Geschenkpakketten

Welkom bij Kerstpakkettenplaza.nl! Als een van de toonaangevende leveranciers van geschenkpakketten in Nederland, zijn wij er om u te helpen bij het vinden van het perfecte kerstgeschenk voor uw medewerkers, klanten, of zakelijke relaties. Op deze pagina vindt u de meest fantastische kerstpakketten voor Kerst en het antwoord waarom u bij Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze maakt.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het belang van geschenkpakketten voor Kerst:

Kerstpakketten zijn meer dan alleen een traditioneel cadeau tijdens de feestdagen. Ze zijn een manier om waardering en dankbaarheid te tonen aan uw medewerkers of klanten voor hun inzet en loyaliteit gedurende het jaar. Een goed samengesteld geschenkpakket kan een positieve impact hebben op de moraal van uw team, de klantrelaties versterken en uw bedrijfsimago verbeteren.

Geschenkpakketten in alle soorten, maten en prijzen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van kerstpakketten als een blijk van waardering en daarom bieden we een breed scala aan opties voor een geschenkpakket. Zo voldoen we aan verschillende behoeften en budgetten. Of u nu op zoek bent naar een geschenkpakket dat traditioneel is samengesteld, dus met heerlijke lekkernijen, een duurzaam kerstpakket met biologische producten, of een pakket met speciale cadeaus, wij hebben iets voor iedereen.

De voordelen van Kerstpakkettenplaza.nl

Waarom zou u kiezen voor Kerstpakkettenplaza.nl als uw leverancier voor uw geschenkpakketten? Hier zijn enkele van de voordelen die we bieden:

  • Ruime keuze: We bieden een uitgebreid assortiment geschenkpakketten in verschillende thema’s, stijlen en prijsklassen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw bedrijf past.
  • Kwaliteit: Onze kerstpakketten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten van gerenommeerde merken, om ervoor te zorgen dat uw ontvangers alleen het beste krijgen.
  • Flexibiliteit: We bieden de mogelijkheid om geschenkpakketten op maat te laten maken, zodat u kunt voldoen aan specifieke wensen en eisen van uw medewerkers of klanten. Daarbij kunt u bij ons ook op rekening betalen.
  • Gemak: Onze gebruiksvriendelijke website maakt het eenvoudig om kerstpakketten te bekijken, vergelijken en bestellen. We bieden ook snelle en betrouwbare levering door heel Nederland.
  • Uitstekende service: Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al uw vragen te beantwoorden, zowel voor als na de aankoop.

Waarom geschenken belangrijk zijn voor uw bedrijf en medewerkers

Geschenkpakketten bestellen

Het verstrekken van kerstpakketten aan uw medewerkers of klanten heeft verschillende voordelen voor uw bedrijf. Hier zijn enkele redenen waarom kerstpakketten belangrijk zijn

Medewerkersmotivatie: Het geven van kerstpakketten aan uw medewerkers tijdens de feestdagen kan hun motivatie en betrokkenheid vergroten. Het laat zien dat u hun inzet waardeert en kan hen aanmoedigen om zich verder in te zetten voor uw bedrijf.

Klantretentie: Het verstrekken van kerstpakketten aan uw klanten kan bijdragen aan klantretentie. Het toont uw dankbaarheid voor hun loyaliteit en kan helpen om klantrelaties te versterken, wat leidt tot herhaalde aankopen en positieve mond-tot-mondreclame.

Bedrijfsimago: Het geven van kerstpakketten kan bijdragen aan het verbeteren van uw bedrijfsimago. Het laat zien dat u als bedrijf maatschappelijk betrokken bent en geeft een positieve indruk aan zowel medewerkers als klanten.

Teamgeest: Het verstrekken van kerstpakketten aan uw medewerkers kan de teamgeest en samenwerking bevorderen. Het creëert een gevoel van gemeenschap en saamhorigheid binnen uw organisatie, wat kan leiden tot een positieve werksfeer en betere prestaties.

Concurrentievoordeel: Het aanbieden van kerstpakketten kan u een concurrentievoordeel geven. Het kan u helpen om u te onderscheiden van andere bedrijven en klanten of medewerkers aan te trekken.

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van kerstpakketten voor uw bedrijf en streven we ernaar om de beste kwaliteit en service te bieden om aan uw behoeften te voldoen.

Geschenkpakketten bestellen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een uitgebreid assortiment geschenkpakketten die zorgvuldig zijn samengesteld om aan verschillende smaken en voorkeuren te voldoen. Hier zijn enkele van onze populairste thema’s:

Culinaire Genoegens: Een culinair kerstkado is gevuld met heerlijke lekkernijen, zoals chocolade, koekjes, snacks en andere gastronomische hoogstandjes. Het is perfect voor liefhebbers van lekker eten en drinken.

Duurzaam Genieten: Als u belang hecht aan duurzaamheid, bieden we ook geschenkpakketten met biologische, Fairtrade en milieuvriendelijke producten. Deze pakketten zijn een bewuste keuze voor een duurzame levensstijl.

Verwennerij: Onze meest weelderige geschenkpakketten zijn gevuld met exclusieve cadeaus, zoals hoogwaardige verzorgingsproducten, wijnen, champagnes en spijzen. Ze zijn perfect voor feestelijke gelegenheden en om uw medewerkers of klanten extra te verwennen.

Feestelijke Sfeer: Voor de echte kerstsfeer bieden we geschenkpakketten met feestelijke decoraties, kerstversieringen en andere feestelijke items om de feestdagen extra speciaal te maken.

Zakelijke Essentials: Onze zakelijke geschenkpakketten zijn samengesteld met handige en praktische items die van pas komen op de werkvloer, zoals agenda’s, notitieboekjes, pennen en andere kantoorbenodigdheden. Ze zijn perfect voor zakelijke relaties en medewerkers die veel tijd doorbrengen op kantoor.

Waarom kiezen voor Kerstpakkettenplaza.nl?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar uitmuntendheid in zowel de kwaliteit van onze producten als de service die we bieden. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons kunt kiezen:

Ruim assortiment: We bieden een extreem breed assortiment van meer dan 1.300 geschenkpakketten aan en dat in verschillende thema’s en prijsklassen, zodat u altijd iets kunt vinden dat past bij uw behoeften en budget. Van grote kerstpakketten tot kleine kerstpakketjes.

Kwaliteitsproducten: We selecteren zorgvuldig de beste producten voor onze geschenkpakketten, van zowel duurzame als hoogwaardige lekkernijen tot de beste verzorgingsproducten. We streven naar de hoogste kwaliteit om uw ontvangers te verrassen en te verwennen.

Maatwerkopties: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en andere wensen heeft. Daarom bieden we maatwerkopties, zodat u uw geschenkpakketten kunt aanpassen aan uw specifieke wensen, zoals het toevoegen van uw bedrijfslogo of het kiezen van specifieke producten. We leveren al een kerstpakket op maat vanaf 100 stuks.

Gemakkelijke bestelproces: Kerstpakkettenplaza.nl is gebruiksvriendelijk en biedt een eenvoudig bestelproces. U kunt gemakkelijk online uw geschenkpakketten bestellen en de levering wordt snel en efficiënt afgehandeld. Natuurlijk kunt u zelf een leverdatum kiezen en zijn er diverse betaalmogelijkheden.

Uitstekende klantenservice: Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen met vragen of opmerkingen. We streven naar volledige tevredenheid van onze klanten en doen er alles aan om een uitstekende service te bieden. We zijn trots op de feedback die we van klanten mogen ontvangen!

Conclusie

Kerstpakketten zijn een waardevol middel om medewerkers motivatie, klant-retentie, bedrijfsimago, teamgeest en concurrentievoordeel te bevorderen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruim assortiment aan geschenkpakketten, variërend van culinaire genoegens tot zakelijke essentials, alles om de ontvangers van de geschenkpakketten te verwennen in een feestelijke sfeer. Onze geschenk pakketten zijn samengesteld met hoogwaardige producten en wij bieden daarnaast ook maatwerkopties om aan uw specifieke wensen te voldoen. Met een gebruiksvriendelijke website, snelle levering en uitstekende klantenservice streven we naar volledige klanttevredenheid. Wilt u uw medewerkers en relaties verrassen met hoogwaardige kerstpakketten die nergens anders te vinden zijn? Kies dan voor Kerstpakkettenplaza.nl, waar kwaliteit, service en maatwerk centraal staan. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online om uw kerstpakketten op tijd te ontvangen voor de feestdagen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Geschenkpakketten