Kerstpakket bakken

Ben je een liefhebber van bakken en wil je tijdens de feestdagen culinair genieten? Dan is een kerstpakket voor het bakken van Kerstpakkettenplaza.nl de perfecte keuze voor jou. Met onze speciale bakkerskerstpakketten kun je jouw passie voor bakken combineren met de gezelligheid van de feestdagen. Ontdek de heerlijke ingrediënten, bakaccessoires en inspirerende recepten in onze kerstpakketten en maak van de kerstperiode een smakelijk festijn.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een kerstpakket voor het bakken?

Bakplezier: Een bak kerstpakket biedt jou de mogelijkheid om jouw bakplezier te laten bloeien tijdens de feestdagen. Ontdek nieuwe recepten, experimenteer met ingrediënten en maak de lekkerste baksels om te delen met familie, vrienden en collega’s.

Culinaire creativiteit: Met een bak kerstpakket kun je jouw culinaire creativiteit de vrije loop laten. Ontvang bijzondere ingrediënten en bakaccessoires waarmee je de meest verrukkelijke taarten, koekjes, broden en andere lekkernijen kunt creëren. Laat je inspireren en verras jezelf en anderen met jouw bakcreaties.

Feestelijke sfeer: Bakken tijdens de feestdagen brengt een extra feestelijke sfeer in huis. De geur van versgebakken lekkernijen en het plezier van samen bakken zorgen voor een warme en gezellige kerstbeleving. Met een kerstpakket om te bakken haal je deze bijzondere sfeer in huis en maak je de feestdagen extra speciaal.

Kerstpakket bakken

Wat zit er in een kerstpakket voor het bakken?

In een bak kerstpakket vind je een variëteit aan ingrediënten, bakmixen en bakaccessoires om jouw bakavontuur te starten. Denk aan hoogwaardige bloem en suiker, smaakvolle kruiden en specerijen, chocoladedruppels, gedroogd fruit, en andere bijzondere bakbenodigdheden. Daarnaast worden er vaak inspirerende recepten en tips meegeleverd om je op weg te helpen.

Tips voor het bakken met een kerstpakket

  • Experimenteer met recepten: Gebruik de bijgeleverde recepten als inspiratie en voeg je eigen creativiteit toe. Probeer nieuwe smaakcombinaties, pas recepten aan naar jouw voorkeur, en creëer unieke baksels die jouw persoonlijke stempel dragen.
  • Bak samen met anderen: Nodig familie, vrienden of collega’s uit om samen te bakken. Bakken wordt nog leuker en gezelliger als je het kunt delen met anderen. Werk samen aan verschillende recepten, proef elkaars creaties en geniet van het samenzijn tijdens het bakken.
  • Durf te experimenteren: Laat je creativiteit de vrije loop en durf te experimenteren. Voeg extraingrediënten toe, probeer nieuwe technieken uit en creëer zo unieke en verrassende bakcreaties. Bakken is een kunst en met een bak kerstpakket kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen en grenzen verleggen.

Veel gestelde vragen

Zijn de ingrediënten in het kerstpakket geschikt voor verschillende soorten bakrecepten?

Ja, de ingrediënten in het bak kerstpakket zijn zorgvuldig geselecteerd om geschikt te zijn voor verschillende soorten bakrecepten. Of je nu graag taarten, koekjes, broden of andere lekkernijen bakt, de ingrediënten kunnen worden gebruikt in diverse recepten. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de mogelijkheden met de ingrediënten uit het kerstpakket.

Is het bak kerstpakket geschikt voor beginners?

Ja, het kerstpakket om te bakken is geschikt voor zowel beginners als gevorderde bakkers. De bijgeleverde recepten en tips helpen beginners op weg en bieden inspiratie voor nieuwe creaties. Daarnaast kun je met de meegeleverde bakmixen en ingrediënten direct aan de slag, waardoor het pakket ook geschikt is voor ervaren bakkers die graag nieuwe recepten willen uitproberen.

Kan ik het kerstpakket voor bakken cadeau geven aan een bakliefhebber?

Ja, het kerstpakket voor bakken is een uitstekend cadeau voor een bakliefhebber. Het biedt hen de kans om nieuwe ingrediënten te ontdekken, inspirerende recepten uit te proberen en hun bakvaardigheden verder te ontwikkelen. Geef een bak kerstpakket cadeau en verras de ontvanger met een uniek en culinair geschenk. We bieden ook een kerstpakket voor koken aan, mocht dit meer in uw straatje vallen.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen over ons kerstpakket of wil je meer informatie? Onze klantenservice staat voor je klaar om je verder te helpen. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. We helpen je graag bij het vinden van het perfecte kerstpakket om te bakken voor een feestelijke en smakelijke kerstperiode.

Meer interesse in een kerstpakket voor de boerderij? Of juist de bouwvakker?

Bak kerstpakket bestellen