse stijlen, producten en thema’s aan, zodat u een stoer pakket kunt kiezen dat past bij de interesses en voorkeuren van de ontvanger. Of hij nu avontuurlijk, sportief, culinairgeoriënteerd of technisch is, er is altijd een stoer kerstpakket dat perfect bij hem past.

Kan ik een stoer pakket bestellen voor verschillende budgetten?

Ja, we hebben stoere pakketten in verschillende prijscategorieën, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar stoer kerstpakket of een luxere variant, wij hebben diverse opties beschikbaar. Neem een kijkje in ons assortiment en vind het stoere kerstgeschenk dat binnen uw budget past.

Kan ik extra items toevoegen aan het stoere kerstpakket?

Ja, u heeft vanaf 100 stuks de mogelijkheid om extra items toe te voegen aan het stoere kerstpakket. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde accessoires, gadgets of andere stoere producten die passen bij het thema. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en uw stoere pakket nog unieker te maken.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over ons assortiment kerstpakketten of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24 303 1166 of een e-mail sturen naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en adviseren u bij het kiezen van het perfecte kerstpakket voor de mannen in uw leven.

Op zoek naar iets specifieks? Kies voor een vitaal kerstpakket?

Stoer kerstpakket