Verrassende kerstpakketten

Op zoek naar verrassende kerstpakketten? Bij kerstpakkettenplaza.nl vind je de mooiste en meest originele kerstpakketten voor jouw personeel en relaties. Bestel nu en laat je verrassen! – Heeft u ons gehele assortiment al bekeken en komt u er niet uit? Met zo’n enorme keuze aan kerstpakketten snappen we dat u het moeilijk vindt om het leukste pakket uit te zoeken. Daarom kunt u bij ons ook zeer bijzondere verrassende kerstpakketten bestellen. U hoeft dan geen keuze te maken qua inhoud en uitstraling. Het leukste is dat het voor u ook een verrassing blijft wat er in de kerstpakketten zit.! De inhoud blijft gissen. We leveren deze pakketten al meer dan 23 jaar en ze vinden jaarlijks grote belangstelling onder onze klanten en dat is niet voor niets! Verrassende kerstpakketten, leuk om te krijgen én te geven!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verrassing kerstpakket bestellen op Kerstpakkettenplaza.nl

Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u het verrassing kerstpakket tussen de andere kerstpakketten in de verschillende categorieën. Wilt u echter een verrassingspakket bestellen met een bepaald bedrag, kunt u dit ook doen zonder eerst alle andere pakketten langs te scrollen. U kunt verrassende kerstpakketten bestellen uit alle prijscategorieën. Als u het budget kiest, kiezen wij een mooi verrassing kerstpakket voor u uit. Dankzij onze jarenlange ervaring met kerstgeschenken, zijn we ervan overtuigd dat wij een kerstpakket voor u uitkiezen waar uw medewerkers gegarandeerd blij van worden.

U kunt bij ons verrassing pakketten bestellen vanaf een bedrag van €15. De prijzen lopen op tot €75. Op korte termijn kerstpakketten nodig? Bekijk ons assortiment Last Minute kerstpakketten!

Verrassing kerstpakket kopen

De verrassende kerstpakketten zijn in iedere prijscategorie te vinden. Zo kunt u met elk budget terecht bij ons voor een verrassing kerstpakket. Heeft u een voorkeur voor een thema bij een pakket of een bepaalde stijl? Laat dit aan ons weten, dan houden we daar zeker rekening mee bij het kiezen van een mooi kerstpakket. Kerstpakket verrassing kiezen? Het leukste ‘werkje’ van het jaar!

Verrassing kerstpakket bestellen

Kiest u bijvoorbeeld voor een verrassing kerstpakket van €35 en heeft u graag een foodpakket voor uw medewerkers? Dan gaan wij binnen ons assortiment op zoek naar het beste foodpakket voor een bedrag van €35 per pakket. Geeft u graag een kerstpakket vol Spaanse lekkernijen? Of heeft u voorkeur voor producten van een bepaalde themalijn? Wij horen het graag.

Heeft u vragen over kerstpakket verrassing bestellen of wilt u uw voorkeur doorgeven voor een thema? De medewerkers van onze klantenservice zitten voor u klaar! Neem telefonisch of per email contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Super verrassende kerstpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heb je keuze uit een groot assortiment aan verrassende kerstpakketten. Zo vind je altijd een kerstpakket dat past bij jouw bedrijf en medewerkers. Overdonderd door het grote assortiment, laat onze expert je helpen en neem contact op! Wilt u toch liever vooraf precies zien wat u bestelt, kijk dan bijvoorbeeld naar een individueel kerstpakket of tussen onze schoonmaakster kerstpakketten. Verrassend kerstpakket; genieten voor iedereen!

Vragen of meer informatie over verrassende kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een verrassing kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Verrassende kerstpakketten