Duurzame kerstpakketten

Met een duurzaam kerstpakket ben je goed bezig! Een maatschappelijk verantwoord kerstpakketten is helemaal van deze tijd. Met een duurzaam kerstpakket geeft u iets leuks met kerst aan uw medewerkers of relaties en bent u ook nog eens maatschappelijk verantwoord bezig. Een betere kerstgedachte is er bijna niet! Wij hebben verschillende mogelijkheden voor deze speciale kerstpakketten.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Duurzame kerstpakketten kopen

Duurzame kerstpakketten kopen is aan te bevelen. Het zijn kerstpakketten die maatschappelijk verantwoord zijn. En MVO dat is waar we voor staan. Producten verwerken in kerstpakketten die stuk voor stuk vallen onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het gaat over over de manier waarop een bedrijf iets teruggeeft aan de samenleving en hiermee waarde toevoegt aan zowel People, Planet als Profit. Met het produceren van duurzame kerstgeschenken voorzien wij graag in deze behoefte. Kies dit jaar voor een duurzaam kerstpakket.

Milieuvriendelijk kerstpakket

Hiermee vallen duurzame kerstpakketten onder een breed MVO begrip. Wij hebben er voor gekozen deze kerstpakketten in alle prijsklassen op te nemen. Op deze manier kunt u altijd een keuze maken en bewust(er)kerstpakketten kopen. Een ruim begrip, maar een productieproces waar steeds meer bedrijven aandacht aan besteden. Ook de keuze van een duurzaam kerstpakket met een MVO karakter draagt hieraan bij. Hiermee geeft u een duidelijke boodschap mee aan de ontvanger. Bepaalde producten in deze kerstpakketten stralen dit uit en schenken (extra) aandacht aan het sociale en milieuvriendelijke aspect. Eerlijkheid en duurzaamheid zijn dan ook de voornaamste aspecten die je terugziet in onze collectie.

Denk aan de wereld om je heen: duurzame kerstcadeau kopen

Wanneer we denken aan onze kinderen en rond kijken in de wereld, dan weten we dat we duurzamer moeten gaan worden. Niet morgen, maar nu. Kerstpakketten worden in grote getale gemaakt, het is daarom van belang dat we tijdens het productieproces rekening houden met een blijvend leefbare wereld. Duurzame kerstpakketten kopen is belangrijk, wij zijn ons er van bewust. De keuze voor een duurzaam kerstcadeau is eenvoudig te realiseren; kies uit meer dan 1300 x een duurzaam kerstgeschenk op onze site. Wij kijken strikt naar de voorwaarden als het gaat om een milieuvriendelijk kerstpakket. Geen overbodig plastic bijvoorbeeld en zo wordt het kerstpakket duurzaam.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld kerstpakketten met een fleeceplaid of kerstpakketten met een reiskoffer! Wat te denken van Ecologische kerstpakketten? We hebben het allemaal!

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht