Kerstpakketten voor mannen

In deze categorie kerstpakketten mannen of zo u wilt: kerstpakketten voor heren, laten wij u een selectie kerstgeschenken zien die speciaal voor mannen zijn samengesteld. Wij stellen het kerstpakket man samen zonder stereotype aan te houden. Voor zowel de stoere man, als de ‘wellness man’ is er keus te over! Steeds meer mannen, en hierdoor ook producenten, vinden uiterlijke en lichamelijke verzorging voor mannen belangrijk. Daarom vindt u bij Kerstpakkettenplaza.nl ook een mannen kerstpakket met verzorgingsproducten speciaal voor de man zoals Rituals pakketten voor mannen. Ook treft u hier ‘stoere’ kerstpakketten aan met een thema dat al snel met mannen geassocieerd wordt, zoals klussen of bier drinken. Of, wat dacht u van BBQ kerstpakket voor mannen? Ook voor vegetarische mannen is dit met alle vleesvervangers van tegenwoordig een goed cadeau!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Kerstpakketten speciaal voor mannen

Niet iedere man is hetzelfde, net zoals dat niet iedere vrouw hetzelfde is. In een mannen kerstpakket moet dit tot uiting komen. Tegenwoordig denken we steeds minder in gender, maar in persoon. Vaak hebben kerstpakketten voor mannen een stoere uitstraling of bevatten producten die men associeert met mannen. Bier, gereedschap, tassen en kisten bijvoorbeeld. Vaak zien we dat een bedrijf aan iedereen hetzelfde kerstpakket schenkt. Maar houd er wel rekening mee, verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen zijn wel degelijk anders. Kies dus een geschenk dat bij iedere medewerker past. Wanneer u een kerstpakket mannen zoekt, maar niet zeker bent van de inhoud, neemt u dan contact op met onze specialisten. Met het grootste assortiment kerstpakketten, slaagt u gegarandeerd!

Kerstpakket man 2022
Kerstpakket man 2022

Kerstpakket man

Kerstpakket kopen? Een kerstpakket moet een bewuste keuze zijn. Om de impact op het personeel zo groot mogelijk te laten zijn, adviseren wij om voor mannen en vrouwen een speciaal geselecteerd kerstpakket te kiezen, wel zo leuk lijkt ons. We zijn volledig ingericht om diverse kerstpakket soorten te leveren. Ook bij het verpakken houden we rekening hiermee zodat u gemakkelijk het kerstpakket voor mannen en het kerstpakket voor vrouwen kunt onderscheiden. Maar, welke ideeën voor kerstpakket man zijn er? We helpen u graag op weg met tips op basis van meer dan 21 jaar ervaring.

Kerstpakket man
Kerstpakket man

Originele kerstpakketten voor mannen? Kies voor wellness!”

Naast stoere kerstpakketten voor mannen, zijn er ook wellness pakketten speciaal voor mannen. De verzorgings kerstpakketten mannen bevatten vaak een luxe badset, scheerspullen, mannelijke parfums enzovoorts. Want steeds meer mannen besteden extra aandacht aan de verzorging van hun lichaam. Geen probleem dus als het gaat om kerstpakketten voor mannen te kopen! Om met uw kerstpakketten mannen echt blij te maken, let u er wel op of uw collega’s baarden hebben of juist niet. Want een scheerset geven aan een man die altijd al een lange baard heeft gehad, zou de plank volledig misslaan. Wat te denken van een heerlijk mannen Rituals pakketten.

Kerstpakket man bestellen
Kerstpakket man bestellen

Rituals kerstpakket mannen

Geef wat extra aandacht aan originele kerstpakketten voor mannen. Rituals kerstpakket man is speciaal gericht op mannen. Het Japanse Samoerai scheerritueel bijvoorbeeld is hier een typisch voorbeeld van. De giftset bevat bijvoorbeeld gezichtsscrub, scheercrème en aftershave. Hiermee kan de man zichzelf eens extra verwennen en optimaal verzorgen. Rituals wordt door vrijwel iedereen als een prachtig en luxe merk gezien. Ook als u een luxe kerstpakket voor man zoekt, zal dit zeker in de smaak vallen.

Mannen kerstpakket
Mannen kerstpakket

Mannen kerstpakket bier

Het klinkt als een inkoppertje, net als deze beeldspraak, maar mannen houden meestal wel van bier. Er is genoeg keus binnen dit kerstpakketten mannen thema, van Pils tot Pale en van zoet tot bitter. Bier past door zijn grote verscheidenheid in een mannen kerstpakket bier. Naar vrijwel ieders smaak zal er een biertje in zitten. Bovendien straalt het gezelligheid uit, het kan gedeeld worden en is ideaal om aansluitend aan de kerstborrel mee te geven. Ook digitaal, handig wanneer u een kerstpakket corona thema thuiswerken zoekt. Een mannen kerstpakket bier zal zeker een goede optie zijn.

Mannen kerstpakket bier
Mannen kerstpakket bier

BBQ kerstpakket?

Een BBQ kerstpakket is als mannen kerstpakket ideaal, maar zal ook door vrouwen gewaardeerd worden. Wanneer u een kerstpakket voor mannen zoekt en u heeft enkele vrouwen in uw team, dan zal een BBQ pakket zeker in de smaak vallen. Bovendien hoeft u zich door de vele goede opties in vleesvervangers over de vegetarische collega’s geen zorgen te maken. Ook voor hen zal er voldoende lekkers zijn om op de BBQ te leggen.

Kerstpakket man kopen
Kerstpakket man kopen

Kerstpakketten voor mannen zoeken? Waar let ik op?

Met uw kerstpakketten mannen echt blij maken? Daarvoor kijkt u naar de persoon. Zoals genoemd, een scheerset geven aan iemand met een lange baard klopt niet. In zo’n geval doet u er beter aan om voor uw kerstpakket man een ander thema te kiezen. Ook zien we vaak dat er gekozen wordt voor speciale drank- en/of bierpakketten. We kunnen derhalve met enige zekerheid stellen dat op basis van de verkoopcijfers dat een schot in de roos is. Rekening houdend met het geloof hebben we natuurlijk ook stoere mannen halal kerstpakketten. Al onze kerstpakketten worden vervaardigd met de grootst mogelijke zorg, rekening houden met mens en milieu. Wist u trouwens dat we Thuiswinkel waarborg gecertificeerd zijn, lijkt ons een geruststellende gedachten als u kerstpakketten voor mannen bestelt!

Kerstpakket man idee
Kerstpakket man idee

Een stoer kerstpakket voor mannen

In onze grote online collectie mannen kerstpakketten zijn er natuurlijk ook kerstpakketten speciaal voor stoere mannen. Deze kerstpakketten hebben een inhoud die zich specifiek richt op de man die stoer is. Maar wat is stoer tegenwoordig? Wij hebben daar lang over nagedacht. Stoere kerstpakketten voor mannen zijn robuust, stijlvol maar ook luxe. In veel gevallen zijn de stoere kerstpakketten rondom een thema samengesteld. De stoere kerstpakketten richten zicht precies daarop waar mannen in het algemeen van houden. Dit kunnen bijvoorbeeld de eerder genoemde BBQ kerstpakketten, bier kerstpakketten, maar ook wellness kerstpakketten voor mannen zijn. Maar denk ook verder.

Stoer mannen kerstpakket
Stoer mannen kerstpakket

101 ideeën voor kerstpakketten mannen

Als u in het thema kerstpakketten mannen zoekt, en u weet een beetje de achtergrond van uw collega’s of medewerkers, dan gaat u bij Kerstpakkettenplaza.nl zeker slagen. Wij zijn er trots op om de leverancier van kerstpakketten met het grootste assortiment en de grootste voorraad te zijn. Bekijk hier ideeën voor kerstpakketten selecteer thema’s die u bij uw medewerkers vindt passen. Om een idee voor een kerstpakket man te geven, volgt de top 5 kerstpakketten voor mannen thema’s:

  1. Kerstpakket Vakmanschap
  2. Winter kerstpakket
  3. Zaai, oogst, proef kerstpakket mannen
  4. Road trip kerstpakket man
  5. Whiskey kerstpakket

Kerstpakkettenplaza.nl, specialist in kerstpakketten

Voor stijlvolle, verzorgende of echte stoere kerstpakketten zit u hier wel goed. Wij hebben diverse kerstpakketten die bij alle verschillende soorten mannen aansluiten! Overleggen met een specialist? Kijk ook eens bij speciale Kerstpakketten voor vrouwen! Neem gerust contact met ons op.

Kerstpakketten voor mannen
Kerstpakketten voor mannen

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht