Wat leuk dat u onze site bezoekt!Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal vanaf 1 augustus weer zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Kerstpakketten voor mannen

In deze categorie Kerstpakketten voor mannen of zo u wilt: kerstpakketten voor heren, laten wij u een selectie kerstgeschenken zien die speciaal voor mannen zijn samengesteld. Voor zowel de stoere man, als de ‘wellness man’ is er keus te over! Steeds meer mannen, en hierdoor ook producenten, vinden uiterlijke en lichamelijke verzorging van mannen belangrijk. Daarom vindt u hier kerstpakketten met verzorgingsproducten speciaal voor de man of Rituals pakketten voor mannen. Ook treft u hier ‘stoere’ kerstpakketten aan met een thema dat al snel met mannen geassocieerd wordt, zoals klussen of bier drinken.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Hoofd categorieën

Geen producten gevonden!

Kerstpakketten speciaal voor mannen

Vaak hebben de kerstpakketten een stoere uitstraling of bevatten producten die men associeert met mannen. Bier, gereedschap- tassen en kisten bijvoorbeeld. Vaak zien we dat een bedrijf aan iedereen hetzelfde kerstpakket schenkt. Natuurlijk zal dat een bewuste keuze zijn, echter om de impact zo groot mogelijk te laten zijn, adviseren wij om voor mannen en vrouwen een speciaal geselecteerd kerstpakket te kiezen, wel zo leuk lijkt ons. We zijn volledig ingericht om diverse kerstpakket soorten te leveren. Ook bij het verpakken houden we rekening zodat u exact de kerstpakket voor mannen en het kerstpakket voor vrouwen kunt onderscheiden. Kies voor een stoer kerstpakket.

Originele kerstpakketten voor mannen? Kies voor welness!”

Naast stoere kerstpakketten voor mannen zijn er ook welness pakketten speciaal voor mannen. De verzorgende kerstpakketten bevatten vaak een luxe badset, scheerspullen, mannelijke parfums enzovoorts. Want steeds meer mannen besteden extra aandacht aan de verzorging van hun lichaam. Geen probleem dus als het gaat om kerstpakketten voor mannen te kopen! Geef wat extra aandacht aan originele kerstpakketten voor mannen.

Rituals kerstpakket man is speciaal gericht op mannen. Het Japanse Samoerai scheerritueel bijvoorbeeld is hier een typisch voorbeeld van. De giftset bevat bijvoorbeeld gezichtsscrub, scheercrème en aftershave. Hiermee kan de man zichzelf eens extra verwennen en optimaal verzorgen.

Kerstpakketten voor mannen zoeken? Waar let ik op?

Ook zien we vaak dat er gekozen wordt voor speciale drank- en/of bierpakketten. We kunnen derhalve met enige zekerheid stellen dat op basis van de verkoopcijfers dat een schot in de roos is. Rekening houdend met het geloof hebben we natuurlijk ook stoere mannen halal kerstpakketten. Al onze kerstpakketten worden vervaardigd met de grootst mogelijke zorg, rekening houden met mens en milieu. Wist u trouwens dat we Thuiswinkel waarborg gecertificeerd zijn, lijkt ons een geruststellende gedachten als u kerstpakketten voor mannen besteld!

Een stoer kerstpakket voor mannen

In onze grote online collectie zijn er natuurlijk ook kerstpakketten speciaal voor mannen. Deze kerstpakketten hebben een inhoud dat zich specifiek richt op de man. In veel gevallen zijn dit natuurlijk stoere kerstpakketten. De stoere kerstpakketten richten zicht precies daar op waar mannen in het algemeen van houden. Dit kunnen bijvoorbeeld BBQ kerstpakketten, bier kerstpakketten maar ook welness kerstpakketten voor mannen zijn. Voor echte stoere kerstpakketten zit u hier wel goed. Wij hebben diverse kerstpakketten die bij alle verschillende soorten mannen aansluiten!