Kerstpakket aanvragen

Ben je op zoek naar een speciaal kerstcadeau om aan iemand te geven? Bij Kerstpakkettenplaza.nl kun je eenvoudig een kerstpakket aanvragen voor iemand anders. Met ons ruime assortiment aan kerstpakketten en de mogelijkheid om persoonlijke wensen door te geven, zorgen wij ervoor dat het kerstpakket perfect aansluit bij de ontvanger. Lees verder om te ontdekken hoe je een kerstpakket kunt aanvragen en iemand kunt verrassen met een uniek cadeau tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een kerstpakket aanvragen voor iemand?

  • Speciale verrassing: Door een kerstpakket aan te vragen, kun je iemand verrassen met een speciaal cadeau tijdens de feestdagen. Het is een blijk van waardering en zorgt voor een bijzonder moment van vreugde en genegenheid.
  • Ruime keuze aan kerstpakketten: Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een breed scala aan kerstpakketten waaruit je kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar een culinair pakket, een wellnesspakket of een thematisch pakket, wij hebben de juiste opties om aan de wensen van de ontvanger te voldoen.

Hoe vraag je een kerstpakket aan?

Stap 1: Kies het gewenste kerstpakket: Blader door ons assortiment en kies het kerstpakket dat het beste past bij de persoon voor wie je het cadeau wilt aanvragen.

Stap 2: Voeg persoonlijke wensen toe: Tijdens het bestelproces kun je vaak persoonlijke wensen toevoegen, zoals een kaartje met een boodschap of specifieke productvoorkeuren. Op deze manier kun je het kerstpakket nog persoonlijker maken.

Stap 3: Vul de benodigde gegevens in: Vul de benodigde gegevens in, zoals de naam en het adres van de ontvanger, en voltooi het bestelproces.

Kerstpakket aanvragen voor iemand anders

Kerstpakket voor iemand aanvragen

Wil je een kerstpakket aanvragen voor iemand anders? Geen probleem! Bij Kerstpakkettenplaza.nl kun je tijdens het bestelproces aangeven dat het kerstpakket voor iemand anders is. Vul de gegevens van de ontvanger in en voeg indien gewenst een persoonlijke boodschap toe. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het kerstpakket rechtstreeks bij de ontvanger wordt afgeleverd.

Graag uw kerstpakket in het buitenland bij iemand laten bezorgen? Informeer bij onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket aanvragen

Kan ik een kerstpakket aanvragen voor meerdere personen?

Ja, het is mogelijk om een kerstpakket aan te vragen voor meerdere personen. Tijdens het bestelproces kun je het gewenste aantal kerstpakketten aangeven en de benodigde gegevens invullen voor elke ontvanger.

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan het kerstpakket?

Ja, bij een kerstpakket aanvragen kun je vaak een persoonlijke boodschap toevoegen. Dit kan bijvoorbeeld een kaartje zijn met een warme kerstgroet of een speciale boodschap voor de ontvanger. Op deze manier kun je het kerstpakket nog persoonlijker maken en een persoonlijke touch toevoegen aan het cadeau.

Hoe lang duurt het voordat het aangevraagde kerstpakket wordt geleverd?

De levertijd van het aangevraagde kerstpakket kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de beschikbaarheid van de producten en de verwerkingstijd van de bestelling. Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de verwachte levertijd van het aangevraagde kerstpakket.

Kan ik specifieke dieetwensen of allergieën doorgeven als ik een kerstpakket ga aanvragen voor iemand?

Ja, bij het aanvragen van een kerstpakket kun je specifieke dieetwensen of allergieën doorgeven. We doen ons best om hier rekening mee te houden bij het samenstellen van het kerstpakket, zodat de ontvanger kan genieten van de producten zonder zorgen over allergieën of dieetbeperkingen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten.

Wil je meer informatie over het kerstpakket aanvragen voor iemand of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31 (0)24 303 1166 of per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Wij kijken ernaar uit om je te assisteren bij het aanvragen van het perfecte kerstpakket voor een feestelijke verrassing tijdens de kerstdagen.


Graag weten wat de inhoud kan zijn van een kerstpakket of op zoek naar een kerstpakket per stuk? We helpen u graag!

Kerstpakket aanvragen