Kerst cadeaubon personeel

Op zoek naar een veelzijdig en gewaardeerd kerstgeschenk voor uw personeel? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij de ideale oplossing: een kerst cadeaubon voor uw personeel. Met deze cadeaubon geeft u uw medewerkers de vrijheid om zelf een kerstgeschenk naar keuze te selecteren. Of het nu gaat om een luxe parfum, elektronische apparaten, kleding, boeken of iets anders, met een kerst cadeaubon laat u uw medewerkers zelf genieten van de feestdagen. Ontdek de voordelen van een kerst cadeaubon en geef uw personeel een geschenk waar ze echt blij van worden.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vrijheid en keuze met een kerst cadeaubon

Met een kerst cadeaubon biedt u uw personeel de vrijheid en keuze om zelf een passend kerstcadeau uit te kiezen. In plaats van een vastgesteld kerstpakket, kunnen uw medewerkers zelf beslissen wat ze het liefst willen ontvangen. Dit zorgt voor een persoonlijke touch en maakt het kerstcadeau extra waardevol. Of het nu gaat om individuele voorkeuren, specifieke wensen of verschillende smaken, een kerst cadeaubon geeft uw personeel de mogelijkheid om hun eigen perfecte kerstgeschenk uit te zoeken. Zo kunnen ze optimaal genieten van de feestdagen met een cadeau dat bij hen past.

Voordelen van een kerst cadeaubon voor personeel

Keuzevrijheid: Met een kerst cadeaubon kunnen uw medewerkers zelf bepalen welk kerstgeschenk ze willen ontvangen. Ze kunnen iets kiezen wat ze echt leuk vinden en waar ze echt behoefte aan hebben.

Kerst cadeaubon personeel

Persoonlijke waardering: Een kerst cadeaubon laat zien dat u waarde hecht aan de persoonlijke voorkeuren en smaken van uw personeel. Het toont waardering voor hun inzet en biedt hen de mogelijkheid om iets te ontvangen waar ze echt blij mee zijn.

Flexibiliteit: Een kerst cadeaubon is flexibel in te zetten. U kunt zelf het bedrag bepalen en de cadeaubon eenvoudig aan uw personeel verstrekken. Het is een praktische en efficiënte manier om een gepersonaliseerd kerstgeschenk te geven.

Gemak: Met een kerst cadeaubon bespaart u tijd en moeite bij het selecteren en samenstellen van individuele kerstgeschenken. U hoeft geen rekening te houden met verschillende voorkeuren en kunt uw medewerkers zelf laten kiezen.

Veelgestelde vragen over een kerst cadeaubon voor personeel

Hoe werkt de kerst cadeaubon?

Onze kerst cadeaubon voor personeel werkt eenvoudig. U bepaalt het gewenste bedrag en de cadeaubon wordt per e-mail of per post verstuurd naar uw medewerkers. Ze kunnen de cadeaubon vervolgens inwisselen op onze website bij het afrekenen van hun gewenste kerstpresentjes. Het bedrag wordt dan verrekend met de totale prijs van hun aankoop.

Kan de cadeaubon worden ingewisseld voor contant geld?

Nee, de kerst cadeaubon kan niet worden ingewisseld voor contant geld. Het bedrag kan alleen worden gebruikt voor aankopen op onze website bij het afrekenen.

Kan de kerst cadeaubon worden gebruikt voor de aanschaf van meerdere producten?

Ja, de kerst cadeaubon kan worden gebruikt voor de aanschaf van meerdere producten, zolang het totaalbedrag binnen de waarde van de cadeaubon blijft. Als het totaalbedrag hoger is dan de waarde van de cadeaubon, kan het resterende bedrag worden bijbetaald.

Vragen, tips of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten.

Heeft u vragen over een kerst cadeaubon voor uw personeel of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen over het geven van een kerst cadeaubon aan uw personeel.

Benieuwd naar de BTW of WKR regeling? We informeren u graag! 

Cadeaubon kerst personeel