Persoonlijke kerstpakketten

Persoonlijke kerstpakketten – Vindt u het belangrijk om uw collega’s iets extra’s te geven tijdens de feestdagen? Dan geeft Kerstpakkettenplaza.nl u de ultieme mogelijkheid om een persoonlijk kerstpakket te bestellen. Door middel van de persoonlijke kerstpakketten zullen uw collega’s zich zeer gewaardeerd voelen. Iedereen vindt het natuurlijk fijn wanneer er bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap aan een cadeau wordt toegevoegd. Neemt u snel een kijkje op deze pagina en verwen uw collega met een persoonlijk kerstpakket.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Inpaklocatie
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren / Prijs

Een persoonlijk kerstpakket kiezen?

Een kerstpakket persoonlijk maken, zal te allen tijde bijdragen aan uw werkrelatie met uw collega. Door middel van een eenvoudige kerstkaart toe te voegen aan het kerstpakket met een speciale tekst zal uw collega zich zeer gewaardeerd voelen. Naast het toevoegen van een kerstkaart kunt u ook de verpakking van het kerstpakket persoonlijk laten maken. Zo kunt u een logo aan het kerstpakket toevoegen en kunt u de doos op maat laten maken. Let op: aan het zelf samenstellen van kerstpakketten zit een minimale afname van 100 stuks.

persoonlijk kerstpakket bestellen

Persoonlijke kerstpakketten in alle soorten en maten

Binnen de collectie kerstpakketten heeft u de mogelijkheid om alle geschenken persoonlijk te maken! U kunt dus bijvoorbeeld ook een fair-trade kerstpakket laten persoonlijk maken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een persoonlijke boodschap of een eigen artikel. Dit kan bij alle pakketten uit ons assortiment, dus u heeft keuze uit meer dan 1.300 verschillende kerstpakket soorten. De kerstpakketten zijn goed gevuld met zowel food als non-food artikelen. Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit artikelen die gericht zijn op een specifiek thema of artikel. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw kerstpakket uit te kiezen op basis van een prijsklasse. Binnen iedere prijsklasse vindt u kerstpakketten met specifieke artikelen of thema’s. Wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om een eigentijds kerstpakket te bestellen, verwent u uw collega’s met een kerstpakket dat is samengesteld op basis van de nieuwste trends aan producten.

Liever geen persoonlijk kerstpakket?

Kiest u liever geen persoonlijk kerstpakket voor uw werknemers? Dan kunt u besluiten om bijvoorbeeld een standaard wijnkado aan uw medewerkers of relaties te geven. Bovendien kunt u ook kiezen voor een maatwerk kerstpakket. Wij kunnen op basis van uw wensen een geheel eigen kerstpakket voor u samenstellen. Wanneer u uw gewenste producten aan ons doorgeeft, komt het dik voor mekaar! Daarnaast kunt u ook onze showrooms bezoeken om producten te bekijken en samen te laten stellen.

Een kerstpakket bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Naast persoonlijke kerstpakketten bieden we ook kleine kerstpakketten aan, voor een uitstekende prijs en met een passende boodschap. Wanneer u een kerstpakket wilt bestellen, hoeft dit namelijk niet per definitie een groot kerstpakket te zijn. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje bij een betaalbaar kerstpakket. U kunt bij Kerstpakkettenplaza.nl voor een mooie prijs altijd een leuk kerstpakket bestellen dat geschikt is voor uw personeel of relaties.

Vragen of meer informatie?

Wilt u meer weten over de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl, of heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw kerstpakketten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het samenstellen van uw kerstpakketten. Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl, u krijgt altijd het beste van het beste!

persoonlijke kerstpakketten

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht