Sportief kerstpakket

Wilt u uw medewerkers of relaties een verantwoord en sportief kerstpakket geven dit jaar? Daar zijn de sportieve kerstpakketten zeker voor geschikt. Een sportief kerstpakket past goed bij een gezonde en welbewuste leefstijl. De kerstpakketten zitten boordevol producten wat een gezonde leefstijl motiveert. Dat is natuurlijk zeker handig voor tijdens de kerstdagen en het nieuwe jaar! Alles wat nodig is voor een sportieve lifestyle bevindt zich in een kerstpakket met sport thema. Gezonde medewerkers zijn immers productiever en hebben meer plezier in hun werk.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket sportief; een voltreffer!

Een gezonde en sportieve manier om de feestdagen door te brengen – Het einde van het jaar komt in zicht en dat betekent dat de feestdagen er weer aankomen. Traditioneel gezien worden er cadeaus gegeven aan vrienden en familie, maar ook aan collega’s en zakenrelaties. Een kerstpakket is hiervoor de ideale oplossing. Dit jaar kunt u echter kiezen voor een bijzonder kerstpakket. Hiermee kunt u niet alleen een gezonde en sportieve boodschap uitdragen, maar ook bijdragen aan de vitaliteit van uw relaties.

Sportief kerstpakket

De gezondheid van medewerkers is een speerpunt bij veel bedrijven, er wordt veel gedaan aan het terugdringen van ziekteverzuim. Een sportief kerstpakket is een verantwoord cadeau en onderstreept uw initiatieven. Een kerstpakket dat sportief gevuld is, is onder andere gestoeld op fietsen, wandelen en op allerlei manieren van sportief genieten. Vooral aan het einde van het jaar, rond de jaarwisseling, is (meer gaan) sporten de nummer één onder de goede voornemens! Een leuke sporttas en een sportieve inhoud kan dan een extra motivatie en stimulans zijn om dit waar te maken. Kerstpakketten sportief? Een super leuk thema!

Sportief kerstpakket bestellen

Waarom een sportief kerstpakket?

Het geven van een kerstpakket heeft vele voordelen, zeker als het een sportief karakter heeft. Zo draagt u met het geven van een gezond kerstpakket bij aan de vitaliteit van uw relaties. Door gezonde snacks en sportieve cadeautjes te geven, kunt u uw relaties stimuleren om gezonder te leven. Daarnaast laat u met het geven van een sport kerstpakket zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt. Door te kiezen voor een kerstpakket dat personeel actief houdt, draagt u bij aan een gezondere samenleving. Ook heel belangrijk als u een kerstpakket voor de jeugd wilt uitzoeken. Wist u dat een kerstpakket sportief al jaren stijgt in populariteit?

Sportief kerstpakket bestellen

Het geven van een kerstpakket is een eeuwenoude traditie die in Nederland al meer dan honderd jaar bestaat. Het kerstpakket is bedoeld als blijk van waardering voor het werk dat is verricht in het afgelopen jaar. Het is een cadeau dat gevuld is met lekkernijen, maar ook met andere cadeautjes. Een sportief pakket is echter net even anders. In plaats van lekkernijen zitten er gezonde snacks in en in plaats van cadeautjes voor in huis zitten er sportieve cadeautjes in. Het sport kerstpakket is een manier om een gezonde en actieve boodschap mee te geven aan uw relaties. Kerstpakket sportief? Doen!

Wat zit er in een sport kerstpakket?

Het kerstpakket bevat gezonde snacks en sportieve cadeautjes. Hierbij kunt u denken aan:

  • Notenmixen
  • Eiwitrepen
  • Gezonde drankjes zoals water en kokoswater
  • Een springtouw
  • Een yoga mat
  • Een resistance band
  • Een set dumbells
  • Fitness bal

Kerstpakket zelf samenstellen?

Dat kan zeker! Vanaf 100 stuks kunt u bij Kerstpakkettenplaza.nl al uw kerstpakket op maat laten maken! Daarbij kunt u uitgaan van een bestaand sportief kerstpakket maar ook van één van de andere kerstpakketten uit onze collectie. Tip: kijk ook eens bij onze outdoor kerstpakketten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over kerstpakketten? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Wilt u toch nog even verder shoppen, kijk dan eens naar een verrassing kerstpakket. We hebben het allemaal!

Sportief kerstpakket