Premium kerstpakketten

Premium kerstpakketten: luxe, waardevolle kerstpakketten. Ons assortiment premium kerstpakketten is zeer uitgebreid. Het zijn kerstpakketten die bestaan uit een combinatie van hoogwaardige foodproducten omgeven door accessoires. Kerstmis is een tijd van geven en ontvangen en er is geen betere manier om uw waardering te tonen dan met een Premium kerstpakket.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor premium kerstpakketten?

Als u op zoek bent naar een speciaal cadeau voor uw medewerkers, klanten of relaties, dan zijn premium kerstpakketten de perfecte keuze. Hieronder volgen enkele redenen waarom:

Exclusieve producten: Deze kerstpakketten bevatten exclusieve producten die niet in de winkels verkrijgbaar zijn. Hiermee kunt u uw waardering tonen en uw medewerkers of relaties verrassen.

Hoge kwaliteit: De bijzondere premium pakketten bevatten alleen hoogwaardige producten, zoals luxe chocolade, wijn van hoge kwaliteit, enzovoort. Dit zorgt voor een geweldige ervaring voor de ontvanger.

Personalisatie: We bieden de mogelijkheid om kerstpakketten aan te passen aan uw specifieke behoeften en budget. Hiermee kunt u het perfecte pakket samenstellen dat past bij uw bedrijf en de ontvangers. Aanpassen aan uw wensen kan al vanaf 100 stuks!

Waarde: Hoewel premium kerstpakketten misschien duurder lijken, bieden ze veel waarde voor uw geld. Met hoogwaardige producten en gepersonaliseerde opties, kunt u er zeker van zijn dat uw medewerkers of relaties de waarde zullen waarderen.

Hoe kies je een premium kerstpakket?

Als u op zoek bent naar het perfecte kerstpakket, zijn er enkele dingen waar u rekening mee zou kunnen houden:

  • Budget: Bepaal uw budget voordat u begint met zoeken naar premium kerstpakketten. Dit helpt u bij het beperken van uw opties en het vinden van het juiste pakket.
  • Ontvanger: Houd bij het kiezen van een premium kerstpakket rekening met de interesses en behoeften van de ontvanger. Dit helpt u bij het vinden van een pakket dat perfect bij hem of haar past.
  • Thema: Overweeg een thema voor uw premium kerstpakket, zoals gourmet eten, wellness of wijn en kaas. Dit voegt een extra touch van persoonlijkheid toe aan uw geschenk.
  • Personalisatie: Overweeg gepersonaliseerde opties, zoals het volledig zelf samenstellen van uw kerstpakket. Dat kan bij Kerstpakkettenplaza.nl al vanaf 100 stuks!

Voorbeelden premium kerstpakketten

Hier zijn enkele voorbeelden van populaire premium kerstgeschenken die u kunt overwegen

Gourmet kerstpakket: Dit pakket bevat heerlijke delicatessen zoals luxe chocolade, fijne vleeswaren en exclusieve wijnen. Ideaal voor de fijnproever.

Wellness pakket: Dit pakket bevat alles wat nodig is voor een ontspannend en verfrissend moment, van luxe badproducten tot gezonde snacks en thee. Perfect voor degenen die wat rust en ontspanning nodig hebben na een druk jaar.

Premium kerstpakket bestellen

Food kerstpakket: Dit pakket is de ideale keuze voor wijn- en kaasliefhebbers. Het bevat een selectie van heerlijke wijnen en fijne kazen, evenals bijpassende hapjes en accessoires.

Verantwoord kerstpakket: Steeds meer mensen zijn bezig met duurzaamheid, en dat is ook een geweldige keuze. Premium pakketten bevatten vaak ecologische producten en herbruikbare artikelen.

Borrel kerstpakket: Dit pakket biedt alleen de beste en meest luxe producten, van designerkaarsen tot premium whisky. Perfect voor degenen die houden van luxe en exclusiviteit.

Vraag en antwoord

Zijn premium kerstpakketten duurder dan gewone kerstpakketten?

Ja, deze kerstpakketten zijn meestal iets duurder dan gewone kerstpakketten. Dit komt omdat ze hoogwaardige producten bevatten en kunnen worden gepersonaliseerd opdat ze voldoen aan uw specifieke wensen. Op zoek naar budget kerstpakketten? Ook deze bieden we u graag aan!

Kan ik mijn eigen producten toevoegen aan een premium kerstpakket?

Ja, Kerstpakkettenplaza.nl biedt de mogelijkheid om een premium pakket aan te passen aan uw specifieke wensen en behoeften, inclusief het toevoegen van uw eigen producten. We kunnen dit al organiseren vanaf 100 stuks!

Kan ik een premium kerstpakket eenvoudig online bestellen?

Ja, zeker! Het is zeer eenvoudig om de totale kerstpakketten collectie online te bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl, dus ook onze premium kerstpakketten! Zorg ervoor dat u op tijd bestelt zodat dat uw pakket op tijd aankomt voor Kerstmis.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een waardevol cadeau voor uw medewerkers, klanten of relaties, dan is een premium kerstpakket een geweldige keuze. Met hoogwaardige producten en gepersonaliseerde opties kunt u er zeker van zijn dat uw geschenk gewaardeerd wordt en een blijvende indruk maakt. Houd rekening met uw budget, de ontvanger en eventuele thema’s bij het kiezen van het perfecte premium kerstpakket. En vergeet niet om op tijd te bestellen, zodat uw pakket op tijd arriveert voor Kerstmis! Met meer dan 23 jaar ervaring is Kerstpakkettenplaza.nl de specialist in Premium kerstpakketten. Wilt u wat specifieker zoeken? We hebben ook kerstpakketten voor bouwvakkers en kerstpakketten voor schoonmaaksters.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een ander soort kerstpakket? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Premium kerstpakketten