Kerstpakketten leverancier

Welkom bij Kerstpakkettenplaza.nl, uw leverancier voor de beste kerstpakketten in Nederland en België! Bij ons staat kwaliteit, originaliteit en beleving voorop. Wij begrijpen als geen ander dat een kerstpakket meer is dan alleen een cadeau; het is een blijk van waardering naar uw medewerkers toe. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan kerstpakketten die zorgen voor een onvergetelijke kerstervaring. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over ons, onze werkwijze en waarom wij dé leverancier zijn voor uw kerstpakketten. en laten ons ruime assortiment graag zien.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket leverancier Kerstpakkettenplaza.nl:

Bij Kerstpakkettenplaza.nl vinden wij dat iedereen een kerstpakket bij ons moet kunnen kiezen. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan kerstpakketten die zorgvuldig zijn samengesteld met oog voor detail. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel kerstpakket met heerlijke delicatessen, een relax kerstpakket om uw medewerkers te verwennen of een kerstpakket om uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen, bij ons vindt u het allemaal. Onze kerstpakketten zijn echt met de meeste zorg samengesteld en bevatten hoogwaardige producten van bekende merken, zodat u gegarandeerd kwaliteit in handen heeft. We verzorgen reeds 23 jaar voor de meest uiteenlopende bedrijven, instellingen, ziekenhuizen en overheden kerstpakketten. We mogen in 2024 terugkijken op 35.000 actieve klanten, we zijn er best wel trots op! Gelukkig zijn we voor deze groep klanten de beste leverancier in kerstpakketten! Er zijn veel kerstpakketten leveranciers, maar er is maar één Kerstpakkettenplaza.nl!

Onze werkwijze: Maatwerk en persoonlijke service

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven wij ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Wij begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen specifieke wensen heeft als het gaat om kerstpakketten. Daarom bieden wij maatwerk en persoonlijke service, zodat u het perfecte kerstpakket kunt samenstellen dat past bij uw bedrijfscultuur en budget. Onze ervaren medewerkers staan u graag bij met advies en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van uw bestelling, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken tijdens de drukke kerstperiode. We hopen dat we met deze werkwijze meedingen naar de titel: De beste leverancier in kerstpakketten.

Waarom Kerstpakkettenplaza.nl: Onze toegevoegde waarde

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven wij naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Wat maakt ons nu anders dan andere leveranciers van kerstpakketten? Hier zijn enkele redenen waarom u voor Kerstpakkettenplaza.nl zou moeten kiezen:

Kwaliteit en de combinatie van kerstpakketten & gratis donaties aan uw Goede doel

Kerstpakketten leverancier goede doel

Onze kerstpakketten bevatten hoogwaardige producten van bekende merken. Wij garanderen de beste kwaliteit voor uw medewerkers, zodat zij kunnen genieten van een waardevol kerstcadeau. Ook zijn we van mening dat we allemaal dienen te zorgen voor elkaar en wij doneren dan ook een vast bedrag per bestelling aan een door u gekozen goed doel! Het kost u niets extra’s! We denken dat we met meer dan 350.000 kerstpakketten per jaar met recht een top Kerstpakketten leverancier te noemen zijn!

Originaliteit

Wat maakt een kerstpakket leverancier bijzonder? Wij bieden kerstpakketten die zich onderscheiden van de standaard kerstpakketten, we gaan daarmee altijd een stapje verder. Zo kunt u uw medewerkers verrassen met een bijzonder cadeau dat hun verwachtingen overtreft en een blijvende indruk achterlaat. We hebben onze sporen met 23 jaar ervaring zeker verdient tussen alle leveranciers kerstpakketten!

Maatwerk? Kies bewust een kerstpakket leverancier

Als kerstpakketten leverancier bieden wij maatwerk en persoonlijke service om aan al uw wensen te voldoen. Dit door bijvoorbeeld een kerstpakket met uw eigen logo samen te stellen. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van het perfecte kerstpakket dat past bij uw bedrijfscultuur en budget.

Gemak van een goede kerstpakketten leverancier online

Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van uw bestelling. U kunt rekenen op een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakketten, zodat u tijd en energie kunt besparen tijdens de drukke kerstperiode. Dat is de kracht van goede kerstpakketten leveranciers. Wij zijn gecertificeerd lid van Thuiswinkel waarborg!

Kerstpakketten leverancier Kerstpakkettenplaza.nl en duurzaamheidbeleid

Als Kerstpakketten leverancier .nl hecht Kerstpakkettenplaza.nl waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Daarom bieden wij ook kerstpakketten aan die samengesteld zijn met milieuvriendelijke producten en verpakkingsmaterialen. Zo kunt u ook een positieve impact maken op het milieu en uw medewerkers bewust maken van duurzaamheid.

Klantbeoordelingen: wat onze klanten zeggen over ons als kerstpakketten leverancier

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten wij veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Onze klantbeoordelingen spreken voor zich:

“Geweldige service en unieke kerstpakketten!” – Annelies, HR-manager

“Originele en kwalitatieve kerstpakketten, onze medewerkers waren dolblij!” – Mark, Directeur

“Topkwaliteit en uitstekende service, ik bestel hier al jaren mijn kerstpakketten!” – Linda, Ondernemer

Bekijk ook eens onze 5.000 onafhankelijk klantbeoordelingen! Wist u trouwens dat u uw kerstpakketten in de uitverkoop bij ons kunt bestellen?

Kies een kerstpakketten leverancier; kies voor Kerstpakkettenplaza.nl!

Wij, als kerstpakketten groothandel Kerstpakkettenplaza.nl geloven wij dat een kerstpakket meer is dan alleen een cadeau. Het is een blijk van waardering naar uw medewerkers toe en een manier om hen te bedanken voor hun inzet gedurende het jaar. Met onze hoogwaardige kerstpakketten kunt u uw medewerkers een onvergetelijke kerstervaring bezorgen. Bestel nu uw perfecte kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl en laat uw medewerkers genieten van een bijzonder cadeau tijdens de feestdagen!

Meer informatie over ons als de beste kerstpakketten leverancier?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakketten leverancier