Persoonlijk kerstpakket

Persoonlijk kerstpakket – Vindt u het belangrijk om uw collega’s iets extra’s te geven tijdens de feestdagen? Dan geeft Kerstpakkettenplaza.nl u de ultieme mogelijkheid om een persoonlijk kerstpakket te bestellen. Door middel van een persoonlijke pakket zullen uw collega’s zich zeer gewaardeerd voelen. Iedereen vindt het natuurlijk fijn wanneer er bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap aan een cadeau wordt toegevoegd. Neemt u snel een kijkje op deze pagina en verwen uw collega met een persoonlijk kerstpakket.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een persoonlijk kerstpakket kiezen?

Een kerstpakket persoonlijk maken, zal te allen tijde bijdragen aan uw werkrelatie met uw collega. Door middel van een eenvoudige kerstkaart toe te voegen aan het kerstpakket met een speciale tekst zal uw collega zich zeer gewaardeerd voelen. Naast het toevoegen van een kerstkaart kunt u ook de verpakking van het kerstpakket persoonlijk laten maken. Zo kunt u een logo aan het kerstpakket toevoegen en kunt u de doos op maat laten maken. Let op: aan het zelf samenstellen van persoonlijke pakketten zit een minimale afname van 100 stuks.

Persoonlijk kerstpakket bestellen

Persoonlijke kerstpakketten in alle soorten en maten

Binnen de collectie kerstpakketten heeft u de mogelijkheid om alle geschenken persoonlijk te maken! U kunt dus bijvoorbeeld ook een fair-trade kerstpakket persoonlijk laten maken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een persoonlijke boodschap of een eigen artikel. Dit kan bij alle pakketten uit ons assortiment, dus u heeft keuze uit meer dan 1.300 verschillende leuke kerstpakketten. De persoonlijke pakketten zijn goed gevuld met zowel food als non-food artikelen. Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit artikelen die gericht zijn op een specifiek thema of artikel. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw kerstpakket uit te kiezen op basis van een prijsklasse. Binnen iedere prijsklasse vindt u persoonlijke kerstpakketten met specifieke artikelen of thema’s. Wanneer u ervoor kiest om een eigentijds kerstpakket te bestellen, verwent u uw collega’s met een kerstpakket dat is samengesteld op basis van de nieuwste trends aan producten.

Liever geen persoonlijk kerstpakket?

Kiest u liever geen persoonlijk pakket voor uw werknemers? Dan kunt u besluiten om bijvoorbeeld een standaard wijnkado aan uw medewerkers of relaties te geven. Bovendien kunt u ook kiezen voor een maatwerk kerstpakket. Wij kunnen op basis van uw wensen een geheel eigen kerstpakket voor u samenstellen. Wanneer u uw gewenste producten aan ons doorgeeft, komt het dik voor mekaar! Daarnaast kunt u ook onze showrooms bezoeken om producten te bekijken en samen te laten stellen.

Een kerstpakket bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Naast persoonlijke kerstpakketten bieden we ook kleine kerstpakketten aan, voor een uitstekende prijs en met een passende boodschap. Wanneer u een kerstpakket wilt bestellen, hoeft dit namelijk niet per definitie een groot kerstpakket te zijn. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje bij een betaalbaar kerstpakket. U kunt bij Kerstpakkettenplaza.nl voor een mooie prijs altijd een leuk kerstpakket bestellen dat geschikt is voor uw personeel of relaties.

Vragen of meer informatie?

Wilt u meer weten over de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl, of heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw kerstpakketten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het samenstellen van uw kerstpakketten. Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl, u krijgt altijd het beste van het beste!

Persoonlijk kerstpakket