Kerstpakket voor bouwvakker

Kerstpakket voor bouwvakker -een perfect geschenk voor uw hardwerkende bouw medewerkers. Kerstmis is een periode van gezelligheid en samenzijn, waarbij het geven van cadeaus een belangrijke rol speelt. Als werkgever wilt u uw waardering laten blijken voor uw hardwerkende medewerkers, en wat is er nu een betere manier om dat te doen dan met een mooi kerstpakket? Vooral als u werkzaam bent in de bouwbranche, waar de werkdruk hoog ligt en er veel fysieke inspanning wordt gevraagd, is het belangrijk om uw medewerkers extra te verwennen tijdens de feestdagen. Kerstpakkettenplaza.nl biedt een uitgebreide collectie kerstpakketten aan, speciaal samengesteld voor de bouwsector. Bekijk hieronder de pakketten die we speciaal voor de mannen en vrouwen in de bouw geselecteerd hebben of bekijk de volledige collectie.

Geen filters gekozen
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een kerstpakket zo’n goed idee is voor een bouwvakker?

Een kerstpakket is niet alleen een leuk cadeau om te geven en te krijgen, het heeft ook een aantal andere voordelen. Ten eerste toont u hiermee uw waardering voor uw medewerkers en laat u zien dat u oog heeft voor hun inzet en harde werk. Daarnaast versterkt u hiermee de teamspirit binnen uw bedrijf, omdat iedereen hetzelfde cadeau krijgt en zich daardoor meer verbonden voelt met elkaar. Tot slot kunt u met een kerstpakket ook iets extra’s bieden aan uw medewerkers, wat de werksfeer en motivatie positief kan beïnvloeden. Kerstpakketten voor de bouwbranche zijn inmiddels een ware traditie.

Een kerstpakket voor een bouwvakker: De perfecte keuze

Als u op zoek bent naar het perfecte kerstpakket voor uw bouwmedewerkers, dan is Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze. Met ruim 1.300 verschillende kerstpakketten biedt Kerstpakkettenplaza.nl het breedste assortiment aan kerstpakketten in Nederland. Speciaal voor de bouwsector biedt Kerstpakkettenplaza.nl een unieke collectie met opties voor een kerstpakket voor de bouw aan, samengesteld om uw bouw medewerkers te verrassen. Met de ruime keuze aan thema’s en prijsklassen, vindt u gegarandeerd het perfecte kerstgeschenk voor uw werknemers. Een kerstpakket voor een bouwvakker kiezen was nog nooit zo eenvoudig en leuk!

Uniek kerstpakket voor de bouw

Kerstpakkettenplaza.nl biedt verschillende opties voor een kerstpakket voor een bouwvakker aan, speciaal ontworpen om uw medewerkers te laten zien hoeveel u ze waardeert. Er is keuze uit kerstpakketten voor zowel mannen als vrouwen, met onder andere een uniek barbecue pakket, een bier kerstpakket en andere kerstpakketten met smakelijke artikelen en gadgets. Het assortiment is breed en gevarieerd, zodat u zeker weet dat er een geschikt kerstpakket is voor al uw mensen. Een kerstpakket voor de bouw is al jaren super populair. Net als een kerstpakket voor de boer!

Maatwerk kerstpakket voor de bouw

Kerstpakket voor de bouw

Als u echt wilt uitpakken en uw medewerkers wilt verrassen met een speciaal cadeau, kunt u kiezen voor een maatwerk kerstpakket speciaal gericht op de bouwbranche. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u bij een afname van minimaal 100 stuks kerstpakketten de inhoud helemaal op maat samenstellen. Zo kunt u zelf bepalen welke producten en artikelen u aan uw werknemers geeft en kunt u er desgewenst een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Een maatwerk kerstpakket biedt niet alleen de mogelijkheid om uw waardering te tonen, maar ook om uw bedrijf te promoten. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfslogo toevoegen aan de producten of een gepersonaliseerde boodschap aan uw medewerkers schrijven. Op deze manier creëert u niet alleen tevreden werknemers, maar ook meer naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Kerstpakket voor een bouwvakker gekoppeld aan een goed doel

Kerstpakkettenplaza.nl biedt standaard de mogelijkheid om een kerstpakket te koppelen aan een goed doel te bestellen. Dit houdt in dat een deel van de opbrengst van het kerstpakket wordt gedoneerd aan een goed doel naar keuze. Zo kunt u niet alleen uw medewerkers verrassen met een prachtig kerstpakket, maar ook een bijdrage leveren aan een goed doel. Kerstpakketten voor een goed doel zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en thema’s, zodat er voor elk bedrijf en elke smaak een geschikt kerstpakket beschikbaar is.

Vraag en antwoord

Wat zijn de voordelen van het geven van een kerstpakket aan een bouwvakker?

Het geven van een bijzonder kerstpakket aan een bouwvakker is een geweldige manier om aan hen uw waardering te tonen en om de band tussen werkgever en werknemer te versterken.

Wat vinden bouwmedewerkers van een kerstpakket voor de bouw?

Al jaren is het een van de geliefde geschenken voor de bouwsector, en dat is natuurlijk niet voor niets. Samen met het hele gezin gezellig een kerstpakket uitpakken is dan ook favoriet bij bouw personeel.

Wat kost een gemiddeld kerstpakket voor personeel in de bouw?

Op basis van de afgelopen jaren is de gemiddelde prijs van een kerstpakket voor een bouwvakker gestegen naar ongeveer € 50,00 excl. BTW. U vindt natuurlijk ook duurdere en voordeligere opties.

Conclusie:

Een kerstpakket voor de bouw is een fantastische manier om de feestdagen extra speciaal te maken. Door te kiezen voor een pakket dat past bij uw budget en uw voorkeuren. Of u nu kiest voor een kerstpakket met veel A-merken of een koffie kerstpakket, met een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl bent u verzekerd van een geslaagde feestelijke ervaring. Proost op de feestdagen! Zoekt u een alternatief voor een kerstpakket voor een bouwvakker, kijk dan eens naar andere pakketten binnen de prijscategorie van Kerstpakketten € 45 – €50. Meer keuze? Navigeer dan naar de ideale plek om het juiste kerstpakket bestellen.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket voor een bouwvakker?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit verschillende soorten bouw kerstpakketten. Heeft u vragen over een bouw kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Bent u benieuwd wat Wikipedia u vertelt over de bouwbranche?

Kerstpakket voor een bouwvakker