Bedankt kerstpakket

Wil je je waardering en dankbaarheid tonen aan je medewerkers, zakenpartners of klanten tijdens de feestdagen? Een bedankt kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl is de perfecte manier om je dankbaarheid over te brengen. Met onze speciaal samengestelde bedankt kerstpakketten geef je een tastbaar blijk van waardering aan de mensen die een belangrijke rol spelen in jouw succes. Ontdek hoe je met een bedankt kerstgeschenk een blijvende indruk kunt achterlaten.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een bedankt kerstpakket?

  • Uiting van waardering: Een bedankt pakket is een krachtige uiting van waardering en dankbaarheid. Het laat zien dat je de inzet en betrokkenheid van je medewerkers, zakenpartners of klanten waardeert. Met een bedankt kerstpakket geef je hen het gevoel dat ze gezien en gewaardeerd worden.
  • Versterking van relaties: Het kerstpakket helpt bij het versterken van zakelijke relaties. Door je dankbaarheid te tonen, bouw je een positieve band op met je medewerkers, zakenpartners en klanten. Dit kan leiden tot meer loyaliteit, vertrouwen en samenwerking in de toekomst.
  • Motivatie en betrokkenheid: Het ontvangen van een bedankt kerstgeschenk kan de motivatie en betrokkenheid van medewerkers vergroten. Het laat zien dat hun inspanningen worden erkend en gewaardeerd, wat hen motiveert om zich verder in te zetten voor het bedrijf. Een bedankt kerstpakket kan dus bijdragen aan een positieve werksfeer en een hogere productiviteit.

Wat zit er in een bedankt kerstpakket?

Bedankt kerstpakket

Een bedankt kerstpakket bevat zorgvuldig geselecteerde producten en geschenken om je dankbaarheid over te brengen. Denk aan heerlijke delicatessen, luxe dranken, praktische gadgets en andere verrassende items. Het assortiment in onze bedankt pakketten is divers en biedt voor ieder wat wils. Zo kun je het kerstpakket afstemmen op de ontvanger en een persoonlijke touch toevoegen.

Hoe maak je een bedankt kerstpakket extra speciaal?

Personalisatie: Maak het bedankt kerstgeschenk extra speciaal door het te personaliseren. Voeg een persoonlijk kaartje toe met een handgeschreven boodschap of laat het kerstpakket voorzien van een gepersonaliseerd label of logo. Zo geef je een persoonlijke en unieke touch aan het geschenk.

Aandacht voor de ontvanger: Denk goed na over de voorkeuren en interesses van de ontvanger. Kies producten en geschenken die passen bij hun smaak, lifestyle of hobby’s. Door aandacht te besteden aan de ontvanger maak je het bedankt kerstpakket nog persoonlijijker en waardevoller. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze film of escape room kerstpakketten.

Veel gestelde vragen

Kan ik een bedankt kerstpakket laten bezorgen op verschillende adressen?

Ja, het is mogelijk om bedankt pakketten te laten bezorgen op verschillende adressen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we diverse verzendopties aan, waaronder het bezorgen op individuele adressen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden en voorwaarden hiervoor te bespreken.

Kan ik een persoonlijk bericht toevoegen aan het bedankt kerstpakket?

Ja, het toevoegen van een persoonlijk bericht aan het bedankt pakket is mogelijk. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de optie om een kaartje of brief met een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het kerstpakket. Zo kun je je dankbaarheid en waardering op een persoonlijke manier overbrengen aan de ontvanger.

Kunnen bedankt kerstpakketten op maat worden samengesteld?

Ja, we bieden de mogelijkheid om bedankt cadeaupakketten op maat samen te stellen. Neem contact op met onze klantenservice en bespreek jouw specifieke wensen en budget. Onze specialisten helpen je graag bij het samenstellen van een uniek en gepersonaliseerd bedankt kerstgeschenk.

Hoe lang van tevoren moet ik een bedankt pakket bestellen?

We raden aan om bedankt pakketen tijdig te bestellen, bij voorkeur enkele weken voor de gewenste afleverdatum. Dit geeft ons voldoende tijd om het kerstpakket samen te stellen en te zorgen voor een tijdige levering. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de levertijden en deadlines.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over onze kerstpakketten of wil je meer informatie? Onze klantenservice staat voor je klaar om je verder te helpen. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. We staan graag voor je klaar om je te assisteren bij het vinden van het perfecte bedankt kerstpakket om je waardering over te brengen tijdens de feestdagen.

Op zoek naar een ander geschenk? Kies bijvoorbeeld voor onze gastouder kerstpakketten? Of wellicht dat een bourgondisch kerstpakket beter bij uw dierbaren past!

Bedankt kerstpakket geven