Pannenkoeken kerstpakket

Pannenkoeken kerstpakket – Kerstpakketten met het thema ‘pannenkoeken’ zijn al jarenlang één van de meest gekozen kerstpakketten. De belangrijkste redenen hiervoor is dat het een traditioneel Nederlands gerecht is en het bij een breed publiek in de smaak valt. Welke artikelen kunt verwachten in deze pakketten? In de inhoud mag de pannenkoeken mix natuurlijk niet ontbreken. Een speciale pannenkoekenpan (een extra brede en dunne pan) is vaak een blijvend item in deze kerstpakketten. Ander leuk item is een heus pannenkoekenbord. Enkele varianten op de traditionele pannenkoek zijn flensjes, crêpes en poffertjes.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Iedereen geniet ervan!

Een pannenkoek is een Nederlands gerecht. Zowel jongeren als ouderen eten ze graag. Groot voordeel is dat je eindeloos kunt variëren met pannenkoeken. De meest traditionele variant is met stroop en poedersuiker. Maar ook ham, appel, kaas en ijs zijn gangbare varianten. Hartig of zoet gevuld is een pannenkoek een smakelijk gerecht en eenvoudig te bereiden. Hoe leuk is het als uw medewerkers zelf aan de slag kunnen met het kerstpakket. Eigen meester bakkers zullen opstaan. Gezellig samen in de keuken, dat is waar het om gaat natuurlijk. Tijdens de kerstvakantie lekker samenzijn en bakken maar. Maak een fijne boswandeling op een koude dag en dan genieten van heerlijk verse pannenkoeken. Wilt u een ander echt Hollands kerstpakket bekijken, dan is een Oud-Hollands kerstpakket een aanrader.

Pannenkoeken kerstpakket bestellen

We hebben het bestellen van het Pannenkoeken kerstpakket natuurlijk super eenvoudig gemaakt! Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 5 minuten ontvangt u de offerte voor het lekkerste Pannenkoeken Kerstpakket van uw keuze. Het is natuurlijk een suggestie van onze kant, maar deze pakketten zijn al jaren een schot in de roos. Eindeloos smaken combineren en zo tot de ultieme lekkernij komen. Een bijzonder kerstpakket dat geschikt is voor alle medewerkers en relaties. Geniet ervan!

Pannenkoeken kerstpakket: Traditie en smaak voor jong en oud

Pannenkoeken kerstpakket bestellen

Het pannenkoeken kerstpakket is niet alleen geliefd vanwege de smakelijke inhoud, maar ook vanwege de gezelligheid en het samenzijn dat het met zich meebrengt. Een pannenkoek bereiden is voor velen een leuke en eenvoudige activiteit, waardoor het pakket een geweldige manier is om de kerstvakantie door te brengen. Tijdens de feestdagen kunnen uw medewerkers en hun geliefden genieten van heerlijke pannenkoeken en samen kostbare momenten delen. Het is een kerstpakket dat niet alleen een traktatie is voor de smaakpapillen, maar ook voor de sfeer en gezelligheid tijdens de feestdagen.

Kerstpakket thema? Kies dit jaar voor pannenkoeken kerstpakketten!

Bent u er nog niet helemaal uit wat u uw mensen dit jaar gaat schenken? We begrijpen dat het ook best wel eens lastig kan zijn. Misschien helpen wij u op weg door te verwijzen naar onze andere moderne kerstpakketten!

De geschiedenis van de Pannenkoek

Altijd al willen weten waar de pannenkoek en deze Nederlandse traditie eigenlijk haar oorsprong heeft? Dat gevoel hadden wij ook en hebben het even voor u opgezocht. Als u het leuk vindt dan kunt u hier de pannenkoeken informatie en het hele verhaal omtrent de lekkerste pannenkoeken nalezen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een pannenkoeken kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Pannenkoeken kerstpakket