Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Duurzame kerstpakketten

Met een duurzaam kerstpakket ben je goed bezig! Een maatschappelijk verantwoord kerstpakketten is helemaal van deze tijd. Met een duurzaam kerstpakket geeft u iets leuks met kerst aan uw medewerkers of relaties en bent u ook nog eens maatschappelijk verantwoord bezig. Een betere kerstgedachte is er bijna niet! Wij hebben verschillende mogelijkheden voor duurzame kerstpakketten.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Duurzame kerstpakketten kopen

Duurzame kerstpakketten kopen is aan te bevelen. Het zijn kerstpakketten die maatschappelijk verantwoord zijn. En MVO dat is waar we voor staan. Producten verwerken in kerstpakketten die stuk voor stuk vallen onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het gaat over over de manier waarop een bedrijf iets teruggeeft aan de samenleving en hiermee waarde toevoegt aan zowel People, Planet als Profit. Met het produceren van duurzame kerstgeschenken voorzien wij graag in deze behoefte.

MVO kerstpakketten

Hiermee vallen duurzame kerstpakketten onder een breed MVO begrip. Wij hebben er voor gekozen deze kerstpakketten in alle prijsklassen op te nemen. Op deze manier kunt u altijd een keuze maken en duurzame kerstpakketten kopen. Een ruim begrip, maar een productieproces waar steeds meer bedrijven aandacht aan besteden. Ook de keuze van een duurzaam kerstpakket met een MVO karakter draagt hieraan bij. Hiermee geeft u een duidelijke boodschap mee aan de ontvanger. Bepaalde producten in deze kerstpakketten stralen dit uit en schenken (extra) aandacht aan het sociale en milieuvriendelijke aspect. Eerlijkheid en duurzaamheid zijn dan ook de voornaamste aspecten die je terugziet in onze collectie duurzame kerstpakketten.

Denk aan de wereld om je heen: duurzame kerstpakketten kopen

Wanneer we denken aan onze kinderen en rond kijken in de wereld, dan weten we dat we duurzamer moeten gaan worden. Niet morgen, maar nu. Kerstpakketten worden in grote getale gemaakt, het is daarom van belang dat we tijdens het productieproces rekening houden met een blijvend leefbare wereld. Duurzame kerstpakketten kopen is belangrijk, wij zijn ons er van bewust.