Kerstpakket inhoud

Kerstpakket inhoud: de leukste en lekkerste inhoud bepaald of een kerstpakket een geslaagd kerstpakket is! – Kerst is dé tijd van het jaar om medewerkers te bedanken voor hun inzet en bijdrage aan het succes van het bedrijf. Een kerstpakket is daarbij het perfecte cadeau om waardering te tonen. Maar wat doe je in een kerstpakket? Welke kerstpakket producten en artikelen voor in het kerstpakket zijn geschikt. En dus waar moet je op letten bij het samenstellen van de inhoud? Op deze pagina geven we je inspiratie en kerstpakket inhoud ideeën voor een geslaagd kerstpakket en vertellen we waarom Kerstpakkettenplaza.nl dé specialist is op het gebied van kerstpakket inhoud.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom is het schenken van een kerstpakket belangrijk? Let op de inhoud!

Een kerstpakket is niet zomaar een cadeau, het is een belangrijk onderdeel van de beloningsstructuur binnen een bedrijf. Het laat zien dat medewerkers gewaardeerd worden en dat hun inzet en harde werk worden erkend. Een kerstpakket kan de motivatie en betrokkenheid van medewerkers vergroten en zorgen voor een positieve werksfeer. Daarnaast is het ook een blijk van waardering voor de partners van medewerkers, die vaak indirect bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Kerstpakkettenplaza.nl: de specialist in kerstpakket inhoud

We willen ervoor zorgen dat je ieder jaar de keuze hebt uit voldoende kerstpakketten om je medewerkers mee te bedanken. Om dit goed te doen volgen we nauwkeurig de nieuwste trends en voorkeuren. Zo zorgen we ervoor dat onze kerstpakketten passen bij hedendaagse thema’s zoals duurzaamheid en het ondersteunen van lokale ondernemers.

We spelen in op de groeiende interesse in gezonde en biologische voeding door een breed assortiment aan gezonde snacks, biologische wijnen en ambachtelijke lekkernijen aan te bieden. Ook technologische gadgets die het dagelijks leven gemakkelijker maken worden opgenomen om aan de technologische wensen van ontvangers te voldoen. Denk dan aan slimme huishoudelijke apparaten.

Elk onderdeel van de kerstpakket inhoud is uitgekozen om ervoor te zorgen dat het de verwachtingen van de ontvanger overtreft. Dit maakt elk pakket een geschenk dat het welzijn en de tevredenheid van de ontvanger verhoogt.

Kerstpakket inhoud

Voorbeeld inhoud kerstpakketten

Maar wat zit er dan precies in een kerstpakket? Welke producten voor het kerstpakket zijn aansprekend? Dat hangt natuurlijk af van het soort pakket en de doelgroep. Een kerstpakket bestaat vaak uit etenswaren en dranken, zoals wijn, chocolade, koekjes en chips. Maar ook cadeau artikelen voor kerstpakket zoals een fleecedeken, mokken, kaarsen en verzorgingsproducten zijn populair. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een uitgebreide collectie met verschillende inhoud voor elk bedrijf en budget.

Goede suggesties voor kerstpakket inhoud

Om je op weg te helpen bij het samenstellen van een geslaagd kerstpakket, geven we je graag wat goede suggesties voor de inhoud:

  • Foodproducten: naast de traditionele etenswaren zoals chocolade, koekjes en chips, kun je ook denken aan bijvoorbeeld koffie, thee, bier of wijn. Ook producten met een lokaal tintje of bio producten voor kerstpakket zijn populair.
  • Non-foodproducten: hierbij kun je denken aan verzorgingsproducten, zoals douchegel, shampoo en bodylotion, maar ook aan mokken, kaarsen, dekens of koffers.
  • Thema: Natuurlijk zijn er ook kerstpakketten op basis van een thema. Denk bijvoorbeeld aan kerstpakketten met een reisthema, waarbij er een reisaccessoire als hoofditem wordt toegevoegd.
  • Combinatie food en non-food: zoals een stijlvolle theepot met bijpassende mokken en een pakje heerlijke thee. Maar wat is nou het belangrijkste bij het samenstellen van een kerstpakket? Het gaat om de inhoud! Het is de inhoud die bepaalt of het kerstpakket in de smaak valt bij de ontvanger. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een gevarieerde inhoud met producten voor kerstpakket waar de ontvanger echt blij van wordt.

Kerstpakketten met veel inhoud

Kerstpakkettenplaza.nl is de kerstpakkettenspecialist die volledig op de hoogte is van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kerstpakket inhoud. Onze collectie bestaat uit meer dan 1.300 verschillende kerstpakketten met de beste, boordevolle inhoud. Wij stellen onze kerstpakketten zorgvuldig samen met veel hoogwaardige producten van bekende merken.

Producten voor kerstpakket: wat moet er in een kerstpakket zitten?

Inhoud kerstpakketten, wat moet er sowieso bij zitten? Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig. Het hangt af van de doelgroep en de wensen van de ondernemer. Een goed kerstpakket bevat in ieder geval een aantal producten die de ontvanger écht waardeert. Het gaat hierbij niet om de prijs, maar om de aandacht die erin gestoken is. Een mooi vormgegeven kerstpakket met een gevarieerde inhoud zorgt voor een positieve beleving bij de ontvanger. Hierdoor voelen medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd om zich ook in het nieuwe jaar weer in te zetten voor het bedrijf.

Chips in het kerstpakket

Een voorbeeld van een product dat in vrijwel elke inhoud kerstpakket past, is chips. Het is een aansprekend product voor kerstpakketten. Chips zijn namelijk erg populair en vallen bij bijna iedereen in de smaak. In ons assortiment hebben wij diverse soorten chips opgenomen, waaronder chips met verschillende smaken en varianten zoals de heerlijke en exclusieve chocolade chips.

Leuk voor in kerstpakket: combinatie zoet en hartig

Een goede combinatie van zoet en hartig zijn chips en koekjes. In elk kerstpakket zitten lekkere snacks en dit kunnen ook dus ook chipjes zijn. Denk aan verschillende smaken zoals naturel, paprika en barbecue. Om het kerstpakket gezonder te maken, kan er ook gedroogd fruit aan toegevoegd worden. Denk bijvoorbeeld aan een zakje gedroogde abrikozen, pruimen of appelchips. Zo kunnen de ontvangers van het kerstpakket op een gezonde manier van iets lekkers genieten.

Sapjes in het kerstpakket

Naast chips is het ook een goed idee om sapjes in het kerstpakket te stoppen. Gezonde voeding is tegenwoordig steeds belangrijker en daarom zijn sappen ook goed als kerstpakket fruit. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we diverse pakketten met bijvoorbeeld heerlijke sinaasappelsap, appelsap of bananen sap.

Meer kerstpakket inhoud ideeën

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we altijd op zoek naar vernieuwende kerstpakket inhoud ideeën. Zo hebben we bijvoorbeeld kerstpakketten met producten gestoeld op de laatste woontrends. Ook hebben we kerstpakketten met items voor een gezellige avond thuis, zoals de nieuwste spelletjes. Naast kerstpakketten met de leukste inhoud is het kerstpakketten verzenden eenvoudig te regelen met een druk op de knop!

Kerstpakkettenplaza.nl: de specialist in kerstpakket inhoud

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we als kerstpakkettenspecialist volledig op de hoogte van wat er in een kerstpakket moet zitten en volgen we alle nieuwe mode- en woontrends. We hebben de grootste collectie en de inhoud kerstpakketten wordt ingekocht tegen de beste prijzen. We begrijpen dat het schenken van een kerstpakket aan medewerkers erg belangrijk is en vaak ook verwacht wordt. Het gaat naast de inhoud van het kerstpakket ook om de boodschap van waardering die ermee wordt overgebracht. Bij Kerstpakkettenplaza.nl zorgen we ervoor dat elk kerstpakket de juiste inhoud heeft die aansprekend is voor zowel de gever als de ontvanger.

Conclusie

De inhoud van een kerstpakket is erg belangrijk. Een kerstpakket is meer dan alleen een cadeau voor de feestdagen. Het is een manier om waardering te tonen aan medewerkers en relaties en ze te bedanken voor het afgelopen jaar. Het schenken van een kerstpakket is een belangrijk onderdeel van de beloningsstructuur en de kerstpakket inhoud is daarbij cruciaal. Door een persoonlijk tintje te geven aan de kerstpakketinhoud, wordt de boodschap van waardering nog sterker overgebracht. Bij Kerstpakkettenplaza.nl zorgen we ervoor dat elk kerstpakket perfect past bij de ontvanger.

We hopen dat we je geholpen hebben bij het kiezen van het beste kerstpakket voor jouw medewerkers en/of relaties. Als je nog vragen hebt over de inhoud of artikelen voor in het kerstpakket, neem dan gerust contact op met Kerstpakkettenplaza.nl. We helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers een onvergetelijke kerst tegemoet gaan.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over de inhoud? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Wist je trouwens dat je bij ons, naast dat u als bedrijf, ook kerstpakketten als particulier kunt kopen?

Kerstpakket inhoud online